WinFast TV2000 XP Expert... dva problémky...
Koupil jsem si Kartu WinFast TV2000 XP Expert, nainstaloval jsem vše... všechno bez problému, ale jakmile jsem začal ladit programy tak mi to dělalo problémy... a to je taky první problémek... nemůžu naladit zároveň české kanály, které mi kupodivu běží pod Slovenskou oblastí, a zároveň kanály ostatní (např.: MTV, Eurosport, atd.), které mi běží pod českou oblastí... pls nevíte jak na to?? nejlépe jak naladit na samostatnej kanál samostatnou oblast...
a druhej problémek je se zvukem při nahrávání videa... mám zvukovku Realtek AC97 integrovanou a ať vyzkouším jakýkoliv kanál na zvuk(Line in, AUX, CD Player, prostě cokoliv), tak zvuk tam sice je, ale je zkreslený... a to dost. :-((( .. nevíte jak to mám udělat??
a druhej problémek je se zvukem při nahrávání videa... mám zvukovku Realtek AC97 integrovanou a ať vyzkouším jakýkoliv kanál na zvuk(Line in, AUX, CD Player, prostě cokoliv), tak zvuk tam sice je, ale je zkreslený... a to dost. :-((( .. nevíte jak to mám udělat??
K prvnímu problému - dej vyhledat všechny kanály a potom procházej a zmáčknutím ,myslím že -A- se mění zvukové normy pro jednotlivé kanály a tak přiřadíš buď zvukovou normu DK (naše čt1,čt2,nova ..) nebo BG (MTV,CNN ....)
díky moc... stáhnul jsem si nové ovladače, novou verzi programu... pak jsem dal znova Adaptive Channel Scanning a vyhledalo to programy všech možných druhů(né všechny co mám na TV, ale teď mi to stačí), a nemusím nastavovat rozhraní, protože už jde zvuk u všech... stejně díky... ale pořád bych potřeboval poradit s tím nahráváním.. viz druhý problémek...
Záleží na tom, co máš za verzi. U některých byla tato úprava nutná.
Já mám také Experta, mám také RealtekAC97, mám nastaveno Line-In. Funguje to i bez té úpravy.
Já mám také Experta, mám také RealtekAC97, mám nastaveno Line-In. Funguje to i bez té úpravy.
jsem zkoušel taky nastavit nahrávání na Line In a audio out na AUX(abych mohl ovládat zvuk ovladačem) a je to o poznání lepší... trochu to zrní, ale dá se to přehlédnout...
díky moc... jsem úplnej začátečník...
jo a jak poznám, jestli bych měl ty kondenzátory vyměnit? vůbec se mi do toho totiž nechce...
díky moc... jsem úplnej začátečník...
jo a jak poznám, jestli bych měl ty kondenzátory vyměnit? vůbec se mi do toho totiž nechce...
Pokud nejseš "bastlíř", tak tuto variantu nech až jako poslední, až ti bude jedno, jestli to zku*víš, nebo se to povede.
[quote=mark-q]Koupil jsem si Kartu WinFast TV2000 XP Expert, nainstaloval jsem vše... všechno bez problému, ale jakmile jsem začal ladit programy tak mi to dělalo problémy... a to je taky první problémek... nemůžu naladit zároveň české kanály, které mi kupodivu běží pod Slovenskou oblastí, a zároveň kanály ostatní (např.: MTV, Eurosport, atd.), které mi běží pod českou oblastí... pls nevíte jak na to?? nejlépe jak naladit na samostatnej kanál samostatnou oblast...
a druhej problémek je se zvukem při nahrávání videa... mám zvukovku Realtek AC97 integrovanou a ať vyzkouším jakýkoliv kanál na zvuk(Line in, AUX, CD Player, prostě cokoliv), tak zvuk tam sice je, ale je zkreslený... a to dost. :-((( .. nevíte jak to mám udělat??[/quote]
Měl jsem stejný problém s přebuzeným zvukem při zachytávání videa u svého TV tuneru ATI All-In-Wonder Radeon a zvukovky AC97 integrované na základní desce. Vyřešil jsem ho zakoupením zvukovky do PCI slotu v mém případě Sound Blaster Live! Player 5.1 (dnes se dá koupit za 700,- Kč). Od té doby je zvuk v naprostém pořádku.
a druhej problémek je se zvukem při nahrávání videa... mám zvukovku Realtek AC97 integrovanou a ať vyzkouším jakýkoliv kanál na zvuk(Line in, AUX, CD Player, prostě cokoliv), tak zvuk tam sice je, ale je zkreslený... a to dost. :-((( .. nevíte jak to mám udělat??[/quote]
Měl jsem stejný problém s přebuzeným zvukem při zachytávání videa u svého TV tuneru ATI All-In-Wonder Radeon a zvukovky AC97 integrované na základní desce. Vyřešil jsem ho zakoupením zvukovky do PCI slotu v mém případě Sound Blaster Live! Player 5.1 (dnes se dá koupit za 700,- Kč). Od té doby je zvuk v naprostém pořádku.