Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 116

Téma: Topfield TF 7700 HSCI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    37

    Chci si pořídit satelitní přijímač k TV Panasonic VIERA TH-42PX80E a tento mi "padl" do oka. Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Kladné či záporné vlastnosti. Děkuji za každý názor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,014

    Je určitě dobrý, hodně informací o něm najdeš např. na cssf.cz, ALE - já bych doporučil nějaký HD přijímač s funkcemi PVR, to jest se zabudovaným harddiskem a možností nahrávat na něj více programů najednou. Tak např. Topfield TF 7710 HDPVR je dvoutunerový a umí nahrávat najednou dva programy - viz diskuzi i na tomto fóru v téma : Topfield TF 7710 HDPVR. Kdybych si teď vybíral já, vybral bych Humax iCord HD kvůli možnosti nahrávat až 4 programy najednou (také má dva tunery). A je dokonce levnější, než TF 7710 HDPVR. Myslím, že to je to pravé ořechové.... (A nedej se odradit chybičkami, které tyto novinky zatím mají. Určitě se to postupně vylepší, ale 4 programy najednou hned tak každý přijímač umět nahrávat nebude...). Já bych neváhal - a možná si jej také pořídím, i když mám teď toho Topfielda 7710... tak do toho ! Ahoj.
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 07-04-2008 v 18:15
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    38

    Taky uvažuji o koupi tohoto přijímače, nemůžu však nikde zjistit, kolik pozic má časovač (timer). Kdo to ví, ať mi, prosím, odpoví. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,014

    Kolik má přesně časovačů nevím, ale asi hodně. Jeden článek o něm je např. na satCentrum.com/forum, tam klikni na "rychlá volba" a vyber články....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    38

    Dík za odpověď, zajímavý článek. Ale kolik těch pozic timeru má tam neni napsáno. Budu pátrat dál, ale asi do něj půjdu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od losos Zobrazit příspěvek
    Je určitě dobrý, hodně informací o něm najdeš např. na cssf.cz, ALE - já bych doporučil nějaký HD přijímač s funkcemi PVR, to jest se zabudovaným harddiskem a možností nahrávat na něj více programů najednou. Tak např. Topfield TF 7710 HDPVR je dvoutunerový a umí nahrávat najednou dva programy - viz diskuzi i na tomto fóru v téma : Topfield TF 7710 HDPVR. Kdybych si teď vybíral já, vybral bych Humax iCord HD kvůli možnosti nahrávat až 4 programy najednou (také má dva tunery). A je dokonce levnější, než TF 7710 HDPVR. Myslím, že to je to pravé ořechové.... (A nedej se odradit chybičkami, které tyto novinky zatím mají. Určitě se to postupně vylepší, ale 4 programy najednou hned tak každý přijímač umět nahrávat nebude...). Já bych neváhal - a možná si jej také pořídím, i když mám teď toho Topfielda 7710... tak do toho ! Ahoj.
    Pozor Pozor trohu to přeháníš 1.
    1. není ideální PVR na trhu , každý ná nějaké chybičky , záleží kdo a co od toho očekává
    2. nahrávat 4 programy najednou to je jednak reklamní trik a jednak funkce totálně nevyužitelná v praxi
    3. nejčastější použítí a pak i problém je nahrát např programy z Czechlinku a na druhý program z Czechlinku se dívat , už samotná kompatibilita s moduly CAM není taky vždy na 100 %

    PS nedávno se objevil nový firmvare s funcí PVR na podstatně levnější verzi HF 7700 TS CI , v podstatě když si koupíš dva tato stroje tak jsi pomalu na tom stejně jak jeden Icord apod ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele jerryczech007
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od divák Zobrazit příspěvek
    Chci si pořídit satelitní přijímač k TV Panasonic VIERA TH-42PX80E a tento mi "padl" do oka. Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Kladné či záporné vlastnosti. Děkuji za každý názor.
    Ahoj, mám přesně tento přijímač v černém provedení. Koupil jsem ho vloni před Vánoci, takže ho mám cca 1/2 roku. Sháněl jsem nějaký solidní přijímač se schopností příjmu v HD rozlišení a s HDMI výstupem pro mojí plazmu Panasonic TH-42PX60E a volba padla na tento. Perfektní je i optický S/PDIF výstup, který mám zapojen do 7.1 receiveru Sony. Topfield pracuje bez jediné chybičky, "nekouše se", mám k němu i CI Cryptoworks s Gital kartou, odblokování Czech linku funguje spolehlivě a rychle, má usals funkci pro nastavení paraboly - mám otočnou 100 cm offsetku - což jsem velmi ocenil. A že nemá HDD mi až tak nevadí, v případě potřeby nahrávám přes ext. link na Panasonic HDD rekordér (na linku se dá nastavit automatické spuštění HDD rekordéru pomocí tohoto sat. přijímače. Ohledně časovače: Nevím, kolika předvolbami pro timer Topfield disponuje, nejvíc jsem měl nastaveno asi 9 programů v rozpětí 3 týdnů a vše fungovalo spolehlivě. Při spuštění přijímače přes timer se spustil program a v případě potřeby se natočila i parabola
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele w-one
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    94

    Mám tento přijímač a mám menší problém s rychlostí načtení některých stanic. Hlavně je to NOVA, NOVA Cinema, Spektrum, kde čekání je někdy tak dlouhé, že musím stále opakovat výběr stanice a doufat, že signál naběhne. Může mi někdo poradit, čím to může být? Jestli je to vada paraboly nebo nějaké špatné nastavení systému. Takhle mi to dělá už od začátku a jenom u těchto 3 stanic.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,014

    Já mám 7710 HDPVR, CI modul Cryptoworks Twin-Easy TV se dvěma kartami (TaT+SlovLink) a při příjmu z Astry na 23,5 E žádný problém nemám. Vím, že pomalu pracuje např. diablo. Není to i tvůj případ ? Napiš, jaký modul a karty používáš..., i mne to zajímá, v čem je příčina..., pěkný obraz všem, ahoj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    463

    Citace Původně odesláno od w-one Zobrazit příspěvek
    Mám tento přijímač a mám menší problém s rychlostí načtení některých stanic. Hlavně je to NOVA, NOVA Cinema, Spektrum, kde čekání je někdy tak dlouhé, že musím stále opakovat výběr stanice a doufat, že signál naběhne. Může mi někdo poradit, čím to může být? Jestli je to vada paraboly nebo nějaké špatné nastavení systému. Takhle mi to dělá už od začátku a jenom u těchto 3 stanic.
    Díky
    Mám obdobný problém na sat. pozici THOR1W a to na CANAL NORDIC DIGITAL kod CONAX a to na na HD kanálech na vertikální polarizaci, ale to přičítám stromořadí které je vzdálené asi 10m vzdušnou čarou ve směru příjmu ,zajímavé je že příjem z tohoto sat. v horizontální pol. je v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele w-one
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    94

    Citace Původně odesláno od losos Zobrazit příspěvek
    Já mám 7710 HDPVR, CI modul Cryptoworks Twin-Easy TV se dvěma kartami (TaT+SlovLink) a při příjmu z Astry na 23,5 E žádný problém nemám. Vím, že pomalu pracuje např. diablo. Není to i tvůj případ ? Napiš, jaký modul a karty používáš..., i mne to zajímá, v čem je příčina..., pěkný obraz všem, ahoj.
    Mám modul Cryptoworks a kartu Gital. Nemám diablo a ani nic jiného. Jsem běžný uživatel, ale tohle mně docela štve, protože to fakt otravuje a je to třeba i u CS linku. Mám nasměrováno na Astru a Astru 3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,014

    Pak nechápu, v čem je problém. Nezbývá, než zkoušet vyměnit jednotlivé komponenty. Začni modulem Cryptoworks - vypůjč si nějaký jiný, třeba od známého prodejce - obvykle pro to mají pochopení....
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 27-10-2008 v 23:42
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    251

    Slyšel jsem od jednoho satelitního technika, že by měla existovat novinka od Topfieldu 7700, s možností nahrávání na externí HDD přes USB. Víte o tom něco ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    463

    Citace Původně odesláno od tomzvule Zobrazit příspěvek
    Slyšel jsem od jednoho satelitního technika, že by měla existovat novinka od Topfieldu 7700, s možností nahrávání na externí HDD přes USB. Víte o tom něco ?
    Ano je to pravda osobně jsem zkoušel na zapůjčeném ext. hdd. FW je ke stažení bud na stránkách topf. de nebo i OTA(PŘÍMO)z družice ASTRA19E v menu sat. přijímače zvolíte upgrade fw OTA.kmitočet je v přijímači již přednastaven tak že stiskneš pouze tl. ok.HDD se připojí přes usb vstup na zadní straně přij.Lze použít HDD např. west.digital my book esential160g-1T.hdd se formátuje přímo v přij.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    251

    Jestli jsem to dobře pochopil, tak se nejedná o nový přístroj, ale zatím pouze o nový firmware s nímž stávající Topfield TF 7700 HSCI získá přes USB a externí disk PVR funkce.

    Hledám nějaký slušný HD satelit s možností záznamu na HDD.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Střih a práce s videem: TF 7700 HSCI nahrávání
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-01-2012, 18:20
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-11-2010, 19:57
  3. Topfield 7700 HSCI problém se startem
    Od jiri278 v sekci DVB-S
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-04-2009, 01:34