Kazety Mini DV
Dnes jsem kupoval tyhle kazety v Makru. Emtec za 130 kč a Panasonic za 95 kč. s DPH Používýte je někdo na 3 CCD kamerách ? S jakými výsledky?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Japouzivam tie DVC Panasonic, ale DVC80 = 80minut ! Inak co si tym 3CCD myslel, to jako 3CCD vyzaduje iny zaznam ???
Ja mam taky tu od Panasonicu a lidi, nejak me zlobi zvuk u my DV kamery od Canonu mvx200, pripada mi, jako by to natacelo i zvuk toceni te kazety, co s tim?
[quote=szkandi]Jo a kolikrat je mozno tu kazetu pretocit?[/quote]
Přetočit nebo přemazat? Jestli přetočit, tak to sem fakt nikdy nezkoušel :-) , ale jestli přemazat, tak tady už 2 roky hobluju SONY Premium (snad 50x přepis) a furt drží, potvora... :-)
Přetočit nebo přemazat? Jestli přetočit, tak to sem fakt nikdy nezkoušel :-) , ale jestli přemazat, tak tady už 2 roky hobluju SONY Premium (snad 50x přepis) a furt drží, potvora... :-)
[quote=Pitomec][quote=szkandi]Jo a kolikrat je mozno tu kazetu pretocit?[/quote]
Přetočit nebo přemazat? Jestli přetočit, tak to sem fakt nikdy nezkoušel :-) , ale jestli přemazat, tak tady už 2 roky hobluju SONY Premium (snad 50x přepis) a furt drží, potvora... :-)[/quote]
A to hobluješ v DV Cam nebo MiniDV ?
Přetočit nebo přemazat? Jestli přetočit, tak to sem fakt nikdy nezkoušel :-) , ale jestli přemazat, tak tady už 2 roky hobluju SONY Premium (snad 50x přepis) a furt drží, potvora... :-)[/quote]
A to hobluješ v DV Cam nebo MiniDV ?
[quote=szkandi]miniDV..., ktera kazeta je OK? Mam od Panasonicu za 100,- a zda se mi, ze jako nic moc :([/quote]
A co se Ti na ni nezdá? Každej je chválí i na poloprofi kamerách.
A co se Ti na ni nezdá? Každej je chválí i na poloprofi kamerách.
szkandi: jak bys to chtěl v té kameře dělat? Jedině silným magnetem, jak "radí" distortion, ovšem to ji pak můžeš vyhodit.
[quote=Pitomec]Krtek: V DV rekordéru[/quote]
Ono těch Panasonic DVC kazet je víc druhů. Viděl jsem 2. Jedny stojí cca 100 kč a ty druhý 250kč.
Ono těch Panasonic DVC kazet je víc druhů. Viděl jsem 2. Jedny stojí cca 100 kč a ty druhý 250kč.