Externí Harddisk a připojení k Samsungu UE46F6740
Dobrý den, vlastním televizi Samsung UE46F6740, když k televizi připojím externi harddisk který je naformátován na FAT 32, vše je ok, nyní jsem si koupil nový externí HDD viz odkaz: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a po připojení HDD do tv se HDD nepřihlásil, prostě nešel vybrat. Neměli jste někdo stejný problém nebo dělám něco špatně?
Pravděpodobně problém s napájením, TV ho zřejmě neutáhne: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/33686-nez-se-zeptate-hdmi-3d-zvuk-lan-dlna-hbbtv-dalkove-ovladace#post434505
No a co ted s tím? Dokonce má na sobě samolepku Kompatibilita s rozhraním USB 3.0 i USB 2.0 , tak nechápu proč nejede?
Kdyby jsi si aspoň přečetl, co se píše na tom odkazu (o kompatibilitě a o napájení) :-(:-(:-(
Automaticky předpokládám (resp. doufám, že jsi to prověřoval), že TV HDD fyzicky nevidí a není problém jen třeba v tom, že není naformátovaný.
Automaticky předpokládám (resp. doufám, že jsi to prověřoval), že TV HDD fyzicky nevidí a není problém jen třeba v tom, že není naformátovaný.
přečetl jsem si to, disk jsem naformátoval v pc než jsem ho připojil, budu jej muset tedy vrátit a objednat pouze 500 GB a USB 2 že?
Musis ho zapojit do prostredniho usb na tv, jinak ti disk nepojede.Prostredni usb na tv ma potrebne napajeni pro externi HDD.
Slabé napájení je zřejmě nejčastější příčinou chybné funkčnosti HDD s TV. Měl bys nejdříve zkusit HDD napájet externě.
Mam takovy pocit že tv ma jedno usb přimo pro hdd kde je i větši proud.
Musel bych se doma mrknout.
Jinak ja mam adata 1tera disk
Musel bych se doma mrknout.
Jinak ja mam adata 1tera disk
[QUOTE=odtahovka;486083]Ja pouzivam to druhe usb (prostredni) na externi HDD dava 5V 1A[/QUOTE]
Pokud opravdu dává 1A (moc tomu ale nevěřím), pak není co řešit a je to víc, než potřebuješ. 1A by byl i pro 3,5" HDD, kdyby mu stačilo jen 5V.
Pokud opravdu dává 1A (moc tomu ale nevěřím), pak není co řešit a je to víc, než potřebuješ. 1A by byl i pro 3,5" HDD, kdyby mu stačilo jen 5V.