Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 155 z 156 PrvníPrvní ... 55105145153154155156 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 2,311 až 2,325 z 2327

Téma: Panasonic TX-P42G20E, TX-P46G20E, TX-P50G20E, TX-P54G20E

  1. #2311
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    13

    Zdravím přítomné, mám G15E, ale s novými HD kanály Skylinku mám stejný problém jako Vy. Dle návodů zde uvedených jsem si přes Hotel mod a program Chansort promazal celý svůj seznam kanálů, nechal jsem si cca. 30, které opravdu sleduju. Vymazal jsem i ty nové HD kanály, které jsem naladil minulý týden a které hlásí "není signál". Poté jsem seznam nahrál zpět do TV, vše proběhlo v pořádku. Ručně jsem dal vyhledat novou frekvenci, našel všechny nové kanály, ale televize mi stále hlásí "není signál". Když se přes menu podívám do stavu signálu, tak ani u jednoho kanálu není žádná síla a stav signálu, frekvence se hlásí jako 11874 a SR 27500. Má někde nějaká nápad, proč se mi to pořád takto ladí, když jsem promazal celý seznam kanálů a nedokáže to najít se SR 29900? Podotýkám, že nové programy ČT se mi naladily bez problémů a všechny fungují jak mají. Předem díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2312
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    221

    Jen a pouze Automatické ladění. Ten ChanSort není schopen změnit parametry jednotlivých TP, ale slouží k editaci TV a R programů. Jednoduše, v TV přijímači je u TP 11.876MHz stále rychlost 27.500 a změní ji pouze volba automatické ladění (to po cca.3 vteřínách deaktivovat), to smaže veškeré tv předvolby a parametry TP a pak znova požadované TP naladit ručně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #2313
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    13

    Potvrzuji výše uvedený postup jako úspěšný a jediný u TV Panasonic starších ročníků, u kterých nepomohlo pouhé vymazání kanálů přes ChanSort a zpětné nahrání do TV. Jak píše Lumca_1 a já potvrzuji, tak na G15E a podobně starších TV, tak ChanSort umí perfektně uživatelsky uspořádat a promazat nalazené kanály, ale frekvence stále zůstávají v TV. Takže u mě pomohlo jen Automatické ladění a jeho zrušení pro výmaz staré frekvence a SR z paměti. Tímto tedy veřejně děkuji

    Citace Původně odesláno od Lumca_1 Zobrazit příspěvek
    Jen a pouze Automatické ladění. Ten ChanSort není schopen změnit parametry jednotlivých TP, ale slouží k editaci TV a R programů. Jednoduše, v TV přijímači je u TP 11.876MHz stále rychlost 27.500 a změní ji pouze volba automatické ladění (to po cca.3 vteřínách deaktivovat), to smaže veškeré tv předvolby a parametry TP a pak znova požadované TP naladit ručně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #2314
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Majitelé VT20/30, pomůžete tomuhle neregistrovanému? Dával jsem mu zde odkaz, postup zkoušel, ale stále se nedaří (problém se SR 29900).

    https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...gramy?p=505713
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #2315
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    16

    Také jste si možná všimli, že v aplikaci YouTube se objevila hláška, že od dubna 2015 přestane fungovat. Tak je vidět, jakou životnost mají Smart TV služby.

    http://www.youtube.com/devicesupport
    Naposledy upraveno uživatelem GliderMan: 04-02-2015 v 15:33 Důvod: Odkaz
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #2316
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    Vyzerá to že Panasonic zaplatil licenciu na YouTube iba na 5 rokov , teda v tomto prípade pre tento model.
    Naposledy upraveno uživatelem SlavoF: 04-02-2015 v 14:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #2317
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Moje zkušenost asi před týdnem s YT na Panasonicu po aktualizaci zde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #2318
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    16

    Máte zapnutou funkci 16:9 Overscan (převzorkování 16:9)? Funkce trochu ořízne obraz, takže o část obrazu přijdete. Na druhou stranu se třeba u mého satelitního STB objevují na kraji obrazu "vady". Např. na TV Óčku.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Overscan
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #2319
    Nováček
    Registrace
    May 2013
    Příspěvků
    13

    Neviete, da sa este niekde kupit 50-55'' Panasonic plazma? Co som hladal na webe tak uz nie resp som nasiel len nejake obchody co uz ani neexistuju alebo podvodnikov. Zavahal som...a teraz neviem zohnat

    Nasiel som 1 inzerat kde pan predava TX P50V20E za 360 EUR, tvrdi ze je cca 2.5 rocna, co sa mi zda malo. Tieto plazmy su z 2010 ak sa nemylim...ale aj by som ju zobral, mam teraz 42'' plazmu os panasonicu len je iba HD a...je mala....a stara...

    Cital som o tej plazme aj pozitivne aj negativne veci...tak neviem, navyse na inzerat....teda ak by niekto vedel ze niekde este sa da zohnat nova nejaka, dajte vediet, kludne aj v CR. Pripadne vas nazor na tu z inzeratu.

    Dakujem
    Maros
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #2320
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Ty už se dávno nedělají, novou nekoupíš.

    VT20 bych na inzerát nebral, resp obecně plasmu. Nevíš, jak s ní bylo zacházeno (vypálení obrazu) apod. Možná, opravdu jen možná bych to trochu zvažoval za osobního převzetí s důkladnou kontrolou, včetně zjištění, kolik má najeto.

    Kup raději novou a smiř se s LCD
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #2321
    Nováček
    Registrace
    May 2013
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Ty už se dávno nedělají, novou nekoupíš.

    VT20 bych na inzerát nebral, resp obecně plasmu. Nevíš, jak s ní bylo zacházeno (vypálení obrazu) apod. Možná, opravdu jen možná bych to trochu zvažoval za osobního převzetí s důkladnou kontrolou, včetně zjištění, kolik má najeto.

    Kup raději novou a smiř se s LCD
    Hm ....a co ine plazmy, od LG? Moc sa nevyznam....teda v LG plazmach...je to zle? LCD/LED nechcem...asi....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #2322
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #2323
    Nováček Avatar uživatele Slik
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    25

    Zdarvim
    Je mozne ze Panasonic TX-P42G20E ma v porovnani s minulorocnou LG 42LB580V uplne slaby DVB-T tuner? Kedysi som cital ze Panasonic ma jeden z najlepsich tunerov...
    No teraz ked vidim ze Panasonic ledva udrzi stanicu,seka vypadava a LG je z tou istou stanicou na 90% kvality aj sily signalu a to je o par spojov a metrov dalej takze by mal mat horsi a nie ovela lepsi signal-kvalitu...
    Je to na opravu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #2324
    Nováček
    Registrace
    Dec 2016
    Příspěvků
    2

    ahoj, vyplatí se kupovat starší plazmovou TV? Panasonic TX-P42S20E? je to poruchovej typ nebo ještě nějaký rok přežije? co myslíte?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #2325
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Poruchový je jako všechny ostatní. Kupovat tak starou plazmu (což je obzvláště u plazem riziko) , navíc jen 42", smysl nemá. Tedy pokud není za odvoz.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Plazma: Zvuk Panasonic P50G20E
    Od vildab v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-05-2011, 11:56
  2. Panasonic P50G20e
    Od gumir v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-09-2010, 17:09
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-08-2010, 13:54