Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 54

Téma: Instalace karty Leadtek WinFast TV2000 XP

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    5

    http://www.rit.edu/~maw8091/fix_TV2000.zip

    Tento patch resi cely muj problem, jen se musi instalovat do ciste dosovskeho prostredi tak ze ne pod windows. Ale navod je prilozen vevnitr.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček Avatar uživatele bobik14
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    9

    MOhl by mi někdo poradit? novému kompu jsem si koupil TV kartu leadtek DV 2000. Bohužel jsem ji do dneška nerozchodil. Mám Win XP, SP2, všechny aktualizace, staženy nové drivery od leadteku..systém se při instalaci zařízení zasekne (při načítání souboru vf88vcap) a restartuje, Ve správci systému karta vidět jen "jako multimediální video adaptér"žádný jiný HW windows nenajde. Neví někfo jak to řešit...jsem bezradný, zkoušel jsem i reinstal windows, přehození do jiného slotu. Cvičně jsem ji dal na satrý AMD K6 a tam šla nainstalovat na poprvé.
    JInak moje konfig: AMD semprton 2500+, 200GB Sata, 2*256 MB RAM, GF6600, ZVukovka onboard Realtek 97, MB NvidiaPředem díky moc za jakékoliv tipy
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    A ten AMD K6 máš na jakém motherboardu?
    A ještě mě zajímá čipová sada toho MB nVidia. Předpokládám, že to nebude nVidia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček Avatar uživatele bobik14
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    9

    Bohužel to z hlavy nevím? jsem v práci.ALe jde mi spíš o to proč to nešlape na novém kompu????
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    No, záleží na té sadě. Např. jestli máš nForce, tak se mrkni sem:
    http://www.tv-cards.com/messageboard...ic.php?t=10992
    (tv2000xp a dv2000 používají stejné ovladače - to jenom aby tě nemátl ten název modelu)
    Pokud máš sadu VIA, je potřeba se mrknout na stránky VIA, zda není nějaký upgrade. Atd, atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček Avatar uživatele bobik14
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    9

    nejsem si jistej jestli to není blbost ale n force 4???????
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Já desky s neintelovskými sadami neznám. Proto se ptám. Co máš za MB a jaká je čipová sada, to musíš vědět ty.
    Jinak MB s nVidií asi tady moc lidí nemá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    já mám nForce2 desku (MSI K7n2deltaL) a expert mi běhá v pohodě. nepoužívám úplně nejnovější ovladače (mám asi 3. generaci od konce)

    máš k té desce nainstalované ovladače ForceWare?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček Avatar uživatele bobik14
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    9

    nainstalovany mám jen ovladače co dodávali k desce..teď to zhlavy nevim, mrknu doma co je tam za bios a uvidim, mylsim že problem bude v něm. ...windows najdou jen 1 zařízení a jak jsem to tak studoval tak by měly najít 3????
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Ano 3. Já mám Win98SE, u mě 2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček Avatar uživatele bobik14
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    9

    tak deska je gigabyte K8NE nforce 4-4x,grafika ge force 6600GB na PCIe
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Citace Původně odesláno od bobik14
    nejsem si jistej jestli to není blbost ale n force 4???????
    Takže to není blbost (já to tušil).
    Budeš se muset řídit radami ze serveru TV-CARDS. Provést "upgrade" dle návodu, co jsem ti psal (web adresa).
    S těmihle čipy nemám absolutně žádnou zkušenost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček Avatar uživatele bobik14
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    9

    právě jsem si upgradoval bios z verze f4 na f5 a nic našlo to jen další neznámé zařízení.... takže asi fakt beru do ruky slovník a jdu na tv cards
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček Avatar uživatele bobik14
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    9

    ještě jedna otázečka na doom hamera,asi trochu diletantská? k čemu tam mají nebo nemají být Forceware?Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Citace Původně odesláno od bobik14
    právě jsem si upgradoval bios z verze f4 na f5 a nic našlo to jen další neznámé zařízení.... takže asi fakt beru do ruky slovník a jdu na tv cards
    Vzhledem k tomu, že jsi na mašině dělal "x" úkonů, bude nejvhodnější tu instalaci udělat na čistý systém. Nechci ti do toho kecat, ale já bych to tak udělal.
    Preventivní rada : oprosti se od všech "kodekpacků".
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Leadtek Winfast TV2000 XP DeLuxe(Instalace)
    Od StrikerGIGI_CZ v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-01-2008, 05:10
  2. Prostorový zvuk 5.1 u karty Winfast TV2000 Expert
    Od voodoo_child v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 07:44
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-04-2006, 17:17
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-09-2005, 08:59
  5. VIVO u WinFast Leadtek TV2000 XP
    Od imported_matej v sekci Bastlení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-01-2005, 08:26