Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 95 z 95 PrvníPrvní ... 4585939495
Zobrazené výsledky: 1,411 až 1,421 z 1421

Téma: Pro majitele tv karet LEADTEK

  1. #1411
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839
    Naposledy upraveno uživatelem Ivo Mašek: 01-07-2010 v 20:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1412
    Nováček Avatar uživatele Bobby
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    28

    Zdravím,

    včera jsem se pokoušel 4 hodiny neúspěšně rozjet Leadtek Winfast DTV2000H na nové instalaci Win7 Ultimate. Pročetl jsem několikrát různá fóra a stále nic.

    Sestava: Intel i5-760, Gigabyte P55a-UD3, GTX460 MSI Cyclone 768MB, Win 7 Ultimate, 4GB DDR3 1333Mhz

    Vyzkoušel jsem několik ovladačů a většinou se tváří, že vše chodí.

    Po spuštění PVR2 v pohodě, dám vyhledávání kanálů a dčíve nebo později modrá smrt.

    Win media center - našlo to kartu, všechny kanály běžív pohodě se zvukem, po chvíli (5 min) proklikávání a seznamování se s prostředím media centeru se to kouslo. Tvrdej reset a od té doby se to kousne pokaždý když chci rozjet živé vysílání

    Nějaké nápady? Už jsem vážně zoufalý. Zkoušel jsem i variantu s přepisováním názvu driverů..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1413
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1

    Poradí mi někdo jak rozběhnout zařízení Leadtek WINFAST DTV DONGLE H?
    Jde o hybrida analogogove a digitalni televize, jako software je k tomu dodávaný WinFast PVR2.

    Stahl jsem nové drivery, novou verzi programu a nic. Nainstaluju, spustim aplikaci, v nastaveni v karte ladění programů zkouším různé kombinace země a místa a nic mi to nenajde... ani jedinou stanici... ani radio... nic...

    Poradite nekdo prosim?
    Dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1414
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    A když tu kartu připojíš k PC, tak to nic nehlásí o novém HW? To se mně nechce zdát, ale pokud tomu tak je, tak je karta asi v háji (že by zdechly všechny USB porty v PC je nepravděpodobné).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1415
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    18

    Dobrý den, snažil jsem se použít funkci hledat, ale nic jsem nenašel, tak píšu.
    Mám Windows XP home, pořídil jsem PCI kartu Leadtek Winfast 1000S.
    Stáhl jsem poslední ovladače a aplikaci PVR. Spustím automatické ladění kanálů, vidím jak kanály naskakují, trvá to dlouho a nakonec PVR spadne. To můžu opakovat donekonečna.
    Po instalaci SW mě štve ještě další věc a sice po restartu PC a přihlášení uživatele se sám od sebe spustí default player pro DVD. Nevím proč.

    Děkuji za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1416
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Pokud spadne a je povolen report chybových hlášení, tak to musí něco napsat.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: report.JPG 
Zobrazení: 206 
Velikost: 44.6 KB 
ID: 10873  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1417
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Po instalaci SW mě štve ještě další věc a sice po restartu PC a přihlášení uživatele se sám od sebe spustí default player pro DVD. Nevím proč.
    Možná jsi něco při instalaci zafajfkoval, co nebylo zrovna vhodné.
    Do příkazové řádky napiš msconfig , v tabulce, která se ti objeví, najdi nahoře kolonku po spuštění a pokud tam nalezneš zafajfkovaný ten player, tak zruš tu fajfku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1418
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od tovog Zobrazit příspěvek
    Dobrý den, snažil jsem se použít funkci hledat, ale nic jsem nenašel, tak píšu.
    Mám Windows XP home, pořídil jsem PCI kartu Leadtek Winfast 1000S.
    Stáhl jsem poslední ovladače a aplikaci PVR. Spustím automatické ladění kanálů, vidím jak kanály naskakují, trvá to dlouho a nakonec PVR spadne. To můžu opakovat donekonečna.
    Po instalaci SW mě štve ještě další věc a sice po restartu PC a přihlášení uživatele se sám od sebe spustí default player pro DVD. Nevím proč.

    Děkuji za rady
    Tak už jsem na to přišel (to první). Byl jsem přihlášen jako uživatel s omezenými právy. Jakmile jsem do \programfiles\winfast přidal oprávnění pro zápis, už to nepadá. Jsou to ale paka softwaráři, že takovou blbost jako nemožnost zápisu nedokážou ošetřit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1419
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839


    Název: 2012-05-30_214714.png
Zobrazení: 507
Velikost: 5.7 KB

    WinFast DTV Pro HD


    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2012-05-30_214223.png 
Zobrazení: 168 
Velikost: 9.9 KB 
ID: 18053

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: winfast_dtvpro_hd_1b.jpg 
Zobrazení: 174 
Velikost: 114.1 KB 
ID: 18054Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: winfast_dtvpro_hd_2c.jpg 
Zobrazení: 150 
Velikost: 26.0 KB 
ID: 18055Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: winfast_dtvpro_hd_4a.jpg 
Zobrazení: 186 
Velikost: 52.0 KB 
ID: 18056
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1420
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    2

    Dobrý den,

    jsem vlastníkem karty WinFast Leadtek DVR3200H a mám následující problém. Využívám služeb UPC kabelové televize, kde mám nějakých 80 programů. V PC mi jich karta nalezne pouze těch pár (cca. 12) základních, včetně tedy HD programů. Mám zapojený kabel do ANT IN a z konektoru LOOP OUT v HD PVR boxu (Kaon KCF-B4003HCO) mi vede krátký do karty v PC. Chtěl jsem se zeptat, zda-li jde nastavit nějakým způsobem kartu tak, aby mi vyhledala všechny kanály, které na TV normálně chytnu, nebo kde může být chyba. Děkuji za každou radu.
    Naposledy upraveno uživatelem merrymi: 11-09-2012 v 11:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1421
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Karta umí DVB-T, nikoli DVB-C. Pravděpodobně chytáš ty kanály, které jsou po kabelu šířeny v normě DVB-T (UPC takto šíří i DVB-T). DVB-C je jiná modulace, než DVB-T. A s tím bude mít tv karta problém. Na kartu lze ještě i chytit analogové kanály, které snad ještě UPC také šíří
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 95 z 95 PrvníPrvní ... 4585939495

Podobná témata

  1. Plazma: LG50PV350 - důležité info pro majitele
    Od kiboko v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-01-2012, 17:55
  2. Pro majitele tv karet HAUPPAUGE
    Od Ivo Mašek v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 145
    Poslední příspěvek: 12-10-2010, 23:25
  3. Pro majitele tv karet AVER TV 6 / Hybrid
    Od Ivo Mašek v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-02-2009, 05:08
  4. Pro majitele tv karet ManliMuch TV
    Od Ivo Mašek v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 105
    Poslední příspěvek: 28-06-2007, 01:56