Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 84

Téma: D.O.G - DVBViewer Owners Group

  1. #46
    Nováček Avatar uživatele laho
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    14

    Nevím sice co to je "k mání na netu" ale na www.dvbviewer.com je k dispozici verze 3.5.0 - hlásí se jako DVB Viewer V3.5.0.1 (beta).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    to tam zapomeli developeri, ale je to final verze
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček Avatar uživatele Madagio
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    73

    SUPER! Už mám taky koupenej dvbviewer a díky za nápad, jak sprovoznit nahrávání více pořadů najednou ve verzi GE. Nahrát plugin víckrát by mě nenapadlo Škoda jen toho zmatku v EPG

    Je to super program, všichni co to sháníte po netu si to koukejte koupit, za těch 15 euro to stojí
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    7

    Vím, že můj přispěvěk nejspíše patří trochu jinam, ale všiml jsem si, že i zde nějaké informace padly.
    Takže, jestli jsem to debře pochopil, tak tv karty, které maji ovladače pro WIN MCE, by teoreticky měli pracovat i s nejnovějším DVBV. Nevite někdo, zda se někde nepovaluje seznam, které karty podporuje? Dále by mě zajímalo, zda tato karta pracuje s WIN MCE. Bylo by mi to docela jedno, ale drahá polovička by to určitě uvítala.
    Předem děkuji za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Nasty_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    583

    » Description: DVBViewer GE
    » Version: 2.0.2
    » Size: 1363 KBytes
    » Last Updated: Today
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    tak ze bych taky konecne GE vyzkousel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Nasty_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    583

    To já zas PRO verzi asi ani už zkoušet nebudu, musí se to instalovat a vůbec
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53

    MaG MaG je offline
    Nováček Avatar uživatele MaG
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    28

    Mám GE od včerejška a už mi přirostl k srdci. Zpočátku mně překvapilo, že není potřeba instalovat, ale to mám samozřejmě nejraději. Jen sem překopíroval seznam kanálů z TE.

    Prý je PRO náročnější. No - pokud je tak náročná jako TE, pak souhlasím, s TE se mi sekal obraz při surfování na webu, teď mohu i nahrávat celý multiplex bez problémů a přitom se i dívat a surfovat. Nebo se nahrává na mém účtu a manželka je mezitím na svém účtu .. pohoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    tak sem ho teda zkusil, znatelne rychlejsi nez pro verze, prehlednejsi nastaveni a epg se lip refreshuje pri prechodech mezi muxy, zatim si ho necham
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Nasty_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    583

    clee
    sem to řikal už dávno
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček Avatar uživatele Madagio
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od clee
    epg se lip refreshuje pri prechodech mezi muxy
    prosím JAK?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    automaticky kupodivu, kdyz sem prepnul v pro z ct1 treba na primu tak tam v osd visely vetsinou uplne nesmyslny porady, jeden radek z ct1 druhej treba z ocka, v ge je tohle nejak lip osetreny
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček Avatar uživatele Madagio
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    73

    hm, tak nic. já když kliknu na primu, tak vidím všechny pořady z čt1 a když kliknu zpět, tak vidím pořady čt1 a primy dohromady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Je tu občas Avatar uživatele Eso Rimmer
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    101

    tak jsem koupil placenou verzi a narazil jsem na 2 problémy:

    1) (GE i PRO) naladěné stanice jsou číslované od nuly, takže první stanice je na dálkovém ovladači na 0 místo na 1. Jde to nějak změnit, kromě přemapování tlačítek?

    2) (GE) - dálkový ovladač fungujuje v obou verzích programu, ale v GE nefunguje přemapování tlačítek. Když na danou položku poklepám, nevyskočí okénko pro naučení tlačítka. Ani tlačítko "naučit" tam není (v PRO verzi je).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    DVB Viewer GE 2.1.3.0 vyvěšěno dnes. Lze použít češtinu pro v 2.0.2
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mediální skupina M77 Group dnes koupila Skylink
    Od interfernet422 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-10-2011, 17:20
  2. Motion track pre cely track a group (vegas)
    Od elrarach v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-02-2008, 08:56
  3. DVBViewer GE 2.0.1
    Od padluke v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-01-2007, 22:58
  4. DVBViewer
    Od oldafyno v sekci DVB-T
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-01-2006, 12:01
  5. AverMedia DVB-T 771 + Czech DIgital Group
    Od blackdave v sekci DVB-T
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-07-2004, 18:12