Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
9.5.2023, Milan Šurkala, aktualita
Nejen pro hráče má společnost Hisense novou herní televizi E7KQ Pro. Ta totiž nabídne vysoké rozlišení 4K i vysokou obnovovací frekvenci, která může dosahovat až 144 Hz v režimu Game Mode Pro.
Jarous1 (50) | 9.5.202319:43
To je sice všechno hezké, ale bohužel u všech těchto ­"méně značkových­" výrobců všechno stojí a padá na softwarové podpoře v budoucnu... Donedávna jsem měl právě jednu Hisense, ­"ne­-herní­", dokonce o pár týdnů dřív než se tu začala prodávat oficiálně ­(přesto od výrobce­/oficiálního českého distributora­). No, a ani ne po 2 letech byl konec veškeré podpory v podobě nových firmware... Ony za celou tu dobu stejně vyšly snad jen 3 :­-­( Takže veškeré předinstalované aplikace hodně brzy zastaraly, ne­-li skoro přestaly fungovat. V Youtube o něco později vypršela platnost nějakého certifikátu a to byl také jeho konec... A možnost jeho obnovení jaksi neexistovala.
Takže bych se v případě koupě zase něčeho takového příště už rozmýšlel jestli to opět risknout nebo už radši ne... Možná tak ještě kdyby to mělo nějaký rozšířenější operační systém napříč různými výrobci a ne ten původní proprietární od Hisense. Parametry to má sice úžasné, ale to není u tak drahé, a ne zas tak často měněné věci to jediné, co by nás mělo zajímat.
Každé 2­-3 roky kupoval novu televizi, tak na to fakt nejsem zvyklý a zvykat si asi nehodlám :­-(
Odpovědět0  0
Jarinin (1) | 11.5.20238:50
Dobrý den
Nevím jak založit nové téma v diskuzi tak se zeptám tady prosím ,mám TV Samsung QE65Q80B a chci se zeptat když používám diktování ve vyhledávání třeba na Youtube namluvím a přeloží se mě to automaticky do Angličtiny jde to nějak nastavit na Češtinu ?
Děkuji
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.