Myslim, ze je nejvyssi cas zalozit tema o tomto BD prehravaci, protoze se uz konecne prodava i v CR a to v cene okolo 7000,-Kc. (v Nemecku uz delsi dobu za 250,-EUR). Zatim jsem toto tema tady nenasel.
Testoval jsem ho minuly tyden a vse, co se o nem doctete v ruznych recenzich v podstate plati. Nema cenu tady do detailu opakovat zakladni vlastnosti (podobne jako BD370), ale hodne potesi NTFS. Take pripojeni pres WIFI na sit probehlo skvele. Skoda, ze nema (zatim) internetovy explorer, muzete sledovat pouze videa z YouTube. Snad nekdy nejaky FW to doplni. Na nektere MKV soubory upozornoval, ze nejsou kompatibilni, ale prehral je bez problemu. Upscaling DVD na 1080p se mi zda horsi, nez napr. u DVD prehravace Philips 5980 (coz je ovsem spicka v upscalingu DVD).
Co bych videl jako zatim zahadu je, ze pri prehravani BD disku (BONDovka) jsem nastavil 50Hz, ale on se vzdycky sam prepnul na 60Hz (pripojeno LCD Samsung LE40A559 pres HDMI) a obraz trochu cukal. Pokud jsem prepnul na 24Hz, tak zustal na 24Hz a obraz se zklidnil. Nicmene proc nebere z BD disku 50Hz je mi zahadou (ve volbe to ma, naopak 60Hz ve volbe nema!!). Pritom prehravani MKV z HDD jede v 50Hz v pohode (i ve 24Hz).
Bohuzel vsam musim konstatovat, ze zakoupeny kus mel zavadu, na vystupu 7.1 se misto zvuku ozyvalo pouze piskani a bruceni. Usuzuji na vadny D/A prevodnik (neco podobneho se mi kdysi stalo s receiverem Sony), prehravac jsem vratil, ale rozhodne nikoho nechci odradit, je to spickova masinka, cekam na novou.