Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 78

Téma: Technisat SkyStar HD2+TechniSat CI slot ke SkyStar HD 2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    62

    Zdar,nakoupil jsem Technisat SkyStar HD2+TechniSat CI slot ke SkyStar HD 2+ca modul irdeo abych mohl koukat na skylink v počítači ale bohuže nejsem schopnej to zprovoznit. Nemohl by mi prosím někdo poradit jak na to. Program mám dvb viewer. Když program zapnu a dám naladit programy tak jich to najde sice asi 5000 ale 99 procent je zablokovanejch. programy skylinku tam vůbec nejsou. myslím že bude problém v ci modulu protože ho to asi nevidí. co jsem tak koukal do příručky ci modulu tak v dvb viewr v zobrazení CAM prostě není nic. jo a mám windows 7 64. Nevíte prosím náhdou kde je chyba??? Jo a jak se tam strká ta skylink karta? Čipem nebo co to je nahoru nebo dolu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    V prvom rade sa pokus rozbehat FTA kanaly (TA3 alebo CT24), tie musia ist aj bez karty
    Pokial nenaladis programy skylinku, skontroluj ci ladis na spravnej astre (23.5), taktiez nastavenia DiSEqC (v pripadne ze mas viac LNB, pripade monoblok).

    Skus ladit v prvom rade jeden TP, usetris si kopu casu (11 836 H). Taktiez skontroluj, ci je dany TP v nastaveniach ini suboru pre tuto poziciu.
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 18-10-2012 v 16:49
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    62

    Vím že se snažíš poradit ale na mě musíš pomaleji vůbec nerozumím některejm věcem a hlavně kde je mám v programu zapnout nebo nastavit,třeba DiSEqC (v pripadne ze mas viac LNB, pripade monoblok)???? Skus ladit v prvom rade jeden TP?? co je TP? Omlouvám se ale v tomhle se fakt nevyznám
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    A preco si si potom kupoval tuto kartu ?
    Predpokladaju sa aspon zakladne znalosti z oblasti satelitneho prijmu (minimalne na urovni uzivatela schopneho naladit STB).
    Zial v tomto pripade ti odporucim manual DVBViewera.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    62

    No kupoval jsem jí protože jsem myslel že to strčím do počítače zapnu program,max mastavím dvě až tři položky a naladím programy jako to je třeba v externích přijímačích. a ne že tam bude miliarda jiných nastavení.každopádně dík aspoň za tu první radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,271

    I u běžného přijímače se bez znalosti toho, co je to DiSEqC a bez fastscan/blindscan i transpondér mnohdy nepohneš. Není to nic, co by jsi během 10-ti sec nenašel a nevygoogloval:

    DiSEqC: http://cs.wikipedia.org/wiki/DiSEqC, http://www.parabola.cz/clanky/3572/m...jak-funguji-2/
    TP: http://www.2160p.cz/transponder/ (pro Tebe je TP zjednodušeně "jeden řádek v tabulce": http://www.skylink.cz/web/structure/16.html, připodobnění do DVB-T je jeden multiplex)
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 19-10-2012 v 09:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    62

    Díky za vygooglování A jinak jsem měl přijímač od mascomu a do toho jsem jenom strčil kartu,zapnul a naladil a bylo to. Všechno tam bylo přednastavený.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    62

    Tak jsem už jsem se hnul z místa, naladil jsem asi 170 kanálů skylinku a třeba čt 24 chodí ale ostatní kanály jsou zablokovaný. Nevíte někdo prosím jak je spustit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,271

    1) Skylink určitě nemá 170 kanálů, zajímalo by mě, kde jsi ten nesmysl vzal
    2) Asi nemáš rozchozenou korektně kartu/CI modul a jedou Ti jen FTA. Máš správnou kombinaci http://www.skylink.cz/web/structure/61.html (kterou máš z těch tří) a modulu?
    3) Nebo to máš rozchozeno, ale jen nemáš zápisy, nech to na ČT24 a pošli si přes web Skylink refresh
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 19-10-2012 v 18:21
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    62

    1) Dobře tak není těch programů 170 ale 163,to asi bude tím že třeba čt 1 je tam snad čtyřikrát
    2) Kartu mám tu třetí a modul tento http://dekodovaci-moduly.heureka.cz/modul-irdeto-smit/
    3) refresh je reautorizace karty cw nebo reautorizace irdeto?
    4) Ještě jedna otázečka,já si objednával tento modul
    http://dekodovaci-moduly.heureka.cz/ca-modul-irdeto-ci-plus-smit-skylink-ready/
    ale prodejce mi poslal tento
    http://dekodovaci-moduly.heureka.cz/modul-irdeto-smit/
    asi nebudou zrovna stejný? umí ten druhý vůbec HD a jsou aspoň nějak srovnatelný?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    1) predpokladam, ze si myslel Astru 3. Ten pocet by cca sedel. Zoznam kanalov si vies overit tu
    3) to je univerzalne pomenovane pre kartu, ktoru prave pouzivas. Cez spravu sluzieb na strankach si zvolis bud reautorizaciu CW/ICE, alebo Irdeto podla toho aku pouzivas. Odporucam vsak experimentovat s kartou, ktora funguje v inom prijimaci a su na nej zapisy. Usetris si mnoho casu . Ked vsetko rozbehas, mozes pouzit novu kartu.
    4) nieje tam rozdiel medzi SD a HD. Bud ti to pojde kompletne alebo nepojde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    62

    3) kartu mám už asi půl roku a používal jsem jí v přijímači od mascomu a normálně chodila.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    62

    A neměl bych v počítači nebo někde v dvb viewru vidět ci slot nebo ca modul a nějak ho třeba nastavit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    nie, len treba zaskrknut v zalozke HW "CI modul".
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: dvbviewerCI.jpg 
Zobrazení: 398 
Velikost: 54.8 KB 
ID: 20187
    Zial, ako sa to tvari s originalnym technisat CI slotom, ti neporadim. Pouzivam univerzalnu citacku phoenix.
    Odporucam zakupit plnu verziu DVBViewer Pro, ktora je podstatne dokonalejsia, ako pribalena free verzia.
    Naladit a dekodovat by si programy mal aj v tejto.
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 20-10-2012 v 11:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    62

    Jj,tohle zaškrtlé mám.
    Zkusil jsem na skylinku taky ten refresh a stále nic.
    Plnou verzi jsem ted nainstaloval a ladím kanály,když to půjde tak jí koupím. Kolik vůbec stojí,nějak nemůžu najít cenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední