Zvuk v Dolby Digital
Zdravím,koupil jsem Set Top Box který má audio dig.koax.výstup a rád bych se zeptal jestli to má smysl propojovat se zesilovačem,jestli je vysílání v Dolby Digital nebo jenom ve stereu.Díky.
To opravdu nemáte nikdo propojený Set Top Box se zesilovačem?Stereo mám natažené z TV,zajímá mně Dolby.
bomber " nechcem ti kazit radost .. ale pytas sa ci ide vysielanie v stereu alebo Dolby Digital .. no ide aj v stereo , aj v dolby digital .. a v dolby digital ide jak stereo , tak 5.1 .. je to rozne .. na kazdej stanici je to inak ..
No díky za odpovědi,sice jsem tam kde jsem byl,protože každý jste řekl něco jiného.Jinak mně opravdu zajímá Dolby 5.1 ve filmech.
[QUOTE=Pytkin;211963]bomber : vsetky filmove stanice vysielaju filmy s AC3 5.1 zvukom ..[/QUOTE]
Díky,to jsem chtěl slyšet
Díky,to jsem chtěl slyšet
[QUOTE=Pytkin;211963]bomber : vsetky filmove stanice vysielaju filmy s AC3 5.1 zvukom ..[/QUOTE]
můžeš zde uvést jeden pořad s 5.1 zvukem vysílaný v DVB-T?
můžeš zde uvést jeden pořad s 5.1 zvukem vysílaný v DVB-T?
[QUOTE=Respect;212402]můžeš zde uvést jeden pořad s 5.1 zvukem vysílaný v DVB-T?[/QUOTE]
Napriklad dnes o 22:10 ORF1 film EXTREME RAGE
Napriklad dnes o 22:10 ORF1 film EXTREME RAGE
[QUOTE=Respect;212402]můžeš zde uvést jeden pořad s 5.1 zvukem vysílaný v DVB-T?[/QUOTE]
Ja som nehovoril nic o DVB-T ..
Ja som nehovoril nic o DVB-T ..
[QUOTE=Pytkin;212454]Ja som nehovoril nic o DVB-T ..[/QUOTE]
Tak proč píšeš do sekce "DVB-T"?? :D:-(((
Tak proč píšeš do sekce "DVB-T"?? :D:-(((
[QUOTE=Bomber7255;212484]Takže jestli chápu správně 5.1 zvuk se nekoná.Zahraniční programy mně nezajímají.[/QUOTE]
ano chápeš naprosto správně
ano chápeš naprosto správně