Hm, stále odkládám koupi G20 kvůli ceně, ale S20 je v 50" úhlopříčce o deset tisíc levnější!!! Pokud S20 má také DVB-C tuner a dá se do ní strčit dekódovací karta, pak by to pro mě mohla být zajímavá alternativa. Chci primárně jako zdroj TV použít DVB-C (UPC). Nemám zatím v plánu na tom přehrávat videa přes USB, ani používat Vieracast. Jde mi o kvalitní reprodukci z digitální TV, DVD a výhledově Blueray. Jsou mezi S20 a G20 nějaké zásadní rozdíly, kvůli kterým bych si měl "připlatit" za G řadu? Mám na mysli obrazovku a elektroniku za ní a tím kvalitu obrazu. Díky za názory.
zásadní rozdíl je ve dne za světla nebot "S" má před panelem sklo a to má o něco horší povrchovou úpravu než panel u "G" večer je rozdíl v obraze minimální.
Tak nevím já mám G20 a za dne je ten obraz taky mizerný.Stašně se leskne a černá je šedáŠkoda, že panel není při vypnuté TV černý ale je šedý.Pak se ve tmavých scenách místo černé zobrazuje již ta zmiňovaná šedá
Jinak jsem s obrazem velice spokojen ;-)
Jen se zeptám S20 má jěště před panelem druhé sklo?G 20 má taky panel skleněný, tak nevím asi se zajdu podívat do obchodu.
tak Tv si prave stahuje nejnovejsi update 2.407,musim do divadla,tak vecer uvidim co je noveho..snad to bude k necemu,stazeno ale na netu o tom nic, no uvidime o co se jedna..
Naposledy upraveno uživatelem spartan67: 24-06-2010 v 17:23
[QUOTE=Deee-aN;287148]Po chvíli hledání nového FW telka prohlásila, že má aktuální 2.405...
ja jsem nedaval stahnout software pres menu,jen jsem kliknul na vieracast a zacalo to stahovat samo...
Tak jsem zatim po update 2.407 neobjevil nic,a tady http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/index.html taky samozrejme nic nepisou..
Po update na 2.407 mi prijde obraz při příjmu DVB-T lepší, jakoby prokreslenější, více detailů, bližší HD nebo jak to nazvat. Ale možná přání je otcem myšlenky.
nejni to jen prani ... opravdu je to znatelne a nejsi sam kdo si toho vsiml, uz se to tu resilo
no je tam jednak mod THX (predkalibrovany jiz z vyroby k maximalni vernosti barev) + jsou tam k dispozici 2 rezimi Profesional, ktere si muzes nastavit "nakalibrovat" dodatecne dle vlastnich pozadavku .... tohle rada S proste nema a tim padem prichazis o moznost jemneho doladeni jednotlivych barevnych kanalu
Naposledy upraveno uživatelem LPK: 25-06-2010 v 10:13
Co se týká aktualizace sw viear cast - současný 2.405. byl nahrazen včera vyšlou aktualizací s číslem 2.407
Jinak mám nové informaci ze servisu - od 1.7. bode možné aktualizace stáhnout na SD a přes SD slot aktualizovat - to je pro všechny co s tím mají problém.
popis jak na to zde:
nahrání SW
http://panasonic.jp/support/global/c...own_eug20.html
implementace
http://panasonic.jp/support/global/c.../step3_eu.html
doufám že jsem tím neporušil nějaká pravidla - případně se předem omlouvám
...
"Jinak mám nové informaci ..."
to vieme už od marca
a možné to bolo už od začiatku aj na starých modeloch
Naposledy upraveno uživatelem SlavoF: 25-06-2010 v 13:53
Po posledním FW je jen jedna změna - ve VieraCast přibyl Euronews.