Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 84

Téma: D.O.G - DVBViewer Owners Group

  1. #61
    Nováček Avatar uživatele MrPep
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od Eso Rimmer
    1) (GE i PRO) naladěné stanice jsou číslované od nuly, takže první stanice je na dálkovém ovladači na 0 místo na 1. Jde to nějak změnit, kromě přemapování tlačítek?
    Tak to by me take zajimalo, ja jsem to "vyresil" tak, ze jsem si na nulu dal CT24.

    2) To opravdu nejde v DVBVieweru Pro (v zde tak vychvalovanem programu az do geniality) nastavit cas pro Timeshift? Treba aby udrzoval v pameti pouze poslednich 5 minut? (Umel to napr. jinak nic moc program dodavany k Compro U3).

    3) Ten bordel v EPG zapricineny stejnym cislovanim kanalu v multiplexech je opravdu dosti velkou degradaci celkoveho dojmu. To by snad slo udelat, aby se to pri kazdem reloadu nacetlo aktualni, ne? Moc nechapu k cemu je v editoru kanalu polozka Skupina, doufal jsem, ze kdyz kanaly multiplexu A dam do skupiny A a kanaly multiplexu B do B, tak to ten problem vyresi, ale nikoliv.

    Je zajimave, ze to ocividne moc lidem nevadi, mne to tedy vadi velmi. Bez propracovaneho a SPOLEHLIVEHO EPG je cely program dosti k nicemu. Kdyz uz tedy sleduji TV a poridim si k tomu "komfortni" program, tak od toho ocekavam maximalni uzivatelskou pohodu, ci-li uchopim dalkovy ovladac, podivam se pomoci OSD co kde davaji a pripadne prepnu, nebo zapnu, ci naprogramuju nahravani.

    Napadlo me tedy ozelit EPG z jednoho multiplexu, nastavil jsem tedy vsem jeho kanalum "Nezahrnout do EPG", vysledek zadny, EPG se zobrazovalo dale (s chybami pochopitelne) a to i po vymazani souboru epg.dat. "Vyresil" jsem to tak, ze jsem temto kanalum nastavil nesmyslne Service PID (treba na hodnotu 99). Pak se EGP temto kanalum opravdu nenacte a do druheho multiplexu se tedy nic nemicha. Reseni je to ovsem uspokojive jen velmi lehce. To, ze se mi do EPG nekdy dostane zmet uplne nesmyslnych znaku radsi rozebirat nebudu...

    4) Ted mozna budu vypadat hloupe (mozna uz vypadam), ale muze mi nekdo rici, co znamena ukazatel s hodnotou -1 na prilozenem screen-shotu (tato hodnota byla u vsech poradu a u vsech kanalu)? Dostanu se tam volbou Esc -> Nyní -> (zde vybrat nejaky porad) -> Enter. Mel by se tam zobrazit pocet ubehlych minut jako je tomu kdyz kilknete na spodni cast obrazovky a dale kliknete na nazev poradu.

    5) Zvolim: Esc -> htpcHome -> ... a zde jsou veci jako Filmy, Hudba, Obrazky, pocasi. Ne, ze bych to povazoval za dulezite, ale kdyz uz to tam je, tak by to mohlo i fungovat. Snazil jsem se to nastavit jak to jen slo (i v Moznostech) a zadny obrazek, ani hudbu, ani pocasi jsem z toho nedostal, akorat RSS funguje, to je docela pekna vec.

    6) Na to, jak tu DVBViewer lidi vychvaluji me velmi zklamal. Vetsina lidi take rika, ze cena 15€ je vice nez dobra. Ja si myslim, ze to je cena tak akorat odpovidaji celkovemu propracovani programu a tudiz ty nedostatky clovek nejak zkousne. Na druhou stranu je zakladni myslenka dobra, tak se snad vse casem doladi.

    7) Nevysledoval jsem presnou souvislost, ale kdyz prepnu na stanici Ocko, nebo TOP TV, tak cely krasny DVBViewer spadne, nechapu. Mozna to je nastavenim dekoderu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček Avatar uživatele Libor A.
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    24

    Od minulého týdne jsem také majitelem DVBVieweru a chci se optat na jednu věc, která mne trápí. Normálně jsem používal program ArcSoft TotalMedia, kterému běžel na pozadí jakýsi "správce", který zapínal nahrávání - při nahrávání se samozřejmě spustil celý ATM, ale jinak mohl být ATM vypnut.
    To jsem zatím u DVBVieweru nenašel - zatím zkouším verzi Pro. Nastavil jsem si alespoň aby při minimalizaci se zakázalo AV, takže alespoň nehraje celou dobu, ale stejně zůstane "viset" spuštěné ffdshow takže pokud si pustím nějaké jiné video tak dochází ke zdvojení ffdshow a tím k určitým problémů - zatím řeším tak, že spouštím videa přes Nero, které ffdshow nepoužívá. Stejně by to ale mělo jít nějak jinak, jen jsem zatím nepřišel na to jak.

    EDIT: Tak jsem koukal, že je postup pro nahrávání popsaný v jiném příspěvku, tak ho zítra prubnu a uvidím
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    17

    Zdravim diskutujici.
    Pouzivam DVBViewer GE od verze 1.9.4 a ted aktualne 2.4.2 a stale se potykam s jednim kosmetickym problemem.
    Pokud spustim prehravani souboru (MPEG2) v rezimu pres celou obrazovku z OSD menu polozkou File playback, tak mi pri spusteni druheho a dalsiho souboru zustane "viset" kurzor mysi a nezmizi, i kdyz mam v options nastavene, aby mizel po jedne sekunde.
    Resim to tak, ze DVBViewer minimalizuji a hned maximalizuji. Potom kurzor zmizi, ale je to otravne.
    Vam ostatnim to nedela? Na DVBViewer foru jsem o tom nic nenasel.
    Predem diky za vsechny postrehy.
    Naposledy upraveno uživatelem Norman: 08-10-2007 v 20:56 Důvod: Preklep
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1

    Chtěl bych se zeptat, mám problém při sledování digitální tv v DVBVieweru 3.9.1 po nějaké době od spuštění vypadne obraz a zůstane jen černá obrazovka, po znovunaladění programu je vše zas nějakou dobu v pohodě a pak se DVBV vypne úplně, ten samý problém je i při nahrávání, ale tm je tento proces daleko rychlejší. neví nekdo v čem je chyba.

    Konfigurace mého PC: Procesor AMD Athlon 64 3200+, deska MSI RS482, grafika integrovaná, paměti 2048(2x 1024), tuner Leadtek DTV 2000H
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Je tu občas Avatar uživatele kuko61
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    263

    Citace Původně odesláno od Cajda12 Zobrazit příspěvek
    Chtěl bych se zeptat, mám problém při sledování digitální tv v DVBVieweru 3.9.1 po nějaké době od spuštění vypadne obraz a zůstane jen černá obrazovka, po znovunaladění programu je vše zas nějakou dobu v pohodě a pak se DVBV vypne úplně, ten samý problém je i při nahrávání, ale tm je tento proces daleko rychlejší. neví nekdo v čem je chyba.

    Konfigurace mého PC: Procesor AMD Athlon 64 3200+, deska MSI RS482, grafika integrovaná, paměti 2048(2x 1024), tuner Leadtek DTV 2000H
    Mas legalnu verziu? Toto mi robilo robilo tiez, ale odkedy som DVBviewer kupil, tak mi nespadol ani raz. Pokial mas DVBviewer kupeny, tak potom neviem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    672

    Houstone, máme problém...
    Havárie serverovny v Houstonu
    Kdo z majitelů licence programu DVBViewer se dnes (1.6.2008) snaží stáhnout ze serveru novou verzi programu, má smůlu. Serverovnu v Houstonu, kde je umístěn i server, na kterém běží i DVBViewer.com, postihl dnes ráno rozsáhlý elektrický zkrat a požár elektrorozvodny. Žádné uživatelské servery naštěstí nebyly poškozeny Opětné uvedení do provozu se očekává dnes odpoledne (místního času)
    Zdroj: http://www.dvbviewer.info/forum/inde...howtopic=27050
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    672

    Problémy přetrváívají, aneb Murphyho zákony v praxi...
    http://www.dvbviewer.info/forum/inde...howtopic=27050
    http://tech.slashdot.org/article.pl?.../06/01/1715247

    Tuším v pátek nebo v sobotu uvolnil Christian Hackbart novou verzi programu DVBViewer. Zájem o download nové verze byl tak velký, že došlo k zahlcení a následnému zablokování serveru (počet downloadů byl, pokud si vzpomínám, asi 270 tisíc).
    Po opětovném zpřístupnění serveru došlo v neděli ráno k výše zmíněné havárii v Houstonu...

    New>
    Dnes asi v 21 hodin (SLČ) byly zprovozněny poslední servery, mezi nimi i dvbviewer.com
    Naposledy upraveno uživatelem Retiree: 02-06-2008 v 21:08
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    14

    Zdravim pritomne, uz delsi dobu se zabyvam problemem, k cemu je Server4P. Zkousel jsem, ze mi TV bezi, i kdyz je tento program vypnuty, proto nechapu jeji funkci. Diky za odpovedi na stupidni otazku, ale zajima me to.
    Dalsim problem mam v tom, jak mam nahravat 2 muxy se 2 kartami AS2. V tom Server4P jsem mel na vyber z obou karet, ale v DVBV jsem mel v moznostech jen jednu kartu. Dostal jsem se do slepe ulicky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    672

    K čemu je ServeP nevím, použil jsem ho jednou před asi čtyřmi lety.
    Existuje více verzí DVBViewer, viz https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=15295, licensovaná verze DVBViewer Pro podporuje až 3 různé karty (sám používám dvě), naladěné kanály lze pak přiřadit té které kartě. Předpokládám, že "demo" verze DVBViewer Technisat Edition tuto možnost neposkytuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    14

    Mam licensovanou verzi Pro. Byl bych moc troufaly, kdybych te pozadal o screeny z nastaveni? Jsem v tomhle asi vazne lama Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    672

    Já se orientuju v DVB-C, nicméně to zkusím.
    1. Předpokládám, že ve Správci zařízení jsou zobrazeny obě karty a obě funkční
    2. DVB Viewer > Settings > Option (DVB Viewer > Nastavení > Možnosti), záložka Hardware, okno Device: zde by se měly ukázat vedle Unicast a Multicast i obě karty (Tuner Type: vybráno Terrestrial). Pokud zde karta chybí, zkusit Scan Devices. Zvýraznit 1. kartu a vpravo přiřadit skupině A, zvýraznit 2. kartu a v pravo jí přiřadit kanály skupiny B
    3. Ladění v DVBV se verze od verze poněkud liší, u poslední verze následovně. Naladěné a vybrané skupiny kanálů je nyní třeba zařadit podle multiplexů do skupin A nebo B (samozřejmě kanály z jednoho muxu ve stejné skupině): DVB Viewer > Channel > Channel editor: Zde pro každý vybraný kanál jednotlivě přiřadit do skupiny A, B, C (Rozbalovací menu ve druhém řádku vpravo) a provést update
    Jednodušeji lze kanály po celých skupinách kopírovat z programu TransEdit¨
    Shrnuto, každá karta bude ladit jiné skupiny multiplexů a tedy i současně nahrávat. V Nastavení je možno dokonce u jedné karty nastavit vyšší prioritu...
    Naposledy upraveno uživatelem Retiree: 17-06-2008 v 12:57 Důvod: oprava překlepů
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    14

    Diky, tohle mi bude stacit. V tom Hardware mam prave pouze 1 kartu a Scan nepomohl. Po dovolene zkusim reinstall DVBV. S temi skupinami to chapu, mam to ted nastavene podle muxu a ve spravci nahravani mi zvyraznuje casove prekryti multiplexu, kdyz jsem to mel vsechno ve skupine A, tak zadne zvyraznene varovani nebylo a bohuzel nasledujici program se nenahral. Zatim dik za info.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    26

    Mam legalni DVBV Pro 3.9.4.0 a po case prehravani se mi vypne obraz a jde jen zvuk. Stejne tak pokud prepnu na jiny program tak ten uz ma cerny obraz a jede jen zvuk Tusite co s tim:
    DVBV GE jede zatim v pohode...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Kedze toto vlakno je asi "mrtve" a ja sa snazim coraz viac vrtat v DVB Viewer PRO a neviem po nemecky (iba eng) tak sa chcem spytat ci nie je niekde inde stranka ktora sa tomuto programu viacej venuje. Vcera som rozbehavala najpr cisty netstream a potom aj moznost pouzit DVB Viewer ako client z moznostou pozerania ineho kanalu z toho isteho trasnporderu a dalo mi to dost zabrat. Navody a instrukcie su casto k starym verziam. Vdaka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,475

    ano, mas originalne forum DVBV a v nom "english section"
    http://www.dvbviewer.tv/forum/forum/34-english/

    A to co popisujes zrealizovat ide relativne jednoducho. Sice mam namiesto CI slotu USB Phoenix citacku (cim sa mnohe veci mozu menit), ale funguje to bezproblemovo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mediální skupina M77 Group dnes koupila Skylink
    Od interfernet422 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-10-2011, 17:20
  2. Motion track pre cely track a group (vegas)
    Od elrarach v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-02-2008, 08:56
  3. DVBViewer GE 2.0.1
    Od padluke v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-01-2007, 22:58
  4. DVBViewer
    Od oldafyno v sekci DVB-T
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-01-2006, 12:01
  5. AverMedia DVB-T 771 + Czech DIgital Group
    Od blackdave v sekci DVB-T
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-07-2004, 18:12