Pioneer DVR-111
Dobrý den vespolek :-)
Potřeboval bych koupit novou palírnu na XBOX 360 hry ...
Co říkáte na Pioneer DVR-111,je dobrej??? Michal
Potřeboval bych koupit novou palírnu na XBOX 360 hry ...
Co říkáte na Pioneer DVR-111,je dobrej??? Michal
netuším, co obnáší pálení her pro XBOX, takže nevím,
jestli tam jsou nějaké ochrany, tak obecně se na ně (všeobecně) doporučovaly LT
jestli tam jsou nějaké ochrany, tak obecně se na ně (všeobecně) doporučovaly LT
[quote=mirekv]Pioneer je všeobecně dobrý, mám 110D a OK, 111 neznám, taky by mě zajímaly reakce.[/quote]
Aky mas 110D ??? :-? Sak mas TEAC :-E :-E :-E
Aky mas 110D ??? :-? Sak mas TEAC :-E :-E :-E
Mám Pioneer A 106 (Teac) A 108 a A 110. Všechny v pohodě. Jen po čase jsou problémy se čtením. První 2 vypalky pálí v pohodě, ale mají problém po vypálení to médium najít. Přitom je to vypáleno v pohodě. Asi je to tím, že už toho mají hodně za sebou. Na A 110 jsem vypálel zatím asi 800 ks, a je v pohodě, tak uvidím časem. I tak je ale Pioneer nej.
[quote=Krtek]Mám Pioneer A 106 (Teac) A 108 a A 110. Všechny v pohodě. Jen po čase jsou problémy se čtením. První 2 vypalky pálí v pohodě, ale mají problém po vypálení to médium najít. Přitom je to vypáleno v pohodě. Asi je to tím, že už toho mají hodně za sebou. Na A 110 jsem vypálel zatím asi 800 ks, a je v pohodě, tak uvidím časem. I tak je ale Pioneer nej.[/quote]
A to si porovnaval s cim??? :-D a 800ks??? :-? to mas jeden mesiac?
A to si porovnaval s cim??? :-D a 800ks??? :-? to mas jeden mesiac?
[quote=StayMan by €RikŁ€][quote=Krtek]Mám Pioneer A 106 (Teac) A 108 a A 110. Všechny v pohodě. Jen po čase jsou problémy se čtením. První 2 vypalky pálí v pohodě, ale mají problém po vypálení to médium najít. Přitom je to vypáleno v pohodě. Asi je to tím, že už toho mají hodně za sebou. Na A 110 jsem vypálel zatím asi 800 ks, a je v pohodě, tak uvidím časem. I tak je ale Pioneer nej.[/quote]
A to si porovnaval s cim??? :-D a 800ks??? :-? to mas jeden mesiac?[/quote]
Porovnával jsem to s LG a Asusem.
Pálím tak 5 - 7 DVD denně, takže z toho vycházím. Nepálím 800 DVD měsíčně na kšeft jako Ty.. \/
A to si porovnaval s cim??? :-D a 800ks??? :-? to mas jeden mesiac?[/quote]
Porovnával jsem to s LG a Asusem.
Pálím tak 5 - 7 DVD denně, takže z toho vycházím. Nepálím 800 DVD měsíčně na kšeft jako Ty.. \/
Gratuluji. Jsi tedy zřejmě jediný na tomto foru, který nemá problémy s LG. Většina ostatních uživatelů ji už dávno kopla do pr...
[quote=Krtek]Gratuluji. Jsi tedy zřejmě jediný na tomto foru, který nemá problémy s LG. Většina ostatních uživatelů ji už dávno kopla do pr...[/quote]
Uzivatelov mozno, ktorych je tak 1000:1 voci Pioneeru \/ , u nas tak ucinili zakaznici s Pioneerom, nastastie ich je 1:1000 a na LG palia veselo dalej, a aj viac ako ja :-)
Uzivatelov mozno, ktorych je tak 1000:1 voci Pioneeru \/ , u nas tak ucinili zakaznici s Pioneerom, nastastie ich je 1:1000 a na LG palia veselo dalej, a aj viac ako ja :-)
Já mám taktéž v provozu 4163B a 4082B (4165B jsem dal vnukovi "na hraní")... Reklamovat však budu H20L, to je nepovedený model.
[quote=StD]Já mám taktéž v provozu 4163B a 4082B (4165B jsem dal vnukovi "na hraní")... Reklamovat však budu H20L, to je nepovedený model.[/quote]
K nepovedeným přidávám i H10A a H10N. Oba dva reklamačka, nakonec jsem si vzal Pioneer DVR-111 a super.
K nepovedeným přidávám i H10A a H10N. Oba dva reklamačka, nakonec jsem si vzal Pioneer DVR-111 a super.