Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
Komentáře od GarfieldM
A cena 75 palců?
Odpovědět0  0
Takže HBO go ostrouhá?Pokud tam nebudou minimálně cz titulky,tak pro čecha je to k prdu...
Odpovědět0  0
Zase Android Oreo,já mám novou tv a je na androidu 7.0..
Odpovědět0  0
Proč bych měl platit 13,99 euro ­- skoro 400 Kč za službu bez cz dabingu a někde bez titulků ­- Nevím,zda­-li půjdou dodatečně načíst.Přepínat do Ruštiny,Polštiny ­- Z toho jsem vyrostl ­- Zrovna tyhle dab. jsou to nejhorší se slovenským ­- Pamatuju,když známej nosil VHSKY ­- V pozadí běžel dabing a přez to cz.Nebo do těch služeb nacpat titulky z Edny.Testoval jsem cz HBO GO ­- Hrůza,vypadne to třeba na tři hodiny,špatně to načítá nebo vůbec a jiný chyby..Filmbox live ­- Humusácká kvalita obrazu,ale funguje na 100 procent..Steam taky má filmy,ale bohužel bez titulků či dabingu a asi titule nejdou načíst..Vážně bych chtěl legální,funkční,s podporou cz..Zatím musím do temných zákoutí ilegálního streamování,který funguje na stoprdo i s cz dabingem nebo titulkama..
Odpovědět0  0
Kdo je chytrej,tak má poblíž pc či nějakej box připojenej přez hdmi ­- Repráky apod. zapojené přímo do krabičky..Zlatý kodi..
Odpovědět0  0
Mít tam windows 10 + emulovaný klasický aplikace..Popř. tam nacpat nintendo store..500GB verze je k ničemu pro streamovací zařízení..
Odpovědět0  0
Škoda,že tam je ten děravej droid...
Odpovědět0  1
Vždyť jsou i základní desky s pc architekturou a drahá tv se šmejdskym droidem+reklamy.Díky nechci.
Odpovědět0  0