Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Vlákno k LGxxLB650V

kuman (131)|6.10.2018 16:24
Je k dispozici nový FW 05.05.60. Jaké přineslo vylepšení nevím.
sbiker (2)|9.10.2018 21:48
Ahoj,
zde odpověď, co jsem dnes dostal od zákaznické podpory ohledně nahrávání z DVB-T2 pro model 47LB671v:

Děkujeme, že jste se na nás s důvěrou obrátil.
Je mi líto, televizor neumožňuje nahrávání DVB-T2 vysílání a tato funkce není do budoucna plánována díky hardwarové limitaci tohoto modelu.
S přátelským pozdravem Lenka Zemanová
Zákaznická podpora LG
calvero (7)|13.12.2019 09:04
tak můj model je 47LB674V-ZB, potvrzuji nelze nahrávát DVB-T2, při zadaní nahravání nerozpozná signál, ze satelitu lze nahrávat OK bez problému, poslední soft. mám přes OTA Version 05.05.70, aspoň jde sledovat DVB-T2, při joupi této TV nikde nebylo psáno, že lze sledovat DVB-T2, dokonce ze začátku ani na LG CZ při vyhledávání tuto TV nebylo možno dohldedat, pouze na LG DE, x krát jsem stahoval fw z LG DE a několikrát i z ruského fora viz.výše, nahrano na USB a poté aktualizováno v TV - vždy bez problému - poslední fw stažen přes TV ota
kuman (131)|14.12.2019 10:20
Kupoval jsem ji v době,(2014) kdy se ještě o dvb-t2 spíše jenom mluvilo.V technickým parametrech televize tuner dvb-t2 měla a i když byly diskuse okolo HEVC ,tak jsem koupi riskl. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] .Jenom opravdu přestalo na T2 fungovat nahrávání, jinak šlape pět let bez závad.