zrychlování ve vegas
dobrý den, prolezl jsem to tu ale odpověď na tuhle otázku jsem nenašel. jestli jsem ji přehlédl, omlouvám se. tedy:
je možné zrychlit/zpomalit najednou několik k sobě dostříhaných scén pomocí ctrl/prav tlačítko myšky? nebo je potřeba celou sešmikanou scénu vyrendrovat a zrachlit to až potom.
je možné zrychlit/zpomalit najednou několik k sobě dostříhaných scén pomocí ctrl/prav tlačítko myšky? nebo je potřeba celou sešmikanou scénu vyrendrovat a zrachlit to až potom.
vokovidi
no, treba bud vsetko renderovat, ale moze tam dojst k rekompresii, alebo vsetko po jednom, aj ja by som uvital nieco globalnejsie.
no, treba bud vsetko renderovat, ale moze tam dojst k rekompresii, alebo vsetko po jednom, aj ja by som uvital nieco globalnejsie.
podla toho, kolkrat to kces zrychlit,ak ti stacia mensie rychlost, tak si oznac stopu kde to mas nastrihane, potom klikni hore na insert - video envelopes - a event velocity a je to, vytiahni tu krivku hore a ides rychlo....
S úspechom sa dá použiť aj postup uložiť projekt (ako VEG súbor)
importovať ho do nového (prázdneho) projektu.
Importovaný VEG sa javí ako jedno video a môžeš ho naťahovať či skracovať ako chceš. Platí to však tuším až od verzie 6.
importovať ho do nového (prázdneho) projektu.
Importovaný VEG sa javí ako jedno video a môžeš ho naťahovať či skracovať ako chceš. Platí to však tuším až od verzie 6.
odzkoušel jsem tu kofexovu metodu a funguje. rychle a čistě. díky. zkoušel jsem ji ale taky pouze ve verzi 6.
kdeže loňské vegasy jsou ;-).
kdeže loňské vegasy jsou ;-).
...mne to fachčílo aj vo verzii Vegas 5. Prišiel som na to síce omylom, ale prekvapivo, funguje to :-)
ahoj,
chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevite, zda jde ve vegasu zmenit speed videa, cili zrychlit nebo zpomalit urcite sceny, protoze ja to tam nikde nemuzu najit :-((( . diky moc
ilja
chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevite, zda jde ve vegasu zmenit speed videa, cili zrychlit nebo zpomalit urcite sceny, protoze ja to tam nikde nemuzu najit :-((( . diky moc
ilja
super, diky, ale jeste jak udelat, aby kdyz to zrychlim, aby mi zustala jen ta cast videa co mam sestrihanou a ne aby mi tam pridavalo snimky, ktere jsem predtim odstrihnul?
no dobre a co kdyz chci udelat kousek videa se zpetnym chodem? cili nejakou cas pozpatku? v ediusu mi stacilo dat spped na -100%, ale to eni pripad velocity ... poradi nekdo jak na to?