Nevite nekdo jak mam v CCE nastavit pomer stran, aby ve vysledku nebyl obraz takovej malej obdelnik uprostred obrazovky. Vim, ze to je asi tim, ze nemam zaskrtly keep aspect ratio, ale v CCE sem ho nikde nevidel.
Nevite nekdo jak mam v CCE nastavit pomer stran, aby ve vysledku nebyl obraz takovej malej obdelnik uprostred obrazovky. Vim, ze to je asi tim, ze nemam zaskrtly keep aspect ratio, ale v CCE sem ho nikde nevidel.
Toto sa tu uz iesilo, daj si hladat !!!
Jo a kde ja nic nenasel
Myslíš tohle ?
Ked zaskrtnes for dvd tak resize uz nie je treba .....uz ti to ani nebude svietit..Původně odesláno od Modena
...a pokud bude formát vstupu nestandardní (ořez), tak z toho vyleze co?! Budou tam černé pruhy, nebo se přepočítávají frejmy a výsledek bude k...
Martin83
No právě a pak s tím můžeš verglovat, jak chceš, né ? !Ked zaskrtnes for dvd tak resize uz nie je treba .....uz ti to ani nebude svietit..![]()
Proč jsem to tam asi nezaškrtával, co myslíš ?![]()
Původně odesláno od Modena
![]()
![]()
![]()
Mam to nastaveny presne jako ty, ale vstup je Xvid a at dam 4:3 nebo 16:9 vysledek je vzdy malej obdelnik uprostred obrazovky
OK - Xshit je vstup, chápu ! A výstup má bejt jako co . . . ?![]()
![]()
este skus zmenit pulldown 2:3 alebo 3:2Původně odesláno od bArDa
Diky uz to funguje.
Sory za votravovani, ale jeste sem se chtel zeptat, chtel bych pouzit pro film i etremnejsi widescreen nez je nabizenejch 16:9 u Cinemy Craft v modu for DVD, kdyz to for DVD vodskrtnu a dam treba 1:1 nebo 2:21:1 vysledek je vzdy 4:3 nevite nekdo oc s tim
bArDa
To nastavené AR je zapsané v hlavičce MPEGu a přehrávač si ho sám smrskne na požadovaný rozměr (s tím 2.21:1 nevím, to jsem nezkoušel).
bArDa
Nedá se použít nic jinýho než 4:3 a 16:9, přehrávače to jinak nevezmou. Musíš doplnit černý pruhy, ale jak to udělat v CCE nevim.
Já používam enkoder jenom na komprimování a na ostatní úpravy AviSynth. Nevznikají mi tak žádný problémy, protože enkoder dostane přesně to co chce a nemusí si nic sám přepočítávat.
Pro 2.35:1 to myslim vychází na 70px pruhy nahoře a dole a samozřejmě 16:9 AR. Na samotný obraz potom zbyde 720x436.