mmc k tv
ahoj, pardon za otazku ale zatiaľ som nenašiel na nu odpoved...
chcem mmc s kvalitným internetom google a s možnosťou pripojenia ext. mechaniky dvd, bd...ale napr. popcorn 410 má pre mna vacsie rozmery, zapacil sa mi xtreamer ultra (v polohe na výšku!!) ale už sa nepredava a niečo jemu podobne som zatiaľ nenašiel...
možte poradiť??
chcem mmc s kvalitným internetom google a s možnosťou pripojenia ext. mechaniky dvd, bd...ale napr. popcorn 410 má pre mna vacsie rozmery, zapacil sa mi xtreamer ultra (v polohe na výšku!!) ale už sa nepredava a niečo jemu podobne som zatiaľ nenašiel...
možte poradiť??
[QUOTE=juraj08;500404]kvalitným internetom google[/QUOTE]:D :D :D Tak tohle jsem ještě nečetl a absolutně netuším, co to znamená.
Jestli chceš plnohodnotný web včetně multimedií apod., tak jedině HTPC, čemuž nahrává i požadavek na mechaniku.
Jestli chceš plnohodnotný web včetně multimedií apod., tak jedině HTPC, čemuž nahrává i požadavek na mechaniku.
Nebuď línej a projdi si fórum. Třeba https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/36240-Nejlepsi-MMC-pro-rok-201314
Tak som to už ani nedočítal, "zvrhlo" sa to na stavbu htpc a toto isto nehľadám!!!
Hľadám hotové mmc alebo ako si poradil htpc, jednoducho na surfovanie internetom a pozeranie filmov + hudba, samozrejme!! :-)
Hľadám hotové mmc alebo ako si poradil htpc, jednoducho na surfovanie internetom a pozeranie filmov + hudba, samozrejme!! :-)
HTPC na bazi NUCu je temer bez staveni. Je to podobne jako jsi uvedl Q190 od Lenova s tim, ze Lenovo je HW strance starsi kousek a nema infra port pro dalkove ovladani. Jinak to vlakno zkus cist odzadu. Je jiz ponekud obsahle.
Na MMC zapomen na cokoliv s internetem. Od toho muzes pouzit HTPC. Nebo jeste jinak - na internet si porid tablet. Internet na TV je pro masochisty :-E
Na MMC zapomen na cokoliv s internetem. Od toho muzes pouzit HTPC. Nebo jeste jinak - na internet si porid tablet. Internet na TV je pro masochisty :-E
Takže ste ma usmernili, vlastne hľadám náhradu za xtreamer ultra aj s DO!!
Ten ale už nezozeniem, viete niečo podobné?? Google mi nevyhodil nic, tak neviem... :/
Len nie "stavbu" prosím vás!! ;-)
Ten ale už nezozeniem, viete niečo podobné?? Google mi nevyhodil nic, tak neviem... :/
Len nie "stavbu" prosím vás!! ;-)
[QUOTE=juraj08;500440]Len nie "stavbu" [/QUOTE]
Daj si HTPC na mieru poskladat (bud niekomu, alebo priamo predajcovi, robi to alza, tichepc, atd ...). Povedzme nejaka overena kombinacia z NUCu.
Dodatocne nainstalovat system na PC, pripadne nabootovat z USB, snad zvladne kazdy, aj sekretarka z hornej dolnej, pokial toto nezvladas, nekupuj si HTPC :)
Daj si HTPC na mieru poskladat (bud niekomu, alebo priamo predajcovi, robi to alza, tichepc, atd ...). Povedzme nejaka overena kombinacia z NUCu.
Dodatocne nainstalovat system na PC, pripadne nabootovat z USB, snad zvladne kazdy, aj sekretarka z hornej dolnej, pokial toto nezvladas, nekupuj si HTPC :)
[QUOTE=juraj08;500473]
A toto??[/QUOTE]
Beztak si koupíš, co chceš..., nech si poradit - HTPC je tou pravou cestou. :)
Pár mmc krabiček už jsem měl, ale až NUC mě otevřel oči - není cesty zpět.
A toto??[/QUOTE]
Beztak si koupíš, co chceš..., nech si poradit - HTPC je tou pravou cestou. :)
Pár mmc krabiček už jsem měl, ale až NUC mě otevřel oči - není cesty zpět.
Ďakujem, len ako to potom mám definovať výrobcovi, pretože o týchto "črevách" ;-) do HTPC nemám šajnu...
Stačí len napísať zhruba nejaké vlastnosti a poprípade vstupy, výstupy?
Stačí len napísať zhruba nejaké vlastnosti a poprípade vstupy, výstupy?
Podívej se do uvedeního vlákna. Nejen já, ale i ostatní tam prezentovali konfigurace a konkrétní typy paměti a SSD, které do dané verze NUCu se hodí.
To hoď "do koše" "u svého" oblíbeného dodavatele, který zároveň nabízí sestavení komponent. Pak si nainstaluj XBMC dle návodu v daném vlákně a pak zkoušej.
To hoď "do koše" "u svého" oblíbeného dodavatele, který zároveň nabízí sestavení komponent. Pak si nainstaluj XBMC dle návodu v daném vlákně a pak zkoušej.
Vďaka ale ja tým veciam vôbec nerozumiem, takže hľadať vo vlaknach zostavy... :/
Preto som chcel hotovú vec... :-)
Alebo nejaký konkretny plán??
Preto som chcel hotovú vec... :-)
Alebo nejaký konkretny plán??
Pročti ten llink odzadu. :-R Narazíš na konkrétní věci relativně brzy. Za dobu, co se tady ptáš na věc, co již byla zde napsána by jsi už vše měl vyčteno. ;)
:-) sa ti ľahko povie...
Čítať niečo, čomu nerozumiem, to nie je pre mňa, myslel som konkrétny odkaz....
Čítať niečo, čomu nerozumiem, to nie je pre mňa, myslel som konkrétny odkaz....
Příklad levnější varianty pro 2,5" HDD nebo SSD např. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Výkonnější [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo krabičkou [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] pro mSATA SSD. mSATA SSD můžeš použít např. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Nebo zde můžeš vybrat 2,5" [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Nízkonapěťové paměťi DDR3L [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Spokojen?
Spokojen?