Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 55

Téma: Sapphire Theatrix550 Pro - praktické zkušenosti

  1. #16
    Nováček Avatar uživatele imported_zed
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    23

    Tak powercinema 4 se mi osvedcila, momentalne alternativni software nepouzivam. Scheduler na nahravani funguje perfektne, pri spusteni na pozadi navic nahravani nezere zadny vykon (pouziva tedy mpeg encoder karty) a da se u toho libovolne pracovat... U PVR od Mainconcept se stava, ze se naplanovana uloha nespusti, nebo spadne hned po spusteni.
    Jediny, co jsem zatim s zadnym softwarem nerozchodil je teletext, nevim co s tim..
    Kde sehnat Powercinemu 4 nevim, ke stazeni je trial verze na 30 dni. Ja ji ziskal od jine TV karty (Asuska s dualnim tunerem:analog+DVBT).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    fox fox je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    225

    Ako rychlo Ti prepina kanaly? Mne sa zda rovnako leniva ako ver. 3.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    75

    Powercinema 4 není zase tak odlišná od cinemy 3, výhoda je, že u verze 4 jde vypnout timeshifting a pak je přepínání kanálů rychlejší.. U verze 3 jsem zkoušel vypnout timeshiftingpřes systémové registry, ale žádnou položku, která by tomu odpovídala jsem v registru nenašel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček Avatar uživatele Farao
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    53

    co takhle si ji koupit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20

    fox fox je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    225

    Aktualne skusam poslednu ver. ChrisTV (4.70) a zda sa, ze zatial je to jediny SW, kde sa mi podarilo rozchodit Novu spolu s ostatnymi stanicami v mojich podmienkach so zvukom. Nevyhodou (okrem toho, ze Pro-verzia je shareware) je, ze pri prepinani kanalov dochadza k viditelnemu posunu obraz-zvuk a horsi deinterlace oproti PowerCineme. Na druhej strane je TXT korektnejsi (aj ked nie celkom bez chyb). Uvidime, ako sa to bude vyvijat v dalsich verziach. Ale je to na dobrej ceste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    5

    hmm, powercinema 3 stoji za ..., 4ka je ovela lepsia, nie ze by ponukala neajko viac veci, ale da sa aspon nastavit kam ma nahravat (v 3ke je to vzdy na c dokonca aj po prepisani konfiguracneho suboru rucne), da sa vypat timeshift, je o dost rychlejsia (aj ked prepinanie kanalov sa mizda stale pomalsie), nahravanie funguje super, akurat ma dost zere strasne pomale spustanie, od kliknutia na ikonu (resp stlacenia live tv na dialkovom) prejde cca aj 10s kym sa to rozbehne !!!, obcas sa mi tiez stava, ze program crashne (zvacsa pri vypinani - takze az tak nevadi), vadi mi vsak, ze sa neda nijako upravovat nastavovanie kanalov (aj ked je na to taky maly ofaj, v konfiguracnom subore sa da rucne prepisat bud kanal alebo frekvencia podla toho ako ste ladili - cable alebo antena). Vraj velmi dobre funguje tento soft (a je zadarmo) dnes vyskusam http://www.gbpvr.com/.
    inak powercinema 4 - nie ze by som nejako nabadal, ale da sa lahko stiahnut cez torrent - skus hladat napr. tu http://isohunt.com/
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    5

    fox > este mala otazocka, ako si nastavoval ten zvuk, mne totizto na nove tiez nejde zvuk nech robim co robim, inak vsetko ostatne mi ide dobre. ked skusam ladit rucne tak niekedy obcas naladim zvuk na nove, ale je posunuty o nejaky ten 1mhz od obrazu, takze bud mam obraz alebo zvuk, skusal som aj rozne normy, stale sa nedari
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    fox fox je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    225

    Nainstalovany najnovsi driver a dalej:
    1. po naladeni mam na Nove PAL-D, ine stanice - PAL-B
    2. nastavenia - Ovladace: Advanced Settings - zaskrtnute polozky 1,2,3,4,5,8 (pocitane od vrchu)
    - MPEG HW Enc. - zaskrtnute polozky 1 (PAL),2,3
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od fox
    Nainstalovany najnovsi driver a dalej:
    1. po naladeni mam na Nove PAL-D, ine stanice - PAL-B
    2. nastavenia - Ovladace: Advanced Settings - zaskrtnute polozky 1,2,3,4,5,8 (pocitane od vrchu)
    - MPEG HW Enc. - zaskrtnute polozky 1 (PAL),2,3
    hmm nic nepomaha, vsetko ide stejne ako ked som to mal predtym, na nove mam bud obraz alebo ked rucne preladim o 1 az 2 mhz dalej tak zvuk, a aj to vypadava nova je cez kablovku a asi bude problem tam, skusim sa popytat ci s tym nevedia nieco robit
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    fox fox je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    225

    Citace Původně odesláno od krajicekp
    Citace Původně odesláno od fox
    Nainstalovany najnovsi driver a dalej:
    1. po naladeni mam na Nove PAL-D, ine stanice - PAL-B
    2. nastavenia - Ovladace: Advanced Settings - zaskrtnute polozky 1,2,3,4,5,8 (pocitane od vrchu)
    - MPEG HW Enc. - zaskrtnute polozky 1 (PAL),2,3
    hmm nic nepomaha, vsetko ide stejne ako ked som to mal predtym, na nove mam bud obraz alebo ked rucne preladim o 1 az 2 mhz dalej tak zvuk, a aj to vypadava nova je cez kablovku a asi bude problem tam, skusim sa popytat ci s tym nevedia nieco robit
    A mas nainstalovane najnovsie drivery? Cez ktoru kablovku ides?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od fox
    A mas nainstalovane najnovsie drivery? Cez ktoru kablovku ides?
    mam 6.14.10.102 - novsie su asi neni
    kablovka je nejaka lokalna iba tu v meste (Trencianske Teplice) ziadna velka spolocnost ako UPC ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27

    fox fox je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    225

    Tak to mame drivery rovnake. Skus sa este prip. popozerat priamo na strankach ChrisTV - hl. diskusne forum. Co sa tyka kablovky - dost pochybujem, ze budu ochotní cokolvek urobit (aspon u nas je to tak) . Ale drzim Ti palce.
    Este jeden postreh - skusal som novy MadiaPortal. Je to sice len RC1-verzia, ale ma korektny teletext. Na druhej strane som tam Novu so zvukom nenaladil a je v nom dost chyb. Uvidime, co ostra verzia.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    5

    fox > hmm, mne teletext ide napriklad aj v powercineme, az na diakritiku dobre, v christv mi ale napriklad vadi aj to, ze nevie pouzit HW deinterlace a HW decomb filtre (tie decom neviem isto, zda sa mi ze ich nepouziva ale deinterlace nerobi isto)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29

    fox fox je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    225

    Ved prave tu diakritiku som myslel. Co sa tyka filtrov - skutocne to tak vyzera. Ale je mozne aspon pouzit externe filtre. Netvrdim, ze je to ten najlepsi SW, ale momentalne jediny, kt. splna aspon ako-tak zakladne podmienky funkcnosti v mojich podmienkach (co je zalostne pri relativne slusnom vybere SW pre TV-tunery). Karta je uz dost dlho na trhu, aby bola lepsie podporovana. A ATI by tiez uz mohla vydat drivery, kt. by boli bez tych detskych problemov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Měl bych na přítomné majitele Theatrixu jeden dotaz. Jaké máte zkušenosti se záznamem do MPEG-2 přes kompozitní nebo S-video vstup. Zajímá mě kvalita záznamu, vytížení CPU, dropouty atd.
    Díky za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 08-08-2008, 18:01
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-06-2008, 11:35
  3. Sapphire ATI Radeon HD 2600 XT
    Od Lister88 v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 15-11-2007, 15:42
  4. Sapphire Theatrix 550 Pro
    Od imported_Nalim v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 29-08-2006, 09:43
  5. Genarts Sapphire
    Od Nostradam v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-07-2005, 20:45