Samsung UE55F9000 vs UE55F9090
Zdravim vedeli by ste napisat aky je rozdiel medzi Samsung UE55F9000 vs UE55F9090.. nieco o F9090 som nasiel ale vsetko v nemcine
Dakujem
Dakujem
Hardwarovo ano, ale TV moze byt inak nastaveny, co sa moze prejavit povedzme inou diakritikou v EPG a obdobne.
Stal som sa majitelom UE55F9000 viem ze to ma iba HDMI 1.4 - takze pre pripojenie 4K playera je potrebne zakupit Samsung Evolution Kit SEK-2500U
ale ostal som zarazeny ked som chcel z disku otvorit 4K video a telka mi vypisala ze definovane rozlisenie 3840x2160 nie je podporovane
prosim o radu potrebujem na spustenie Evo. Kit. alebo to nepojde vobec dakujem za odpoved
ale ostal som zarazeny ked som chcel z disku otvorit 4K video a telka mi vypisala ze definovane rozlisenie 3840x2160 nie je podporovane
prosim o radu potrebujem na spustenie Evo. Kit. alebo to nepojde vobec dakujem za odpoved
V manuali som to nenasiel, ale nasiel som tuto stranku, mozno pomoze aj niekomu inemu http://skp.samsungcsportal.com/integrated/popup/FaqDetailPopup3.jsp?cdsite=in&seq=1034032
Este by som mal otazku, po zapnuti netflix ma hned hodi na TV nezapne appku
Este by som mal otazku, po zapnuti netflix ma hned hodi na TV nezapne appku
Ta služba je funkční jen v USA. Ale ........ : https://www.tvfreak.cz/jak-se-v-cr-dostat-ke-sluzbe-netflix/4402
[QUOTE=Ivo Mašek;496544]Ale ........ : https://www.tvfreak.cz/jak-se-v-cr-do...e-netflix/4402[/QUOTE]
Takovéto připojení přes vzdálený proxy server (v USA) nedostane do TV. Jedině by se musel přes PC, s tímto programem pro přesměrování internetového provozu, připojovat do internetu.
Takovéto připojení přes vzdálený proxy server (v USA) nedostane do TV. Jedině by se musel přes PC, s tímto programem pro přesměrování internetového provozu, připojovat do internetu.
Takze soft som chcel zmenit kvoli diakritike, nakoniec stacilo v servisnom menu zmenit localizaciu, kedze v servisnom menu to bolo zablokovane tak podla tohto navodu som to odblokoval http://wiki.samygo.tv/index.php5/Change_region_(Local_Set)_on_F_series mozno to niekomu pomoze v buducnosti :)
Zdravim tak pisem tu zas, mam taky problem televizor(F9090) sa v roznych intervaloch sam zapne displej je cierny na mozno 10 sekund a potom sa vypne (automaticke aktualizacie mam vypnute) je to trochu rusive ked to spravi napriklad o tretej rano neviete co stym ?
perseus17 Osobně TV v pohotovostním stavu nechávám v době kdy jdu na " kávu ". Síťový vypínač na TV taktéž šetřím, jeho výdrž cca 4 000 sepnutí, použiji " PSA " s vypínačem a přepěťovou ochranou / zde vyměním síť vypínač za 40 Kč sám, nemusím zatěžovat servis. U druhé, méně přístupné síťové bezdrátové dálkové vládání... Též jsem kdysi získal info, některé TV počítají odehrané hodiny i v pohotovostním stavu. Další, v síti dochází k přepěťovým špičkám cca.. 800 V, běžnými přístroji neměřitelné . Ty se na polovodičích načítají, později dojde k jejich průrazu. Případy vznícení TV nejsou výjimkou. V době místní bouřky odpojuji i anténu, konkrétní případ, blesk překonal 10 cm, poškozen naštěstí jen kanálový volič. Prostě řečeno, -- pohotovostní stav je jenom pro pohodlnost..
[QUOTE=tesla15;514462]Osobně TV v pohotovostním stavu nechávám v době kdy jdu na " kávu ". Síťový vypínač na TV taktéž šetřím[/QUOTE]Není obé už trochu paranoia?
tesla15 , pred tym som mal telku 6 rokov a nic take mi nerobila, doteraz funguje este u mojho deda a vzdy bola vypnuta iba v standby mode, podla mna malo ludi vypina telku normalne na prepatovke naco by potom bol ten standby mode
perseus17
V autě mám také naštěstí nepoužitý airbag. Chci tím naznačit, potom je již pozdě. Napsal jsem důvodů mnohem více, administrátor znemožnil zveřejnění. Vím o čem řeč, přes 50 let pracoval jako TV opravář. Mohu v případě zájmu sdělit na Vaši adresu.
V autě mám také naštěstí nepoužitý airbag. Chci tím naznačit, potom je již pozdě. Napsal jsem důvodů mnohem více, administrátor znemožnil zveřejnění. Vím o čem řeč, přes 50 let pracoval jako TV opravář. Mohu v případě zájmu sdělit na Vaši adresu.
[QUOTE=perseus17;514455]Zdravim tak pisem tu zas, mam taky problem televizor(F9090) sa v roznych intervaloch sam zapne displej je cierny na mozno 10 sekund a potom sa vypne (automaticke aktualizacie mam vypnute) je to trochu rusive ked to spravi napriklad o tretej rano neviete co stym ?[/QUOTE]
ahoj mám 60F7000 a dělá mi to stejné. I přes vypnuté aktualizace se sepne snad 5x denně
ahoj mám 60F7000 a dělá mi to stejné. I přes vypnuté aktualizace se sepne snad 5x denně