Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456
Zobrazené výsledky: 76 až 85 z 85

Téma: Lg bd390

  1. #76
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    20

    Firmware sem zkoušel všelijaké a výsledek stejný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    6

    Co se týče trhaného přehrávání zvuku u MKV ripů 1080p/DTS - vzhledem k tomu, že v 99% přehrávám MKV ripy z externího HDD přes USB nebo DLNA, nemá smysl trvat na bitstreamu [Primary Passt-thru], jelikož vstupní audio data jsou přes USB a DLNA omezeny na 48kHz a 5.1ch. Jak se v manuálu uvádí, nastavením DTS Re-encode je zvuk omezen takzéž na 48kHz a 5.1ch. Při tomto nastavení je zvuk přehráván plynule (1080p/DTS 1.5Mbps). Datový tok zůstává stejný. Nemám soustavu 7.1, takže nastavení DTS Re-encode je pro mě i pro ostatní uživatele 5.1 soustavy řešení tohoto problému.
    Škoda, TrueHD a DTS-HD MA přes USB nebo DLNA by bylo fajn, pravděpodobně ale tuto část vstupů ovládá v přehrávačí jiná část logiky, která toho není schopna. Předpokládám proto, že jiný/nový firmware toto chybičku neopraví.

    PS. zatím jsem nezkoušel jak TrueHD nebo DTS-HD MA šlape přes vypálený BD, nemáte s tím někdo zkušenost?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Nováček Avatar uživatele Hurvajs
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    5

    Zdravím všechny s BD390, mám na vás prosebný dotazy:
    1. BD390 mám přes kabel spojen s PC (W7 64b + Nero Media Home), mkv s titulky zvlášť = OK, mkv s titulky 'uvnitř' - titulky nejdou. Na dálce stisknu 'titulky' a stále je tam 'OFF', když podržím to tlač.napravo 3s, tak vyskočí 1250, 1251, 1252,1253 ale žádná volba nepomůže (titulky stále 'OFF'). Pokud ten samý mkv přehrávám z připojeného USB HDD, pak to jede v pohodě. Proč ty titulky přes tu LAN nejedou? (update FW jsem zkusil a píše mi, že mám aktuální -je to koupeno v Elektrocr, takže to odněkud dovezli a menu je bohužel v ENG a bez mám to bez CZ manuálu.. ENG není pro mě problém, ale není ta potíž s cz titulkama v mkv přes LAN právě tímhle?)

    2. přes tu LAN malinko vypadává DTS zvuk - opět z USB všechno OK.

    3. Lze upgradovat FW stažením z netu (český FW ideálně) a následně z USB nebo přes LAN z PC? Případně kde ho vzít? (na LG CZ www nemůžu najít..)

    (A toto mne zaujalo, ale nesouvisí to zřejmě s BD390, Dark Knight 1080p - na začátku mám video na celou obraz., skončí scéna s autobusy a pak už jsou nahoře i dole pruhy, dělá vám to taky? Mám TX-P42G20E, spojeno přes HDMi).

    Dík za případné postřehy.
    Naposledy upraveno uživatelem Hurvajs: 20-03-2010 v 23:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od Hurvajs Zobrazit příspěvek
    Zdravím všechny s BD390, mám na vás prosebný dotazy:
    1. BD390 mám přes kabel spojen s PC (W7 64b + Nero Media Home), mkv s titulky zvlášť = OK, mkv s titulky 'uvnitř' - titulky nejdou. Na dálce stisknu 'titulky' a stále je tam 'OFF', když podržím to tlač.napravo 3s, tak vyskočí 1250, 1251, 1252,1253 ale žádná volba nepomůže (titulky stále 'OFF'). Pokud ten samý mkv přehrávám z připojeného USB HDD, pak to jede v pohodě. Proč ty titulky přes tu LAN nejedou? (update FW jsem zkusil a píše mi, že mám aktuální -je to koupeno v Elektrocr, takže to odněkud dovezli a menu je bohužel v ENG a bez mám to bez CZ manuálu.. ENG není pro mě problém, ale není ta potíž s cz titulkama v mkv přes LAN právě tímhle?)

    2. přes tu LAN malinko vypadává DTS zvuk - opět z USB všechno OK.

    3. Lze upgradovat FW stažením z netu (český FW ideálně) a následně z USB nebo přes LAN z PC? Případně kde ho vzít? (na LG CZ www nemůžu najít..)

    (A toto mne zaujalo, ale nesouvisí to zřejmě s BD390, Dark Knight 1080p - na začátku mám video na celou obraz., skončí scéna s autobusy a pak už jsou nahoře i dole pruhy, dělá vám to taky? Mám TX-P42G20E, spojeno přes HDMi).

    Dík za případné postřehy.
    bod 1. u mě to samé
    bod 2.u mě to samé
    bod 3.český FW sem taky nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    2

    Zdravím!.Uvažuji o koupi bd390.Vlastním LG 42SL8000,která nepřehrává DTS..Kvůli tomu bych chtěl své kino rozšířit o nějáké zařízení,které by mělo všechny moderní dekodéry a zvládalo HD formáty..BD nosiče nemám,takže mechanika by se uplatňovala asi později.Jde mi ZATÍM o pouhé přehrávání z ext.HDD..Rád bych se tedy zeptal,jestli je na bd390 možné sledovat blueray z hdd,např: http://www.hd-forum.cz/viewtopic.php?t=4314 a podobné...chtěl bych svého denona-1910 krmit nějakým DTS HD master audiem,TrueHD,..Zvládne tyto formáty 390 z hdd? moc děkuji za odpovědi!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    19

    Zdravím, chtěl bych se zepatat jestli mi na bd390 půjdou přehrávat filmy z tohoto disku:
    WD My Book Essential 1TB Externí disk 3.5" USB2.0, 16MB
    http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=89861
    Jde mi o to,že má nějaké šifrování, tak aby to nedělalo s BD nějaký problém.
    (Tady jsem našel nějakou zmínku, třeba to někomu něco řekne:Po prvotním nadšení ze vzhledu - zklamání.
    Používal jsem starší WD500 Book (3,5" s ext. napájením) a mnou dodatečně vytvořený 32 GB oddíl (ve FAT32) se choval jako 32 GB Flashdisk, z kterého bylo možno třeba pustit přímo uložený film do televizoru (s USB) nebo na něj nahrávat.
    Bohužel i nezaheslovaný disk stále spouští rezidentní software, který nelze nijak vypnout nebo odinstalovat - Flashdisk FAT32 bohužel nefunguje.
    V PC mě pak při každém zapnutí "otravuje" virtuálním CD-ROMem.
    Pokročilým uživatelům, co nepotřebují heslovat obsah, bych disk nedoporučil a pro začátečníky tu vidím dost velké nebezpečí zapomenutí hesla. Disk při zapomenutí hesla nelze prostě "jen přeformátovat", rezidentní soft vás bez hesla vůbec k disku nepustí.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    19

    Doporučili byste mi nějaký externí disk? Chtěl bych tak 1TB asi do 2700 kč.
    Co třeba tento:
    http://www.mironet.cz/DetailPage.asp...&FPG=2#diskuze

    Díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od fifdol Zobrazit příspěvek
    Zdravím!.Uvažuji o koupi bd390.Vlastním LG 42SL8000,která nepřehrává DTS..Kvůli tomu bych chtěl své kino rozšířit o nějáké zařízení,které by mělo všechny moderní dekodéry a zvládalo HD formáty..BD nosiče nemám,takže mechanika by se uplatňovala asi později.Jde mi ZATÍM o pouhé přehrávání z ext.HDD..Rád bych se tedy zeptal,jestli je na bd390 možné sledovat blueray z hdd,např: http://www.hd-forum.cz/viewtopic.php?t=4314 a podobné...chtěl bych svého denona-1910 krmit nějakým DTS HD master audiem,TrueHD,..Zvládne tyto formáty 390 z hdd? moc děkuji za odpovědi!!
    Dobrý den, náhodou mám doma tu samou kombinaci LB BD390 + DENON 1910. Bohužel Vás musím zklamat, z externího HDD nelze přehrávat Bluray soubory (*.ts/m2ts). Pouze *.MKV BDripy. Tzn. žádný DTS-HD ani TrueHD z exter. HDD, pouze max. DTS 1536 kbps nebo DOLBY a to ještě Vám nepůjde plynulá reprodukce zvuku u 1080p s DTS zvukem - viz. moje odpověď výše... buď 1080p + DOLBY, AC3 nebo 720p a DTS 1536kbps Také jsem z toho byl dost zklamán a značně rozladěn. Co se týče přehrávání TrueHD a DTS-HD přímo z Bluray média, není tam problém až na to, že tento formát Vám DENON detekuje pouze pres HDMI, z optiky SPDIF nikoliv podotýkám že to co píšu jsou holá fakta, ne domněnky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84

    Sau Sau je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od lusy Zobrazit příspěvek
    Musim se vratit k memu dotazu na zacatku fora:
    Pri prehravani BD disku jsem nastavil 50Hz, ale on se vzdycky sam prepnul na 60Hz (pripojeno LCD Samsung LE40A559 pres HDMI) a obraz trochu cukal. Pokud jsem prepnul na 24Hz, tak zustal na 24Hz. Nicmene proc nebere z BD disku 50Hz je mi zahadou (ve volbe to ma, naopak 60Hz ve volbe nema!!). Pritom prehravani MKV z HDD jede v 50Hz v pohode (i ve 24Hz).
    Uz s tim mate take nekdo zkusenost?
    Mám obdobný problém. Po připojení tohoto přehrávača na projektor (Benq w1000) sem byl doslova zděšený - okamžitě ma do očí trklo to jemné cukání či trhání obrazu, u origo blu-ray Avatar (jiné zatím nemám). Měnit sem v nastavení zkusil 1080p na 24 nebo 50 Hz. Trhání mně přišlo stejné u obou variant. U 24 Hz sa navíc v horní části co ca 10s rozkmital pruh obrazu.

    Předpokládám že je to vlastnost a nejde s tím udělat vůbec nic ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    39

    Ahoj, tady pisete, ze BD na HDD nejde prehravat, ale na zahranicnim forum M2TS z HDD nekomu jede. Co takhle BD a DVD treba v ISO na HDD? Jede nevite? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456

Podobná témata

  1. LG BD390 nečte BD-R ale BD-RE ano.
    Od petruskin v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-12-2011, 13:09
  2. LG BD390-problem
    Od perdoch v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-11-2011, 09:46
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-09-2010, 20:33