Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: LG 42LA620S prosím o pomoc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    10

    Zdravim, potrboval by som pomocť mam vyššie uvedenu tv je to medelova rada 2013 mam problem že sa mi neda nastavit v nastaveniach krajiny ani Slovenska a ani Česká republika a tym padom nemam mnohe funkcie ako lg world aplikacie a tak neda sa mi vobec prihlasit lebo v pravom hornom rohu nemam ani toho panacika na prihlasenie takže neviem čo stym, prosim vas o radu...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 20130913_152648[2].jpg 
Zobrazení: 265 
Velikost: 691.9 KB 
ID: 24885   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 20130913_152629[1].jpg 
Zobrazení: 191 
Velikost: 1,023.4 KB 
ID: 24884  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Nemáš to v móde dema - predajňa? Neviem ako sa to volá presne u LG...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    10

    Nie je to v rezime domov prepnute to som nastavil hned
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    OK... Ale píš aj čiarky, a na správnom mieste.... vieš, jeden už za to prišiel v dávnej minulosti o život.
    Rozsudok zo súdu mal byť napísaný:
    Oslobodiť, nie obesiť!!!
    A napísali:
    Oslobodiť nie, obesiť!!!


    Ale poďme k veci....
    Fw je tam aktuálný?
    Továrenské nastavenie si už skúšal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,270

    A ještě napiš přesný celý model opsaný ze štítku, jestli nemáš šedivku. Kde jsi ji kupoval?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    10

    Jasne sorry, ale mam k dispozicii iba jednu ruku druhu mam v sadre a este aj na mobile pisem....fw je tam najaktualnejsi cez usb som pre istotu 2krat aktualizoval aj tovarenske som skusal a nic nepomaha
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    10

    No normalne oznacenie 42la620s mozem poslat aj fotku stitku, je kupovany v planeo elektro riadna predajna
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    číslo verzie fw-u? Máš 04.00.23 ???
    Naposledy upraveno uživatelem golfLC: 08-10-2013 v 13:51
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    10

    Ano presne tu verziu mam ta je najnovsia
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    257

    O.k vyfoť štitek na TV a nebo i informace o výrobku/službě. je to v menu - položka poslední kde je otazník -?- ,ale vypada to že mas TV pro jiny trh a to asi Austria. jinak s FW to moc společny nema ten samy pojde instalovat i z jinych webu LG pokud nema jiny HW dany pro zemi. Hi .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Na stránke LG si bol?
    Nakoľko je tam písané nasledovné:

    Pokud nejsou dostupné ve Smart TV prémiové aplikace, proveďte update softwaru a následné restartování premíových aplikací (Nastavení - Podpora - Spouštění funkce Premium)

    Aktuální verze Softwaru je 4.40.23

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: lg.png 
Zobrazení: 154 
Velikost: 808.6 KB 
ID: 24886
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    10

    V poridku ked pridem domov za polhodku tak to vyfotim a dam to sem dakujem vam zatial a ako by som mal potom postupovat ak to je tv urcena pre iny trh? Da sa to reklamovat?

    ---------- Doplněno v 14:59 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 14:58 ----------

    Na lg stranke som bol hned ako prve a toto som si uz kukal aj skusal
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Tak ak produkt nie je pre náš trh určený a predáva sa a ešte k tomu funkcie nie sú plne dostupné, podľa mňa sa na to reklamácia vzťahuje. Ešte jedna otázočka, kedy si to kupoval?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    10

    Kupoval som to pred mesiacom v planeo elektro v ZV
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    10

    Tu je odfotený štítok z TV
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 20130916_125730[1].jpg 
Zobrazení: 241 
Velikost: 1.15 MB 
ID: 24887  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Samsung UE40F6400 vs. LG 42LA620S
    Od ptacko v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 22-07-2013, 19:18
  2. prosím pomoc !
    Od freeDingo v sekci Editace videa
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 30-08-2009, 19:41
  3. Prosim pomoc
    Od hajcus v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 08-11-2007, 06:21
  4. prosim pomoc
    Od computerboy v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-11-2006, 06:36
  5. Prosim Pomoc
    Od rara55 v sekci Editace audia
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-08-2006, 20:24