Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Televizory (CRT, LCD, PDP): Preformatovani HDD

  1. #1
    Neregistrovaný
    Guest

    Tazatel: Milan

    Znění dotazu: Chtel bych vedet,proc pri zapojeni HDD zformatovaneho pro zaznam z tv,nejde ho nalezt v pc mezi zarizenimi pripojenymi.Zkusil jsem vsechny porty.PC ho nepozna. Dekuju za pomoc.

    Technika, které se dotaz týká: tv,HDD,PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,010

    Dotaz tohoto typu zde dlouho nebyl...
    A nemusíš se znažit k tomu záznamu dostat.A hlavně se neptej proč...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2013
    Příspěvků
    3

    Ahoj,mezitim jsem se zaregistroval.Ja vim,ze se k datum nedostanu,chci disk opet pouzit k pocitaci,znovu ho preformatovat.Zjistil jsem,ze je zbytecne veliky pro zaznam z tv,staci mi flashka 32 giga.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,270

    Aby byl disk přístupný opět ve Windows, musíš odstranit oddíly, které si udělala TV a vytvořit nové a naformátovat. Samozřejmě přijdeš o data na tom HDD. Postupy máš zde:
    http://windows.microsoft.com/cs-cz/w...disk-partition
    http://windows.microsoft.com/cs-cz/w...disk-partition

    A neuklikni se, ať si nesmažeš disk v PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2013
    Příspěvků
    3

    Diky,Kamile,jdu to zkusit.Jasne,vim,ze data budou pryc.Zbytecne jsem pouzil 500giga disk,kdyz s datama nemuzu nic jineho delat.Dam vedet,jak jsem dopadl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2013
    Příspěvků
    3

    Diky vsem za pomoc.Nakonec se to povedlo v programu Easeus partition Master najit a preformatovat. Jeste jednou diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    4

    aj mne tato cast pomohla,takže dakujem
    no napadla ma taka vec: kedze mam 1tb disk ... nedal by sa nejak pouzit ze by trebars 500mb bolo vyclenenych na nahravanie a 500mb na foto, video, hudbu...?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,270

    Tohle LG neumí (Samsung ano).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    Já bych zase s tím formátováním počkal!
    Postup:
    Pravým tlačítkem myši na Počítač,
    z kontextové nabídky vybrat Spravovat
    kliknout na Uložiště
    kliknout na Správa disků (Místní)
    po chvíli se objeví všechny HDD připojené k PC
    neviditelný HDD někdy má jen nepřidělené písmeno
    stačí na něj kliknout pravým tlačítkem myši, kde se zase v kontextové nabídce objeví nabídka pro přidělení/změnu písmene jednotky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Televizory (CRT, LCD, PDP): LCD do 10 000
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-11-2011, 18:37
  2. Set-top-box + 3 televizory
    Od Ivo Mašek v sekci DVB-T
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 12-09-2005, 13:51