Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 12 z 14 PrvníPrvní ... 21011121314 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 196

Téma: Popcorn Hour A-410

  1. #166
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    402

    Pri filme si dáš editaciu, tam dáš zmeniť informáciu a pri názve filmu si vymaž všetko ostatné, nechaj iba samotný názov, príp. rok, vyberieš si jazyk v akom chceš info stiahnuť a dáš sťahovať.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Je tu občas Avatar uživatele H.Umberto
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    217

    Ahoj vespolek!
    Začínám přemýšlet o A-410 zatím jsem nic lepšího než Xtreamer Pro nenašel,lépe řečeno nesedlo mi to(Dune,Mede8er,Prodigi).Cena je ukrutná,tak jestli dotoho půjdu rád se zeptám vás co ho již vlastníte na pár věcí.
    1.Pokud najedu kurzorem na vybraný film je možné zde nastavit zobrazení probíhajícího filmu v náhledovém okně?
    2.Spolupracuje s interním 3,5 HDD 4TB ?
    3.Lze interně provozovat dva HDD např.2,5 současně s 3,5 HDD?
    Zatím vše,dík za odpovědi!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Nováček Avatar uživatele Nyny_cz
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od hakmar Zobrazit příspěvek
    Pri filme si dáš editaciu, tam dáš zmeniť informáciu a pri názve filmu si vymaž všetko ostatné, nechaj iba samotný názov, príp. rok, vyberieš si jazyk v akom chceš info stiahnuť a dáš sťahovať.
    Děkuju za radu, hned zítra si s tím zkusím pohrát.

    A můžu se ještě zeptat, mám adresář a v něm několik dílů určitého seriálu. Dám přehrát první díl a po jeho přehrávání se přehrávání ukončí a já musím ručně přeskočit na další díl a spustit ho.
    Jde nějak udělat, aby to prostě samo začalo přehrávat další soubor v pořadí?

    EDIT: Tak už jsem na to přišel, kde dělám co blbě. Když nalistuji soubor a dám Enter, tak se přehraje jen ten soubor a nahrávání se po jeho přehrání vypne. Když nalistuji soubor a dám PLAY, tak to po přehrání onoho souboru samo začne přehrávat další vpořadí.

    Citace Původně odesláno od H.Umberto Zobrazit příspěvek
    Ahoj vespolek!
    Začínám přemýšlet o A-410 zatím jsem nic lepšího než Xtreamer Pro nenašel,lépe řečeno nesedlo mi to(Dune,Mede8er,Prodigi).Cena je ukrutná,tak jestli dotoho půjdu rád se zeptám vás co ho již vlastníte na pár věcí.
    1.Pokud najedu kurzorem na vybraný film je možné zde nastavit zobrazení probíhajícího filmu v náhledovém okně?
    2.Spolupracuje s interním 3,5 HDD 4TB ?
    3.Lze interně provozovat dva HDD např.2,5 současně s 3,5 HDD?
    Zatím vše,dík za odpovědi!
    1) nevím
    2) určitě ano, mám takový disk
    3) myslím, ze dovnitř se vejde jen jeden disk, bud 3,5 nebo 2,5. Ale muzes mít interní disk + externí USB disk + SD kartu + sitove uloziste, treb nasdileny prostor z PC.
    Naposledy upraveno uživatelem Nyny_cz: 12-01-2015 v 12:14
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    13

    Tak jsem nahradil mého stařičkého Xtreamer SW1 za tohoto krasavce a jsem unešen. Vše co jsem mu podstčil přehraje bez zaváhání.
    Jen mám docela problém s připojením USB 3 SLave k PC. PC mi interní disk nevidí.
    A uvažuji nad tím jestli upgradovat boxy na externí 2,5 disky co mám doma na box s rozhraním eSATA , když teda rychlé USB 3 nemá a nebo to pořešit nějak jinak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    To Lukowicz:
    V PC pravým tl. na Tento počítač - Spravovat - Uložiště - Správa disků(Místní) - a tam se ti otevře přehled připojených disků. Jen ten předmětný nebude mít zřejmě přidělené písmeno. Tak pravým tl. na něj klikni a nějaké mu přiděl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Citace Původně odesláno od Lukowicz Zobrazit příspěvek
    PC mi interní disk nevidí.
    Primárně řeš, proč nevidíš disk. Pokud nezabere to, co psal Bastlíř, tak:
    1) Ozve se při připojení "klasický" p&p zvuk?
    2) Vidíš ho ve správci zařízení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    13

    Kamile, zvuk se ozve a ve správci ho vidím. Nicméně jak jsem koukal na officiální forum tak tam tenhle problém řeší všichni s 400/410. Pročtu a dám vědět jak na to a jak jsem dopadl.
    A ještě jeden malinký problémek je že po celkovém startu / restaru se mi v různých intervalech připojuje a odpojuje z hdmi. Tohle zatím řeším tak že vypnu a zapnu červeným. Pak je to v cajku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    72

    Problém bude asi v tom, že A-410 si naformátuje disk na ext3 file systém. Je třeba nainstalovat jeho podporu do Windows.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Citace Původně odesláno od Lukowicz Zobrazit příspěvek
    Kamile, zvuk se ozve a ve správci ho vidím
    Zkus si nainstalovat nějaký nástroj pro práci s partition, který umí rozpoznávat různé filesystémy a podívat se, co na tom disku je, aby se prověřilo, jestli je tam ten ext, jak psal Premo2. Je divné, že by tam dali host, ale pak to takto zprasili pro většinu uživatelů. Použitelných free nástrojů jsou spousty, např.:
    http://www.disk-partition.com/free-p...n-manager.html
    http://macrorit.com/partition-magic-...e-edition.html


    Citace Původně odesláno od Lukowicz Zobrazit příspěvek
    A ještě jeden malinký problémek je že po celkovém startu / restaru se mi v různých intervalech připojuje a odpojuje z hdmi. Tohle zatím řeším tak že vypnu a zapnu červeným. Pak je to v cajku.
    To neporadím, ani nevím, co je to "červené". Vypadá to na nějaký problém s HDMI handshake, věc firmware.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 27-01-2015 v 07:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    13

    Mládenci, díky za rady ale asi to vzdávám. Vrátím ho ve lhůtě 14ti dní, tohle jsou problémy které na offic foru řeší už od posledního firmwaru ale výrobce to nějak nebere.
    Vždy jssem měl xtreamer, tak si ještě 14 dní poičkám na nové prodigy a uvidím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    214

    Tak jsem konecne vymenil A-100 za A-410 a musim rici,ze jsem moc spokojeny. Kupoval jsem v Alze a byl asi o 300kc levnejsi neb ho nekdo vratil. (mozna nekdo z teto diskuze
    Ted mam plan si koupit repro a integrovany stereo zesilovac (dohromady do 30tis) a vyuziju A-410 jako DAC.
    Nekdo ho prirovnaval k Cambridge Audio DACMagic jako DAC.
    Tak jsem zvedav.
    Kdyby mel nekdo zkusenost jak "hraje"jako DAC tak se urcite podelte s ostatnima
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Nováček
    Registrace
    Oct 2014
    Příspěvků
    22

    Dnes mi ponúklo aktualizáciu firmwaru... Skúšal ju niekto? Popr.: Dá sa pôvodný firmware nejako zazálohovať?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    402

    Ja som aktualizoval, ale nič podstatné som nezistil. Pôvodný FW sa zálohovať nedá, ale keď ho budeš chcieť nahodiť znovu, tak to ide v pohode cez USB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    402

    Po dlhodobom testovaní A-410, som dospel k záveru, že čo sa týka obrazovej kvality je popcorn super, jedine ma trápi zvuk. Po zvukovej stránke by mal byť A-410 výborný už len kvôli vstavanému DAC prevodníku, ale subjektívne mi zvukovo hrá lepšie starý Xtrm. SW3, neviem ako je to možné, zvuk z A-410 sa mi zdá príliš "uzatvorený", keď som si tú istú nahrávku vypočul na SW3, zrazu nahrávka získala omnoho väčší priestor, mám aparatúru viac menej lowend, ale mal som ho aj u kamoša, ktorý má tiež SW3 a pri porovnávaní na jeho aparatúre /elektrokompaniet+dynaudio/, hral SW3 omnoho lepšie ako A-410, vyskúšal som asi všetky nastavenia /veľa tam toho nie je/, ale k lepšiemu zvuku som nedospel. Ak má niekto nejaký tip na uvedenú tému, budem rád ak to sem zavesí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    ja myslim ze analogovy vystup na tychto krabickach je fakt len pre "kompatibilitu" so starymi televizormi a podobne .. Ked chces pouzivat popcorn ako zdroj hudby , tak urcite treba tahat audio von digitalne .. Tam uz bude zavisiet od kvality tvojho domaceho retazca ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 14 PrvníPrvní ... 21011121314 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Popcorn Hour A-400
    Od hakmar v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 61
    Poslední příspěvek: 27-03-2021, 19:09
  2. Popcorn Hour A-200
    Od Hmm v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 22-04-2017, 11:13
  3. Popcorn Hour A-300 ???
    Od xrenda v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-04-2013, 18:07
  4. Popcorn Hour A-200
    Od Trip77 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-05-2010, 21:55