DVDRW LG GSA-4167B
A co sa divite, je model 4163, potom 4165 ktory este nevie LightScribe no a tento 4167 to uz vie, konecne zase najlepsia vypalka na svete !!! :-D
No ja mam doma GWA 4162B, ktora sa predava pod oznacenim DVD RW HP PR 595A a ta vie takisto LightScribe-mam to otestovane.
DoomHammer
Nemá. Aspoň teda pro domácí použití, navíc je to ztráta času a zbytečné opotřebení výpalky.
Jinak médium Verbatim+R 8x stojí 27,- s DPH.
Nemá. Aspoň teda pro domácí použití, navíc je to ztráta času a zbytečné opotřebení výpalky.
Jinak médium Verbatim+R 8x stojí 27,- s DPH.
DVD médium cca 27,-
CDR cca 20 až 25,- podle značky
mě osobně přijde zatím lepší tiskárna a printable média , ale obejdu se bez obojího
CDR cca 20 až 25,- podle značky
mě osobně přijde zatím lepší tiskárna a printable média , ale obejdu se bez obojího
[quote=mirekv]DoomHammer
Nemá. Aspoň teda pro domácí použití, navíc je to ztráta času a zbytečné opotřebení výpalky.[/quote]
Ze to hovoris zrovna TY, co vyhadzuje DVDvypalky jak DVDcka :-? :-E :-E :-E
Nemá. Aspoň teda pro domácí použití, navíc je to ztráta času a zbytečné opotřebení výpalky.[/quote]
Ze to hovoris zrovna TY, co vyhadzuje DVDvypalky jak DVDcka :-? :-E :-E :-E
@StayMan: ve čtvrtek jsem zakoupil další (už 3.) LG, tentokrát 4165B. Jde k tomu použít soft od 4163B - myslím ten DVD-RAM Driver??
To neviem (nemam ju), ale naformatuj si tu RAMku na FAT priamo v XP a rob s nou ako s diskom trebars v TC
...no na to si tam v XP nainstalovala 4082B právě ten svůj DVD-RAM Driver... Přinejhorším si ho budu formátovat na tomto stroji - ovšem manual doporučuje formátovat na UDF.
tu mas driwer na DVDRAM: fat32, UDF 1,5-2,0
http://www.bhacorp.com/download/utilities/dvdram.html
http://www.bhacorp.com/download/utilities/dvdram.html
Prave som si kupil novu 4167-ku. Mala FW DL10, tak som to flashol na DL12. Na DVD pali dobre, stolne prehravace to prehraju, no co ma zaraza, tak CD-Audio si na externych prehravacoch (od Hifi NAD, cez minivezu Aiwa az po CD walkman) ani nepipnu. Zaujimave na tom je, ze napalovanie CD-Audio v Nere prebehne korektne, ba dokonca napalene CD sa v pocitaci aj prehraje, ale vonku na spominanych zariadeniach nie. Tam sa len objavi dlzka celej nahravky, ale ked prejde na niektoru skladbu, tam to nedokaze nabehnut. Tak neviem, v com je chyba. Ci v novom fw DL12 alebo v mediach. Tie som vyskusal CD-R Emtec, Verbatim a Gigamaster. Takze asi mediom to nebude ... :-?
zkus jiný program na pálení CD, mě se na CD-audio docela osvědčil Windows (total) Commander plugin TCBurner od Tiasoftu. mám LG 4163b (FW A105) a CD-audio mi přes ten plugin jedou dobře i v kamošově "vybíravé" věži.
ještě můžeš zkusit pálení nižší rychlostí...
ještě můžeš zkusit pálení nižší rychlostí...
...LG původně dávalo do bundlu SW "prográmek" B's Recorder Gold Basic místo Nera, který toho umí uspokojivě dosti.. 8-)
Skusim ine ako Nero. Dik za konkretne tipy. ... ale este k tomu mojmu problemu, zaujimave je, ze v stolnom DVD playeri sa takto vypalene CD-Audio chyti a ide v pohode. Tak ma napadlo, ci vo fw DL12 nieco nezmrsili, a ci tam "neposielaju" tensi laserovy luc ako maju. Teda namiesto luca (paprsku) CD tam ide luc DVD.
emtes:
uf, si ma nastrasil, napalil som cez vikend na novej lg 4617 par audio cd a neskontroloval...
ja som si nechal firmware dl10, a audio palene v nerovi ide v pohode... stayman mi totiz radil z flesovanim zaobchadzat opatrne... tak som iba posluchol. A problemy nie su.
uf, si ma nastrasil, napalil som cez vikend na novej lg 4617 par audio cd a neskontroloval...
ja som si nechal firmware dl10, a audio palene v nerovi ide v pohode... stayman mi totiz radil z flesovanim zaobchadzat opatrne... tak som iba posluchol. A problemy nie su.
[quote=Trent]stayman mi totiz radil z flesovanim zaobchadzat opatrne... tak som iba posluchol. A problemy nie su.[/quote]
To je vseobecna pravda, ale trochu si ma asi nepochopil,alebo ja teba, zdalo sa mi, ze si sa pytal na NEoficialny FW a na ten som ti odpovedal, ze som jednu LG (4120) odpalil.
Inak su tu tie FW: http://tdb.rpc1.org/#GSA4120B
To je vseobecna pravda, ale trochu si ma asi nepochopil,alebo ja teba, zdalo sa mi, ze si sa pytal na NEoficialny FW a na ten som ti odpovedal, ze som jednu LG (4120) odpalil.
Inak su tu tie FW: http://tdb.rpc1.org/#GSA4120B
ja viem, pochopil, ale naco, ked oficialny ide ok (az ma to prekvapilo, zvyknuty z NECu preflesnut vsetko a hned...) :-E :BB:
(ved pisem, ze si ma upozornil, ze treba urcitu obozretnost, nie ze vobec netreba...)
btw, som s tou lg zatial spokojny, len sa mi zda, ze je hlucnejsia pri zapise ako nec 3520...
(ved pisem, ze si ma upozornil, ze treba urcitu obozretnost, nie ze vobec netreba...)
btw, som s tou lg zatial spokojny, len sa mi zda, ze je hlucnejsia pri zapise ako nec 3520...