Tak z tohto filmu, alebo skor fantazie, mam este teraz zmiesane pocity, sledoval som to uz pred dvoma dnami :-D
http://www.csfd.cz/film.php?gallery=1&id=135983&top=
Inak prefektny vykon Deepa !
http://www.csfd.cz/film.php?gallery=1&id=135983&top=
Inak prefektny vykon Deepa !
kamarad mi to ukrutne vychvalil, dokonce tak, ze si to koupil original a pujcil mi to na skouknuti. podle me to je to nebetycna kravina za kterou bych nedal ani tech 10,- za prazdny dvd.
soko.ban
Souhlas s tebou - viděl jsem na to jen ukázky v kině a podle mě je to oslovina. To už mě daleko víc od Burtona zaujala mrtvá nevěsta !!!!!!!!!
Souhlas s tebou - viděl jsem na to jen ukázky v kině a podle mě je to oslovina. To už mě daleko víc od Burtona zaujala mrtvá nevěsta !!!!!!!!!
Tiez som nechapal, dobru polhodinu som nevedel,co je to za film, no po vzhliadnuti uz hej, ale pocit mam aj tak "nejasny"..., zvlastny film, ved je to "fantasy" :-D
priatelia, ja som to mal moznost zhliadnut skorej, niejaky kinirip a tak to mam doma ten kinorip a videl som ho zo 5 krat hehehe a kupim si aj dvd.. originálne, páč je to super film.Johny Deep je proste perfektny co sa mimiky tyka..mne ten film proste sadol.... :-E
Uz som to videl druhy krat, je to inak blaznovina ale celkove spracovanie a vykon hercov, kde su poukazane hlavne charaktery a mimikov reakcie, je skvele. "Farebnost" je taktiez na jednotku. Oplati sa vzhliadnut.
[quote=StayMan by €RikŁ€]
Inak prefektny vykon Deepa ![/quote]
[quote=redburger]Johny Deep je proste perfektny co sa mimiky tyka..[/quote]
Ten film se chystám zkouknout, ale doufám, že nebudu mít nějaký deepresse z Johnyho Deppa :-E
Inak prefektny vykon Deepa ![/quote]
[quote=redburger]Johny Deep je proste perfektny co sa mimiky tyka..[/quote]
Ten film se chystám zkouknout, ale doufám, že nebudu mít nějaký deepresse z Johnyho Deppa :-E
To nezarucujem ! (a prepac ze som sa pomylil, dufam ze tie depresie uz nemas teraz :-E) a pomylil som sa tam 2x \/ Hladaj :-D
StayMan by €RikŁ€
já nevim, asi vzhliadnuti filmu je divné, ale fakt nevim, slovenštinu si po tobě kontrolovat opravdu netroufám :-E
já nevim, asi vzhliadnuti filmu je divné, ale fakt nevim, slovenštinu si po tobě kontrolovat opravdu netroufám :-E
To radsej nerob \/ :-D
Myslel som chybu v tom prvom prispevku, kde som sa , ako si mi dal pocitit, pomylil v mene "Deepa" :-D , tak je tam este chyba v slove "prefektny", co malo byt "perfektny" :-E Som sebakriticky? Az moc ! :-D
Myslel som chybu v tom prvom prispevku, kde som sa , ako si mi dal pocitit, pomylil v mene "Deepa" :-D , tak je tam este chyba v slove "prefektny", co malo byt "perfektny" :-E Som sebakriticky? Az moc ! :-D
Uz som ho videl 3x, spicka, a aj bonusove DVD som si zohnal, je tam ako si zatancovat "Willy Wonka" :-D a komu som ho odporucil, tak nenadaval a pozeram, ze aj preferencie stupaju a stupaju !!!
[color=red]86% [/color]:OO
[color=red]86% [/color]:OO
Ja jsem to ted pretrpel! Absolutni propadak. Tima moc nemusim ale tohle bylo i pod jeho uroven ! Dobry to je do doby než vejdou do továrny !
Takovej úspech tomu dávam jen kvôli tomu, že je to remake, který evropan nemôže pochopit (je to neco jak nutit Amikum Jen počkej zajíci).
Takovej úspech tomu dávam jen kvôli tomu, že je to remake, který evropan nemôže pochopit (je to neco jak nutit Amikum Jen počkej zajíci).
A co si na tom nepochopil??? Ten Deppov sarkazmus??? Alebo??? :-E Bolo to skvele a ten rebricek uspesnosti je celosvetový, je jedno ci v amerike, alebo v afrike, alebo europe, ale mozno u vas v mestecku to nechapete, to je mozne a tam to povazujete za "absolutni propadak"! 9-)
Na to ti tiez mozem povedat jedno prirovnanie:
"Nehadz perly prasatu" :-)
Na to ti tiez mozem povedat jedno prirovnanie:
Celosvětový ?? A na tom si byl kde ? V Americe to vydělalo 3/4 z celkovýho výdělku!
Co na tom bylo sqělého ? Ten děj ?? Nebo se ti líbily ty písničky ? Nebo pointa, která byla známa hned od začátku ? Nebo ten Dreemland kterej byl v továrně ?
To ti můžu říct, že kdyby s Čerty nejsou žerty mělo takovej marketing jak tohle tak si to vidělá 3x víc ...
Co na tom bylo sqělého ? Ten děj ?? Nebo se ti líbily ty písničky ? Nebo pointa, která byla známa hned od začátku ? Nebo ten Dreemland kterej byl v továrně ?
To ti můžu říct, že kdyby s Čerty nejsou žerty mělo takovej marketing jak tohle tak si to vidělá 3x víc ...
Lubilo sa mi na tom vsetko, uuuuuplne vsetko, jednoducho to nemalo chybu, dej, tovaren, herci, pesnicky, a aj tí certi :-D
[quote=jojto]Aj ja trochu prispejem.....total capina, ale Deep to zahral skvele :-D[/quote]
To je uz lepsie hodnotenie, tiez som to tak prvykrat chapal, ale po tretom... neskutocna capina :-D
To je uz lepsie hodnotenie, tiez som to tak prvykrat chapal, ale po tretom... neskutocna capina :-D
[quote=ViKinG]nedovedu si představit okolnosti, který by mi donutily to vidět podruhý...[/quote]
Okolnostiam a aj ostatnym je to uplne.., ale uplne jedno, co ty robis alebo nerobis, sam sa chrbtom otocas, tak snad by si nechcel ty od zivota viac :-E :-E :-E
Okolnostiam a aj ostatnym je to uplne.., ale uplne jedno, co ty robis alebo nerobis, sam sa chrbtom otocas, tak snad by si nechcel ty od zivota viac :-E :-E :-E
[quote=StayMan by €RikŁ€]"Nehadz perly prasatu" :-)[/quote]
tak to se divim ze se s tebou nekdo vubec bavi :-E :-E :-E
tak to se divim ze se s tebou nekdo vubec bavi :-E :-E :-E
[quote=clee][quote=StayMan by €RikŁ€]"Nehadz perly prasatu" :-)[/quote]
tak to se divim ze se s tebou nekdo vubec bavi :-E :-E :-E[/quote]
Mne nikto nic neponuka \/ 9-) :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E
PS: nadherny je to film, skvost !
tak to se divim ze se s tebou nekdo vubec bavi :-E :-E :-E[/quote]
Mne nikto nic neponuka \/ 9-) :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E
PS: nadherny je to film, skvost !
jo to rika ten co za skvost povazuje i kamenak 9-) :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E
[quote=clee]jo to rika ten co za skvost povazuje i kamenak 9-) :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E[/quote]
Moc dobra trilogy !!! :-!!!
Moc dobra trilogy !!! :-!!!
nemate nekdo The Nightmare before Christmas?
no ja to mam, v originalu, ,byl jsem to nuceny zhlednout nekolikrat, zena to umi skoro nazpamet, je to dobra animace, a clovek ma hned dobrou naladu (temne motivy, je to sranda) a v Corpse Bride to jeste vystupnoval tu techniku s loutkama, dobre si projit Special Features
m.j. hlavniho hrdinu v Corpse Bride mluvi Depp , nema celkem vyrazny hlas na dabing, jinak same skvele hlasy, jinak je ovsem Depp samozrejme spicka a kazdy jeho film je shlednutelny, tu tovarnu na cokoladu jsem nevidel, z klipu nevypada, ze by to byla nejaka sranda ovsem ...
no ja to mam, v originalu, ,byl jsem to nuceny zhlednout nekolikrat, zena to umi skoro nazpamet, je to dobra animace, a clovek ma hned dobrou naladu (temne motivy, je to sranda) a v Corpse Bride to jeste vystupnoval tu techniku s loutkama, dobre si projit Special Features
m.j. hlavniho hrdinu v Corpse Bride mluvi Depp , nema celkem vyrazny hlas na dabing, jinak same skvele hlasy, jinak je ovsem Depp samozrejme spicka a kazdy jeho film je shlednutelny, tu tovarnu na cokoladu jsem nevidel, z klipu nevypada, ze by to byla nejaka sranda ovsem ...
ai
Pozri si to, stoji to za to, na prvy krat som pisal, ze som mal divne pocity, ale staci sa nad tym zamysliet, vsetko tam ma svoj dovod, zlatí dedkovia a babicky, rozne rozmaznane povahy dediciek, a podla ich charakterov nachystane pasce, Deppov cinizmus a nafukanost (ale mal byt na co :))), ktore sa na zaver premenia v sentiment ... a do toho neskutocna atmosfera tovarne, Umpalumpa(ov) a celkove esteticke podanie filmu sprevadzane hudbou sitou priamo na sceny a zakazdym inych tonov... Je to skvost, poucny hlavne pre deti, ale akotak pozeram, ze maloktory dospely tento film pochopi. :-D
PS: Taketo filmy su mi velmi sympaticke aj hlavne kvoli char.crtom postav..., cinizmus, arogancia, priebojnost, spontannost alebo nafukanost atd. povazujem za ovela zdravsie, ako falosna zdrzanlivost, vtieravost, konvencnost, usluznost atd. co nielen posobi smiesne, ale skryva u takychto ludi povacsine pokrytectvo, zavist a zakernost. Perfektna snimka, ktora ti to velmi dobre priblizi aj je As Good as It Gets. :-)
Pozri si to, stoji to za to, na prvy krat som pisal, ze som mal divne pocity, ale staci sa nad tym zamysliet, vsetko tam ma svoj dovod, zlatí dedkovia a babicky, rozne rozmaznane povahy dediciek, a podla ich charakterov nachystane pasce, Deppov cinizmus a nafukanost (ale mal byt na co :))), ktore sa na zaver premenia v sentiment ... a do toho neskutocna atmosfera tovarne, Umpalumpa(ov) a celkove esteticke podanie filmu sprevadzane hudbou sitou priamo na sceny a zakazdym inych tonov... Je to skvost, poucny hlavne pre deti, ale akotak pozeram, ze maloktory dospely tento film pochopi. :-D
PS: Taketo filmy su mi velmi sympaticke aj hlavne kvoli char.crtom postav..., cinizmus, arogancia, priebojnost, spontannost alebo nafukanost atd. povazujem za ovela zdravsie, ako falosna zdrzanlivost, vtieravost, konvencnost, usluznost atd. co nielen posobi smiesne, ale skryva u takychto ludi povacsine pokrytectvo, zavist a zakernost. Perfektna snimka, ktora ti to velmi dobre priblizi aj je As Good as It Gets. :-)
StayMan: ty trpíš představou, že jsi dobrý psycholog-amatér :-) . Svoje dojmy a pocity stavíš na úroveň axiomů. I tenhle film musí zákonitě prvoplánovitě útočit na peněženku diváků, to že útočí jinak než většina ostatních je mu možná přičíst ke cti ale nemusí se líbit každýmu. Například podle mě by bez Deppa byl poloviční (a tudíž nekoukatelný). Hlavně si nenamlouvej něco o pochopení filmu, každý i jen mírně inteligentní divák pozná co chtěl film říci. Americké(US/GB) kasovní trháky totiž nikdy nebudou žádným velkým rébusem.
Doufám že tvoje případná reakce nebude v tvém obvyklém stylu. :-)
Doufám že tvoje případná reakce nebude v tvém obvyklém stylu. :-)
Burton nedela naky zvlast filozoficky filmy, pokud jeho zamer divak neodhali uz napoprvy musi to bejt poradnej ignorant, nejlepsi je stejne Big Fish :-R
[quote=ViKinG]StayMan: ty trpíš představou, že jsi dobrý psycholog-amatér :-) . Svoje dojmy a pocity stavíš na úroveň axiomů. I tenhle film musí zákonitě prvoplánovitě útočit na peněženku diváků, to že útočí jinak než většina ostatních je mu možná přičíst ke cti ale nemusí se líbit každýmu. Například podle mě by bez Deppa byl poloviční (a tudíž nekoukatelný). Hlavně si nenamlouvej něco o pochopení filmu, každý i jen mírně inteligentní divák pozná co chtěl film říci. Americké(US/GB) kasovní trháky totiž nikdy nebudou žádným velkým rébusem.
Doufám že tvoje případná reakce nebude v tvém obvyklém stylu. :-)[/quote]
Neviem aky styl mas namysli, pokial viem, hodnotenia za nas vsetkych (teda pardon, za 99%) tu davas len ty.
Doufám že tvoje případná reakce nebude v tvém obvyklém stylu. :-)[/quote]
Neviem aky styl mas namysli, pokial viem, hodnotenia za nas vsetkych (teda pardon, za 99%) tu davas len ty.