Tak Topfield SBI-2050 ide z kola von. Ako nevyzera uplne zle ale veci ako mierny zapach pri pouzivani apod. ma odradzuju. Info som cerpal zatial odtialto:
https://www.tvfreak.cz/recenze-topfi...na-irdeto/3563
Co ma trochu este zarazilo, ze standardne je nahraty zaznam ulozeny kodovany. Nehrozi, ze neskor zaznam neprehram? Niekedy mi nahravka dost dlho kvasi na disku kym si ju prehram, ked som na dovolenke a potom pozriem najprv novsie veci, co ma viac zaujimaju. Myslel som si, ze tento problem kodovanej nahravky je iba vtedy ked pozeram aj nahravam kodovany program (pozerany sa dekoduje, nahravany sa uklada kodovany). Takisto som pocul aj o funkcnosti, kde prijimac dekoduje kazdu noc kodovane nahravky ale tu to treba robit manualne pre kazdu nahravku.
Takze sa vraciam ku favoritom:
Technisat Technibox SIR
Vantage 6000 HD
Skor ale teraz zvazujem ci je mudre tlacit sa do prijimaca s Irdeto, lebo mam pocit, ze prijimacov z vstavanou citackou je zatial malo, mozu tam byt uvodne muchy atd.
Na druhej strane Cryptoworks je v prijimacoch zabehany. Sice konci jeho podpora tusim koncom roku 2012 ale predpokladam, ze dalsich par rokov pobezi dalej lebo kopec ludi ma lacne prijimace s Cryptoworks citackou bez CI slotu na Irdeto modul.
Skusim pozriet nejake recenzie pre tych dvoch co mam zatial vo vybere a pozriem este aj ostatne modely...
Dagy2: to co popisujes prave ocakavam, takze vdaka tvojej rade ostava Technisat SIR vo vybere, len som teraz mierne zapochyboval o Irdeto...