Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 56

Téma: hardwarově do MPEG2, ROZHOZENEJ OBRAZ A ZVUK, PROSIM POMOC

  1. #16
    Nováček Avatar uživatele BorekS
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    35

    miller: no, par postupu jsem uz odzkousel a nektere si oblibil... a rad poradim, kdyz mohu. se mi stejne ale zda, ze ten counter s prispevkama mi spis tady odpocitava... i kdyz teda nereaguju na kazdou ptakovinu ve foru no nic, o cisilkach to neni

    takze ty mas uz ten prvotne zachycenej mpeg "rozhozenej"? mozna by pomohlo postelovat nastaveni zachytavani pro audio, treba zjistit jak je to nastaveny - viz na "master audio" ... treba...

    dvdlab vzdy film rozdeli na samostatny streamy (nebo by aspon mel) a pak se da to audio snad i posouvat (sam jsem to nikdy nepotreboval). a treba i takovej authorizacni programek ifoedit (muj oblibeny ) umoznuje nastavit delay (prodlevu) u audia. ovsem to plati pouze pro pripady, kdy je zvuk posunut konstante. jinak je to pakarna, pak by se musel pouzit jinej soft, treba sony vegas, napada mne jeste dvd maestro, nejakej zvukovej editor... to ale nemam odzkouseny, neb to nebylo u mne nikdy nutne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    68

    To BorekS.) jojo, jiz ten prvotni grab je posunut. Ale nevim, jak pises, kde by se nastavovalo "master audio" Ja akorat nastavuju format videa a pak pouze u audia zda je to mpeg s bitrate a Wav
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček Avatar uživatele BorekS
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    35

    miller: nenapsals, co pouzivas za software. ja ten winfast a klidne se priznam, ze pro zachytvani pres VIVO, pac nic jinyho nemam. kvalita je na muj vkus lehce nad hranici unosnosti, ale da se to prezit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    68

    BorekS: ja pouzivam TV kartu PCTV Pro, a soft i na zachyt PCTV Vision.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček Avatar uživatele BorekS
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    35

    miller: nooo... tak to nevim, snad jen se tam mrknout na zalozky audio, ci capture, postelovat nastaveni... sound recording input, device...

    mozna bude vedet nekdo jinej.

    pokud to nepomuze, zkus posunout zvuk v tech zminovanejch programcich. vystrihej reklamy ale spis az to budes mit sesynchronizovany jako celek
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    V sekci "tv karty" je spesial thread pro Pinnacle, dělá to StD. Tak se tam mrkni, jestli tam něco pro sebe nenajdeš.
    Stránek to má požehnaně, čtení na dlouho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček Avatar uživatele drgonzo
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    to BorekS: ne to jsme si nerozuměli ja jsem prave videl v to DVDlabu ruzny ukazatele mista na DVD, a tak sem se bal jestli mi to nezacne kompresit kdyz budu prevadet na dvd vetsi soubor nez 4,3GB

    jinak cesta zachyceni do MPEG2 a nasledne komprese do DIVX mi vyhovuje, protoze ta kvalita z ty karty stejne nikdy neni jako u DVD, coz je logicky, za druhe ruzne dokumenty co si treba zachycuju, je pro me zbytecne si delat treba jeden dva na jedno DVD v MPEG2, kdyz si jich v dobre kvalite muzu v DIVXu ulozin na DVD treba 15...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček Avatar uživatele BorekS
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    35

    oton: rozumim, ale zvaz cestu, zda bys nemohl nejdrive zachytavat rovnou do avi pres nejakej mene ztratovej kodek a vetsinu toho upravis i v neocenitelnem freewaru virtual dub (vcetne strihani, posunuti zvuku, filtru) a rovnou to z nej posles do divx. tahle cesta kterou ted podstupujes je podle mne extremne slozita a nejmene dvakrat degraduje puvodni signal.

    aspon software winfast pvr nabizi ukladani do mnoha formatu, resp. kodeku tam budes mit teoreticky tolik, kolik budes chtit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček Avatar uživatele drgonzo
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    to borekS: no jde o to, že mám celkem slabej počítač, 1,1GB celeron 500MB ram, a když jsem zkoušel jiný kodeky co jsou v PVR tak se mi to celkem sekalo, jen to hardvarovy zachytavani do MPEG-2 mi jde naprosto v pohodě, doporučuješ teda nějakej jinej kodek, nevim jestli mi to bude stroj stíhat, zatim
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    celkem slabej počítač, 1,1GB celeron
    No, asi pouze ten mpeg_2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček Avatar uživatele drgonzo
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    to Ivo Mašek: jo slabej je, ale cokoliv na něm dělám v pohodě stíhá, i drtivou většinu nových her, jen to zachytávání přímo do avi je horší, ale od toho je snad ta hardw. Mpeg-2

    na to abych každý 2 roky kupoval novej procák, desku, paměti, nemám náladu ani peníze, novej kompl chystám, ale až tak v létě/na podzim zdar
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    oton:
    Ty ses zeptal: jen to hardvarovy zachytavani do MPEG-2 mi jde naprosto v pohodě, doporučuješ teda nějakej jinej kodek, nevim jestli mi to bude stroj stíhat, zatim
    Já ti pouze odpověděl. Jestli jsi čekal nějaký zázrak, tak bohužel. Realita bývá většinou nepříjemná. Tak se nerozčiluj. Já mám 1,4 GHz, a také grabuji v mpeg_2.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček Avatar uživatele drgonzo
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    to IVO: né já se nerozčiluju, asi jsme se blbě pochopili, na jinej kodek sem se ptal proto, že jsem měl kdysi ATI wonder, a tam jsem zachytával, celkem bez problémů na stejným stroji a hardwarově to neumělo, ale každá karta je jiná, mě ten MPEG2 vůbec nevadí, s realitou jsem smířen a od mého starouše nečekám zázraky

    mám ho dobře vyladěnej, a asi jsem použil i dobrý komponenty, i když jsem nekupoval přímo nějaký vyhlášený značky,

    ale když pořádáme u bratra v bytě soukromý LAN pařby, cca 5 až 8PC, tak se kolikrát divim jak mi nějaký gamesy šlapou dobře a na kámošů strojích, o třídu lepších, se to třeba trhá, ale to jsou většinou kompy za pár šlupek už hotový, hlavně že to má nabušenej procák, ale ostatní komponenty nic moc a pak to tak vypadá, se můžu jen smát, když muj staroušek v klidu strčí do kapsy třeba 1,8Gb, ale to už jsem dost odbočil

    a děkuju za rady a podněty, i tvoje stránky koumu... zdar
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    tak se kolikrát divim jak mi nějaký gamesy šlapou dobře a na kámošů strojích, o třídu lepších, se to třeba trhá, ale to jsou většinou kompy za pár šlupek už hotový, hlavně že to má nabušenej procák, ale ostatní komponenty nic moc a pak to tak vypadá, se můžu jen smát, když muj staroušek v klidu strčí do kapsy třeba 1,8Gb
    Máš vyladěný počítač. A v tom to je. Správná konfigurace a vyladění - a musí šlapat vše bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček Avatar uživatele drgonzo
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    tak se mi vyskyt další problém, chtěl jsem v DVDlab pro udělat ze zachyceného MPEG2 DVDéčko a vyhodilo to na mě tuhle hlášku http://motorfans.jinak.cz/testw/problem.gif , nevíte co s tim??? vše jsem dělal jako před tím kdy se mi to bez problémů povedlo (import assets, zvolil jsem demuxovat a pak jsem ty stopy video a audio natáh do projektu)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. po masteringu rozhozenej zvuk s obrazem
    Od drgonzo v sekci Mastering
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-01-2006, 07:31
  2. Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 18-12-2005, 19:57
  3. Winfast TV2000XP - MPEG2 - rozchazeni zvuku POMOC
    Od HFX9 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2005, 09:38
  4. Nesynchronni zvuk u MPEG2
    Od Pueblos v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-01-2005, 06:00
  5. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-09-2004, 07:46