Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 29 z 38 PrvníPrvní ... 192728293031 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 421 až 435 z 566

Téma: Samsung 2014 - UExxH7000, UExxH8000

  1. #421

    r.h r.h je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od Gudleifer Zobrazit příspěvek
    Tak zkouším ještě dodat foto s chybovou hláškou o neprovedeném nahrávání. Poradíte prosím někdo, kde je zakopaný pes?

    Příloha 30338

    r.h: je to stejný problém, jako máš ty? Povedlo se Ti to nějak vyřešit?

    Moc díky
    Přesně tohle mi dělá. Jednou se nahraje a víckrát nenahraje.
    Jak si dopadl s tou distribucí? Já mám TV z Mallu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #422

    r.h r.h je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    31

    Našel jsem problém po upgrade firmware 2606 na H7000. Když zapnu TV tak musím po každé nastavit čas.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #423
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od r.h Zobrazit příspěvek
    Jak si dopadl s tou distribucí? Já mám TV z Mallu.
    Distribuci mám českou. Dnes mi to potvrdili. Konzultoval jsem to celé se servisním střediskem Samsungu. Poslal jsem jim fotku a popsal celý problém. Předají to prý výrobci a může trvat týden, než přijde odpověď. Jsem na to zvědavý. Radí mi ještě vyzkoušet jiný HDD. Ty jsi to zkoušel jen s jedním?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #424

    r.h r.h je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    31

    Jak poznali tu distribuci? Co jsi jim poslal? Nemám jiný HDD na vyzkoušení, mám Verbatim TV Hard Drive 1 TB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #425
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    14

    Podle sériového čísla. Potvrdil mi to Samsung i Alza
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #426

    r.h r.h je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    31

    A máš na štítku Made in Slovakia?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #427
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od r.h Zobrazit příspěvek
    A máš na štítku Made in Slovakia?
    Tak to Ti nepovím. Mám TV na zdi a na štítek nevidím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #428
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    46

    ahoj potřeboval bych poradit v Smart hub s "Moje programy" mám dotaz že se mi propíše jen hlavní okno s aktuálním programem ostatní jsou tmavé,a pokud na ně kliknu objeví se hláška jestli chci zvolit ladění .pokud ano veškerá nastavení programů se vymaže, mám kabelovku a detekuje ji to jako UPC.
    pokud to normálně nefunguje tak ok ,a nechám to.
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #429
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    14

    A máš kabelovku nastavenou jako zdroj signálu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #430
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    46

    když dám menu ,je tam.tak to mam asi dobře
    Menu-vysílání-anténa-kabel
    používám kartu od Nej-TV bez seto boxu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #431
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,556

    Musis si nastavit providera cez Smart Hub, ak chces vyuzivat tuto funkciu:
    Smart Hub>On TV Settings>Set Up Provider.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #432
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    46

    když dám Smart Hub je tam jen >účet Samsung, Nastavení první obrazovka, Nastavení moje programy, Nastavení aplikací, Otevřít Smart Hub, Smluvní podmínky, Obnovit nastavení Smart Hub.
    Ale o nastavení providera tam nemám nic
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #433
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,556

    Tak to prebehni vsetko a pohladaj. Podla mna to bude v "Nastavení moje programy".
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 10-04-2015 v 20:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #434
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    1

    Ahoj odbornici, jak je to u 46H7000 s podporou HEVC na T2? Nekde jsem cetl ze by mel fungovat, ale na testovacim vysilani CRa mam pouze zvuk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #435
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,556

    Tak potom uz vies - nefunguje cez interny tuner. Len cez interny media player.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 29 z 38 PrvníPrvní ... 192728293031 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Tip na TV hlavne pre PS3 do 45-50tis Kč
    Od elviszije v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 17-06-2007, 08:55
  2. Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 16:02