Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 65

Téma: Cinema Craft

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele bArDa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    280

    Nevite nekdo jak mam v CCE nastavit pomer stran, aby ve vysledku nebyl obraz takovej malej obdelnik uprostred obrazovky. Vim, ze to je asi tim, ze nemam zaskrtly keep aspect ratio, ale v CCE sem ho nikde nevidel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Toto sa tu uz iesilo, daj si hladat !!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele bArDa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    280

    Jo a kde ja nic nenasel
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Myslíš tohle ?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: cce_encode_settings_761.png 
Zobrazení: 1057 
Velikost: 36.6 KB 
ID: 175  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele Martin83
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    136

    Citace Původně odesláno od Modena
    Myslíš tohle ?
    Ked zaskrtnes for dvd tak resize uz nie je treba .....uz ti to ani nebude svietit..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...a pokud bude formát vstupu nestandardní (ořez), tak z toho vyleze co?! Budou tam černé pruhy, nebo se přepočítávají frejmy a výsledek bude k...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Martin83
    Ked zaskrtnes for dvd tak resize uz nie je treba .....uz ti to ani nebude svietit..
    No právě a pak s tím můžeš verglovat, jak chceš, né ? !
    Proč jsem to tam asi nezaškrtával, co myslíš ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele Martin83
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    136

    Citace Původně odesláno od Modena
    Martin83
    Ked zaskrtnes for dvd tak resize uz nie je treba .....uz ti to ani nebude svietit..
    No právě a pak s tím můžeš verglovat, jak chceš, né ? !
    Proč jsem to tam asi nezaškrtával, co myslíš ?

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele bArDa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    280

    Mam to nastaveny presne jako ty, ale vstup je Xvid a at dam 4:3 nebo 16:9 vysledek je vzdy malej obdelnik uprostred obrazovky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    OK - Xshit je vstup, chápu ! A výstup má bejt jako co . . . ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas Avatar uživatele Martin83
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    136

    Citace Původně odesláno od bArDa
    Mam to nastaveny presne jako ty, ale vstup je Xvid a at dam 4:3 nebo 16:9 vysledek je vzdy malej obdelnik uprostred obrazovky
    este skus zmenit pulldown 2:3 alebo 3:2
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas Avatar uživatele bArDa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    280

    Diky uz to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas Avatar uživatele bArDa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    280

    Sory za votravovani, ale jeste sem se chtel zeptat, chtel bych pouzit pro film i etremnejsi widescreen nez je nabizenejch 16:9 u Cinemy Craft v modu for DVD, kdyz to for DVD vodskrtnu a dam treba 1:1 nebo 2:21:1 vysledek je vzdy 4:3 nevite nekdo oc s tim
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    bArDa
    To nastavené AR je zapsané v hlavičce MPEGu a přehrávač si ho sám smrskne na požadovaný rozměr (s tím 2.21:1 nevím, to jsem nezkoušel).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    bArDa
    Nedá se použít nic jinýho než 4:3 a 16:9, přehrávače to jinak nevezmou. Musíš doplnit černý pruhy, ale jak to udělat v CCE nevim.
    Já používam enkoder jenom na komprimování a na ostatní úpravy AviSynth. Nevznikají mi tak žádný problémy, protože enkoder dostane přesně to co chce a nemusí si nic sám přepočítávat.
    Pro 2.35:1 to myslim vychází na 70px pruhy nahoře a dole a samozřejmě 16:9 AR. Na samotný obraz potom zbyde 720x436.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. 24p Cinema Mode ?
    Od Gounesek v sekci Editace videa
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-06-2008, 16:27
  2. Cinema Craft Encoder
    Od Miloš2 v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 10:50
  3. z CINEMA na 16:9
    Od imported_peterko v sekci Editace videa
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 22:46
  4. Snazio NET DVD CINEMA HD / Snazio NET CINEMA HD
    Od Pitomec v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2005, 10:08
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-05-2005, 20:59