Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 58

Téma: Previesť stereo na 5.1 kanálový DTS

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    118

    Ahojte, mam nahravku Stereo.wav a chcem s nej urobyt AC3 5.1, v GoldWave som si preto najprv vytvoril s tejto Stereo nahravky (podla navodu) 5+1 kanal a kazdy kanal ma parametre /PCM 16bit mono.wav/, nasledne som ich dal tieto 6 kanal. encodovat v programe SurCode DVD-DTS a na to mi vznikol jeden 2 kanal.wav, no a teraz neviem co dalej s tymto wav, viete mi niekto poradit ako mam postupovat dalej, aby som s toho suboru wav dosiahol AC3 5.1? Dakujem vsetkym za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,460

    splietas 2 na 3
    DTS miesas s AC3.

    Tak si ujasni co vlastne chces a potom sa spytaj este raz.

    P.S. zo sterea dobry multikanal nikdy nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    splietas 2 na 3
    DTS miesas s AC3.

    Tak si ujasni co vlastne chces a potom sa spytaj este raz.

    P.S. zo sterea dobry multikanal nikdy nebude.
    Zo Sterea 48 KHz.wav chcem urobyt AC3 5.1
    Naposledy upraveno uživatelem Raddo: 02-04-2010 v 20:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,460

    urobyt .... co takto sa vratit na ZS ?

    Ale nebudem zly ... tu mas ...
    http://code.google.com/p/wavtoac3encoder/
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    raddo : jaky to ma zmysel?

    zo surcode dts , ti musi vyjst DTS .. asi nieco zle nastavujes ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    raddo : jaky to ma zmysel?

    zo surcode dts , ti musi vyjst DTS .. asi nieco zle nastavujes ..
    zmysel toho je, ze zo Sterea by som chcel vytvorit DTS

    zo surcode dts po encodovani mi vznikol iba jeden wav 2kanal., neviem preco

    mam nahravku /Stereo 48 KHz.wav/ z VHS cez Line In do PC a chcel by som s tejto nahravky vytvorit DTS ak sa to vobec da, v GoldWave som si preto s tejto Stereo nahravky vytvoril 6 mono 48 KHz kanal. a nasledne som ich dal encodovat do Surcode DTS, no lenze my vysiel po tomto encodovani iba jeden 2kanal.wav
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,460

    z VHS cez Line In do PC

    LOL, ty si fakt z nas robis asi srandu. ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    raddo : ale co tym DTS chces ziskat ?

    v surrcode nieco zle nastavujes .. vyplut ti musi DTS subor ..

    nechapem ale naco ti to je .. keby si to aspon prehnal unwrapom a vytvoril 5.1 , tak este to chapem .. ale to co ty robis , to je absolutna hovadina .. DTS 1500 ma rovnaky tok ako stereo wav .. tym nic neziskas .. ani miesto na dvd .. tak fakt je to dost podivne , o co sa snazis ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    raddo : ale co tym DTS chces ziskat ?

    v surrcode nieco zle nastavujes .. vyplut ti musi DTS subor ..

    nechapem ale naco ti to je .. keby si to aspon prehnal unwrapom a vytvoril 5.1 , tak este to chapem .. ale to co ty robis , to je absolutna hovadina .. DTS 1500 ma rovnaky tok ako stereo wav .. tym nic neziskas .. ani miesto na dvd .. tak fakt je to dost podivne , o co sa snazis ..
    ... asi som sa zle vyjadril, tak sa ospravedlnujem, ale prikladam 6kan. EN stopu z orig. DVD, kazdy kanal je rozny a ja by som chcel s tejto mojej SK Stereo stopy vytvorit presne takyto 6kan., alebo aspon aby sa tomu trocha to podobalo a nasledne ho hodit do DVD k tej 6kan. EN stope
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    no .. potrebujes na to nejaky plugin aby si zo sterea spravil daky surround .. najviac sa na to pouziva UNWRAP ..

    http://www.tcelectronic.com/unwrappowercoredetails.asp

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    prevádzať v domácich podmienkach stereo zvukovú stopu do multikanálu nemá žiaden zmysel. žiaden. bez zbytočnej námahy stačí dať stereo zvuk rozložiť cez avr ( dolby prologic II / II x alebo dts neo ) na multikanál.
    v domácich podmienkach je možné stráviť hodiny a hodiny remasterom stereo zvukovej stopy do podoby multikanálu, ale chce to hodiny času a trpezlivosti. výsledok závisí od šikovnosti, ale pevne verím, že z toho aj tak nič nebude !
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    118

    Pytkin: aha, myslim, ze zrejme presne nieco taketo potrebujem, aspon to tak vyzera snubne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    jarin0 : jo .. uz druhy den sa to snazim Raddovi vysvetlit
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    194

    Citace Původně odesláno od Raddo Zobrazit příspěvek
    z VHS cez Line In do PC
    zaujimalo by ma ci si si zkontroloval ci sa ti ku koncu videa nerozchadza obraz so zvukom pretoze ked mas obraz z DVD a zvuk chces dat z kazety, tak paska v kazete sa pouzivanim natahuje tak je dost mozne ze ti to nebude sediet s obrazom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od Peter_KE Zobrazit příspěvek
    zaujimalo by ma ci si si zkontroloval ci sa ti ku koncu videa nerozchadza obraz so zvukom pretoze ked mas obraz z DVD a zvuk chces dat z kazety, tak paska v kazete sa pouzivanim natahuje tak je dost mozne ze ti to nebude sediet s obrazom.
    ehm... to je predsa samozrejmostouuu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ogg 6-kanálový
    Od Leník v sekci Editace audia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-01-2008, 16:42
  2. wav kontainer s wma previest na nieco pouzitelne
    Od brzi v sekci Editace audia
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 10:50
  3. Ako kvalitne previest prekladane video?
    Od quasi v sekci DV/HDV
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 17:50
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-03-2005, 18:05
  5. ako previest viac-chapter DVD-VR do jedneho MPEG-2 suboru?
    Od imported_KILLER_shw v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 21:48