Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 73

Téma: Canopus vs Adobe

  1. #16
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Citace Původně odesláno od Krtek
    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Citace Původně odesláno od Krtek
    A v čím ??? Nic lepšího není.
    AVID, CANOPUS, SONY a az potom niekde na konci toho je ADOBE, takze je a nie ze neni \/
    Zajímalo by mě, který z těchto uvedených programů má podporu asi 150 pluginů, jako Premiere
    AVID, CANOPUS, SONY VEGAS, ten ich ma dokonca NEOBMEDZENE aj ako SCRIPTY, co nema ziadne soft, a uz vobec nie ADOBE
    Sorry, ale Canopus podporuje jen svoje vlastní věci, a na Vegas je toho hodně málo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček Avatar uživatele IvanS
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    96

    Krtek: Ano, konecne ti to doslo. Pocitace jsou NATOLIk vykonne, ze pro bezne domaci zpracovani videa uz nejsou potreba zadne akceleracni karty. Je tu pouze jedna podminka - ten strihovy software musi umet ten vykon vyuzit. A kdyz srovnam realtime schopnosti Ediusu a Premiery (oba bez hw karet, jen s holym OHCI radicem), tak hadej co ma navrch...

    Dale, kdyz si pozorne prectes, co jsem napsal, tak nikde netvrdim, ze Canopus nikdy nic pro Premiere neudela. Taky jsem napsal, ze nejsou blazni, a ze neco v planu urcite je. Jen po tech nedavnych peripetiich se uz do toho nevrhnou tak bezhlave jako u AP1/1.5. To je vse.

    A ano, mas pravdu, ze pro Premiere, ktera existuje snad uz 400 let, je daleko vice plu-inu, nez pro Edius, jehoz uplne prvni verze 1.0 vysla v lete 2003 (tedy presne pred 3 lety). Takze ja Premieru nijak nezavrhuji, jen proste davam prednost jinemu programu. Kazdy program ma svoje. Premiera milion funkci a pluginu - pokud to je pro nekoho dulezite, pouzije Premieru. Vegas ma dobre zazemi ve zpracovani zvuku - pokud je to pro nekoho dulezite, pouzije Vegas. Pro me je dulezita rychle prace v realnem case - proto pouzivam Edius, a na nejake pluginy proste kaslu, protoze je nepotrebuji (mozna zatim? kdo vi...). A samozrejme je to taky vsechno o ZVYKU, ze... Nekoho, kdo 10 let striha v Premiere, mohu tezko ukecavat, aby ted zniceho nic zacal pouzivat neco jineho. A ja jsem pred 10 lety zacal strihat na Canopusu. Zkousel jsem Premiere, zkousel jsem MediaStudio, a opet jsem zustal u Canopusu. Takze je to jasne, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od IvanS
    Krtek: Ano, konecne ti to doslo. Pocitace jsou NATOLIk vykonne, ze pro bezne domaci zpracovani videa uz nejsou potreba zadne akceleracni karty. Je tu pouze jedna podminka - ten strihovy software musi umet ten vykon vyuzit. A kdyz srovnam realtime schopnosti Ediusu a Premiery (oba bez hw karet, jen s holym OHCI radicem), tak hadej co ma navrch...

    Dale, kdyz si pozorne prectes, co jsem napsal, tak nikde netvrdim, ze Canopus nikdy nic pro Premiere neudela. Taky jsem napsal, ze nejsou blazni, a ze neco v planu urcite je. Jen po tech nedavnych peripetiich se uz do toho nevrhnou tak bezhlave jako u AP1/1.5. To je vse.

    A ano, mas pravdu, ze pro Premiere, ktera existuje snad uz 400 let, je daleko vice plu-inu, nez pro Edius, jehoz uplne prvni verze 1.0 vysla v lete 2003 (tedy presne pred 3 lety). Takze ja Premieru nijak nezavrhuji, jen proste davam prednost jinemu programu. Kazdy program ma svoje. Premiera milion funkci a pluginu - pokud to je pro nekoho dulezite, pouzije Premieru. Vegas ma dobre zazemi ve zpracovani zvuku - pokud je to pro nekoho dulezite, pouzije Vegas. Pro me je dulezita rychle prace v realnem case - proto pouzivam Edius, a na nejake pluginy proste kaslu, protoze je nepotrebuji (mozna zatim? kdo vi...). A samozrejme je to taky vsechno o ZVYKU, ze... Nekoho, kdo 10 let striha v Premiere, mohu tezko ukecavat, aby ted zniceho nic zacal pouzivat neco jineho. A ja jsem pred 10 lety zacal strihat na Canopusu. Zkousel jsem Premiere, zkousel jsem MediaStudio, a opet jsem zustal u Canopusu. Takze je to jasne, ne?
    To si fakt taky trtko, ze nevies, ze Vegas je VIDEO EDITOR UZ PAR ROKOV a nielen audio ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Krtek
    Sorry, ale Canopus podporuje jen svoje vlastní věci, a na Vegas je toho hodně málo.
    Pokial sa chces ospravedlnovat, tak vymenuj, kolko toho MALO je na Vegas, som strasne zvedavy, ci sa dostanes cez 10% EDIUS je sice najnovsi soft, ale podporuju ho aj ostatni vyrobcovia pluginov a stale viac a viac a teda ked uz si tu, este nam prezrad, co pouzivas za take nenahraditelne pluginy TY, ked podla toho posudzujes kvality editora
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Citace Původně odesláno od Krtek
    Sorry, ale Canopus podporuje jen svoje vlastní věci, a na Vegas je toho hodně málo.
    Pokial sa chces ospravedlnovat, tak vymenuj, kolko toho MALO je na Vegas, som strasne zvedavy, ci sa dostanes cez 10% EDIUS je sice najnovsi soft, ale podporuju ho aj ostatni vyrobcovia pluginov a stale viac a viac a teda ked uz si tu, este nam prezrad, co pouzivas za take nenahraditelne pluginy TY, ked podla toho posudzujes kvality editora
    Jedna s těch nenahraditelných věcí je např. podpora Photoshopu, Synthetic Aperture atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    To ma aj Vegas a aj Avid ale ty tam nemas podporu skriptov ziadnu atd.takze o tom to nie je, stacilo napisat, ze v inom nevies a nie ze Adobe je dobra.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    To ma aj Vegas a aj Avid ale ty tam nemas podporu skriptov ziadnu atd.takze o tom to nie je, stacilo napisat, ze v inom nevies a nie ze Adobe je dobra.
    Začínáš mě bavit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Krtek
    Ty mna prestavas
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    245

    hmm... ľudia sú rôzni...
    Podľa mňa je perverzné napríklad ošahávať mŕtvoly...ale dá sa to...(volá sa to nekrofília)
    ..tak isto perverzné mi pripadá strihať v Premiere (nekvalitný obrazový výstup,nestabilita, modlenie sa, aby sa na druhý deň otvril projekt so všetkým, čo k nemu patrí.. tažkopádne ovládanie a t.d. skrátka -"premierefília")....ale dá sa to...

    koľko ľudí - toľko chutí..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    sak mu o tom povedz, ale hlavne ze posudzuje pluginy
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    TWINGAC:

    "..tak isto perverzné mi pripadá strihať v Premiere (nekvalitný obrazový výstup,nestabilita, modlenie sa, aby sa na druhý deň otvril projekt so všetkým, čo k nemu patrí.. tažkopádne ovládanie a t.d. skrátka -"premierefília")...."

    Ty jsi vážně blázen. Jak jsi přišel na nekvalitní obrazový výstup ?? Předpokládám, že svoje tvrzení zdůvodníš...Nestabilita. V AP stříhám od roku 99 na nemůžu si stěžovat. Otevření projektu ? To jsem taky nějak nepochopil. Proč by se neměl otevřít se vším co k němu patří ??? To slyším poprvé.
    Nejdřív si ověř fakta, než něco plácneš. Vypadá to, že jsi Premiere viděl jenom z rychlíku, a možná ani to ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Krtek
    TWINGAC:

    "..tak isto perverzné mi pripadá strihať v Premiere (nekvalitný obrazový výstup,nestabilita, modlenie sa, aby sa na druhý deň otvril projekt so všetkým, čo k nemu patrí.. tažkopádne ovládanie a t.d. skrátka -"premierefília")...."

    Ty jsi vážně blázen. Jak jsi přišel na nekvalitní obrazový výstup ?? Předpokládám, že svoje tvrzení zdůvodníš...Nestabilita. V AP stříhám od roku 99 na nemůžu si stěžovat. Otevření projektu ? To jsem taky nějak nepochopil. Proč by se neměl otevřít se vším co k němu patří ??? To slyším poprvé.
    Nejdřív si ověř fakta, než něco plácneš. Vypadá to, že jsi Premiere viděl jenom z rychlíku, a možná ani to ne.
    Moc sa nerozculuj, mas tie chyby pisane aj tu na freaku a najskor si over niekoho, ked prehlasis, ze tu Premieru nevidel, niekomu vsak staci so "softom" pracovat par dni a hned vie, ze je to smejd a niekomu roky a aj tak potrebuje kopec pluginov
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Citace Původně odesláno od Krtek
    TWINGAC:

    "..tak isto perverzné mi pripadá strihať v Premiere (nekvalitný obrazový výstup,nestabilita, modlenie sa, aby sa na druhý deň otvril projekt so všetkým, čo k nemu patrí.. tažkopádne ovládanie a t.d. skrátka -"premierefília")...."

    Ty jsi vážně blázen. Jak jsi přišel na nekvalitní obrazový výstup ?? Předpokládám, že svoje tvrzení zdůvodníš...Nestabilita. V AP stříhám od roku 99 na nemůžu si stěžovat. Otevření projektu ? To jsem taky nějak nepochopil. Proč by se neměl otevřít se vším co k němu patří ??? To slyším poprvé.
    Nejdřív si ověř fakta, než něco plácneš. Vypadá to, že jsi Premiere viděl jenom z rychlíku, a možná ani to ne.
    Moc sa nerozculuj, mas tie chyby pisane aj tu na freaku a najskor si over niekoho, ked prehlasis, ze tu Premieru nevidel, niekomu vsak staci so "softom" pracovat par dni a hned vie, ze je to smejd a niekomu roky a aj tak potrebuje kopec pluginov
    Máš pravdu. Stříhám s AP 12 a více hodin denně a od verze 1.5 mi to ještě ani jednou nespadlo. Nevím kolik toho nastříháš Ty, když musíš mít vždycky poslední slovo. Pokud pracuji se softem pár dní a mám problémy, ještě to neznamená, že je ten soft k ničemu. Jednoduše zavolám na technickou podporu a oni mi pomůžou. Společně odhalíme kde je chyba. Kdyby to lidem padalo, tak s tím nebudou dělat.
    Když nad tím tak zapřemýšlím, tak nechápu jak jsem s tou AP mohl tak dlouho vydržet, když je tak hrozná. Stejně tak nechápu i desítky střihačů s ČT, kteří dělají v AP v podstatě veškerou publicistiku a dokumentaristiku.
    Jsem v kontaktu s desítkama lidí co stříhají v AP a taky mají sem tam problémy. Já je nemám, takže to není chyba na straně softu.
    Ty umíš jen kecat a nikdy nikdo od Tebe žádné video neviděl. Pochybuju že bys ve Vegasu dokázal udělat ten videoklip pro TV, co jsem Ti posílal.
    Nejdřív ukaž že něco umíš, a pak dělej chytrýho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    jj, teraz ti to uz od verzie 1.5 nespadlo, nabuduce ked budes castejsie strihat v 2.0 a pride dalsia, tak napises, ze od verzie 2.0 ti to nespadlo atd., ale oni maju a ty nemas problemy a ked mas, technici to vyriesia, takze zase ty nemas atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    245

    ...a je vojna.... hmm.. je až neskutočné, kto všetko má volebné právo...

    ..strihači v "kamenných televiziách" strihajú na tom, čo dostanú... PRETOŽE TO NEPLATIA!!!...a pracujú za plat... anie za honorár za odovzdanú prácu načas (a väčšinu dosť natesno)...Krtek, keď budeš MUSIEŤ pracovať na sekundy tesne, tak si to "užiješ"... Ver mi, neprajem ti to.. Ak ti ten šmejd funguje, tak buď rád a prajem ti, aby si bol doživotne spokojný..naozaj nemám výhrady proti tebe..

    ..a tá skúsenosť so stratenými projektami a t.d. nie LEN moja..

    OK..dosť už o tom..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Canopus Edius 5
    Od gumidek_oldd v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-03-2010, 15:21
  2. Adobe Premiere Pro 2/Canopus FX Pransition
    Od janci53 v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-07-2007, 13:37
  3. Canopus Edius 4+CZ
    Od Din0 v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 09:12
  4. Canopus ProCoder 2
    Od Pitomec v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-07-2005, 20:48