dynamické zpomalení/zrychlení
Nevíte někdo, jestli Premiere pro2 nebo Vegas6 už umí dynamické zrychlení/zpomalení jako to třeba umí Liquid, popř. jak se to dělá? Díky
Aha, tak ty ani nevies ako sa to dela a uz sa pytas, ci to vedia? Co je to dynamicke spomalenie/zrychlenie?
aha, a ty ani nevíš o čem píšu a už mě kritizuješ, viďte, pane chytrý!!!
Tak pro tebe ještě jednou. Dynamické zpomalení/zrychlení myslím jako přes keyframy nebo se tomu říká Timewarp. Capisci?
Tak pro tebe ještě jednou. Dynamické zpomalení/zrychlení myslím jako přes keyframy nebo se tomu říká Timewarp. Capisci?
Aha, tak cez keyframy neviem ako, ale cez ADD POINTy to Vegas zvlada lavou zadnou, vratane nastavenia/nabehu tej dynamiky!!! staci? :-)
[quote=Modena][quote=csm]mne ten plugin strasne problemy robi :([/quote]
Mě ne ! :-R :-)[/quote]
to viem :D
Mě ne ! :-R :-)[/quote]
to viem :D
[quote=milan78]Díky, ale stejně bych rád věděl, jestli to umí i Premiere pro2.[/quote]
Premiere Pro 2 to pořád ještě neumí...Existuje do ní ale plug-in, který to pomocí keyframů dokáže..Zeptej se Modeny. Poradí Ti jak se to jmenuje.
Premiere Pro 2 to pořád ještě neumí...Existuje do ní ale plug-in, který to pomocí keyframů dokáže..Zeptej se Modeny. Poradí Ti jak se to jmenuje.
[quote=Krtek]Premiere Pro 2 to pořád ještě neumí...Existuje do ní ale plug-in, který to pomocí keyframů dokáže..Zeptej se Modeny. Poradí Ti jak se to jmenuje.[/quote]
Pisal glbco ako sa jmenuje, je to Kronos plugin, Modena takisto, ze mu problem nerobi a este aj glbco sem dal priamy link pre download, takze bud sa zosmiesnujes, alebo nevie nik o com pises. :-?
Pisal glbco ako sa jmenuje, je to Kronos plugin, Modena takisto, ze mu problem nerobi a este aj glbco sem dal priamy link pre download, takze bud sa zosmiesnujes, alebo nevie nik o com pises. :-?