Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 66

Téma: Handan DVB-C STB CV-6000 DVR

  1. #16
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    No já si myslím, že by jsi přes DO měl navolit nějakou příslušnou volbu, kterou by jsi viděl na obrazovce TV a tam zadával příkazy.
    Podrobnosti ti k tomu neřeknu, protože já mám ještě ten "starý" STB - ta novinka k nám na maloměsto ještě nedorazila. proto jsem ti dával odkaz na forum UPC, kde to již řeší a funguje to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    Na STB nic takového není. Zkoušel jsem do STB Nahrát Fotky,ani to se nepodařilo. Dokud nebude vidět STB v Tento počítač, tak to nepůjde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od Zdenda1942 Zobrazit příspěvek
    Stáhl jsem tyto ovladače http://masek.ic.cz/Dvbc/dvbc1.html spojil USB kabelem ale počítač Handan vůbec nevidí. Kde dělám chybu?Mohlo by to být 7m dlouhým USB kabelem?
    Opravdu je chyba v délce kabelu, maximální délka je 5 m. Možná by Vám pomohlo zařadit mezi kabely USB hub, předpokládám, že máte dva spojené. Ale jsou to samozřejmě další náklady. Více najdete na http://cs.wikipedia.org/wiki/Universal_Serial_Bus
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od Zdenda1942 Zobrazit příspěvek
    Na STB nic takového není. Zkoušel jsem do STB Nahrát Fotky,ani to se nepodařilo. Dokud nebude vidět STB v Tento počítač, tak to nepůjde.
    Ve složce Tento počítač STB neuvidíte. Musíte si použít již zmiňovaný Handan USB Downloader. STB se bohužel nechová jako disk. Když jsem to poprvé připojil a neměl jsem nainstalovaný Downloader, nabídly mi XP, že můžu synchronizovat přes Windows Media Player. Takže pokud STB vidíte ve Správci zařízení mezi kořenovými rozbočovači USB, tak s ním můžete komunikovat. Ale přes 7 m dlouhý kabel nejspíš bude docházet k chybám v komunikaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček Avatar uživatele imported_rado
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Mám taky Handan DVB-C STB CV-6000 DVR. Spojení je možné jen při zapnutém STB. USB kabel nesmí být delší jak 1,5 metru (viz specifikace usb 1.1) , lze zapojit i přes fileserver do domácí sítě. Musí se naistalovat software a ovladač SWLoader_V100.zip http://www.lica.cz/filedownload.htm?id=500&force=1, ve windows musí být povolena služba : "Služba Windows RPC" a "Sdílení souborů a tiskáren v sítích Microsoft" a tyto služby se musí také povolit ve firewallu. Pak stačí už jen zapnout STB a spustit "USB downloader.exe". Připojení signalizuje ve status: STB connected. Na download fotek, mp3 a firmware do STB slouží okno č.1 obr.:https://www.tvfreak.cz/forum/attachm...1&d=1205009475, Nahrávat lze po jednom souboru, možnost pojmenovat a zařadit do alba. Na upload z STB slouží okno č.2 obr.:https://www.tvfreak.cz/forum/attachm...1&d=1205009276, do PC se natáhne soubor s příponou "(číslo).hav" - zde odkazy na dekodery - http://www.upczone.cz/viewtopic.php?...r=asc&start=40.
    Příjmač Handan DVB-C STB CV-6000 DVR Dual bych po měsíčním provozu zhodnotil jako zdařilý přístroj střední třídy. Až na malý nedostek ve firmwaru - pojmenovávání souborů jde jen pozpátku zprava do leva, při pokusu psát názvy normálně z leva do prava se přístroj sekne a musí se restartovat.

    Na konverzi z (číslo).hav do .ts má program HavToTs minimum chyb, kdežto program HandanConv v.1.2 jich dělá požehnaně a je prakticky nepoužitelný.
    http://web.telia.com/~u13125598/utils/
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: capture_08032008_213201.jpg 
Zobrazení: 1893 
Velikost: 105.3 KB 
ID: 2261   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: capture_08032008_214443.jpg 
Zobrazení: 1659 
Velikost: 134.8 KB 
ID: 2262  
    Naposledy upraveno uživatelem imported_rado: 11-03-2008 v 18:08 Důvod: Doplnění:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    3

    Z Handan DVB-C STB CV-6000 DVR mám také problém. Nahrál jsem si "LA_usb_downloader_v1.2.0", na instaloval a stejně to nepomohlo. Po zapnutí set-top-boxu se ve správci zařízení obějeví pouze "Nové zaříní - USB Devices", jinak o něm PC nevý. Co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček Avatar uživatele imported_rado
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od pokyjar Zobrazit příspěvek
    Z Handan DVB-C STB CV-6000 DVR mám také problém. Nahrál jsem si "LA_usb_downloader_v1.2.0", na instaloval a stejně to nepomohlo. Po zapnutí set-top-boxu se ve správci zařízení obějeví pouze "Nové zaříní - USB Devices", jinak o něm PC nevý. Co s tím?
    PROMIŇ, ale zajdi si na oční, pro silnější brýle a přečti si předcházející příspěvky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    3

    Než jsem napsal svůj příspěvek tak jsem si to vše přečetl a snažil jednat podle rad žel bez efektu. Možná je to tím, že jsem podstatně staršího data a s PC nemám příliš velké zkušenosti. Tak se omlouvám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček Avatar uživatele imported_rado
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od pokyjar Zobrazit příspěvek
    Než jsem napsal svůj příspěvek tak jsem si to vše přečetl a snažil jednat podle rad žel bez efektu. Možná je to tím, že jsem podstatně staršího data a s PC nemám příliš velké zkušenosti. Tak se omlouvám.
    Ještě jednou! Nahrávání do PC jde jen přes speciální program "USB downloader.exe", který se nainstaloval z "LA_usb_downloader_v1.2.0". Ten musíš spustit. PC nic memůže vědět formát disku v DVB-C je jiný a tudíž se v PC disk neukáže, ten disk se připojí jen a jen v tom programu. Prohlédni si obrázky toho programu viz výše. Ps: Jsem asi určitě jěště staršího data a samouk.
    Naposledy upraveno uživatelem imported_rado: 22-03-2008 v 15:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    3

    Asi jsme si nerozumněli,já ten program mám. Stáhl jsem si ho,nainstaloval,spustil,zapnul DVB-C a situace je pořád stejná v kolonce "status" je "STB not Connected". Přístroj je připojen přímo k PC originál kabelem (1,5 m). Jednal jsem podle tvých rad z"9.3.08". Výsledek je stejný "stav:STB nepřipojen".
    Naposledy upraveno uživatelem pokyjar: 24-03-2008 v 11:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    6

    Zdravím,
    chci se zeptat, jde přez Scart (nebo jinak) nahrávat do DVR z VCR, nebo jiného AV zdroje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27

    JU JU je offline
    Nováček Avatar uživatele JU
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Jardabr Zobrazit příspěvek
    Zdravím,
    chci se zeptat, jde přez Scart (nebo jinak) nahrávat do DVR z VCR, nebo jiného AV zdroje?
    předpokládám, že pro uvedené slouží scart označený jako VCR SCART (viz cz manuál str.13)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    6

    Scart mám připojený, ale kde nastavit při nahrávání na HDD vstup ze Scartu a ne ze seznamu naladěných kanálů?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Jardabr Zobrazit příspěvek
    Zdravím,
    chci se zeptat, jde přez Scart (nebo jinak) nahrávat do DVR z VCR, nebo jiného AV zdroje?
    Bohužel to takhle nefunguje, nahrávat lze pouze z DVB-C signálu. Scart VCR slouží pouze k propojení STB s VCR (DVD, DVD REC).
    Pokud se na pin 8 scartu VCR objeví napětí z jiného zařízení, tak se uvnitř "propojí" scarty VCR a TV a obraz z jiného zařízení je vidět na TV

    Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    JU JU je offline
    Nováček Avatar uživatele JU
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od imported_rado Zobrazit příspěvek
    Mám taky Handan DVB-C STB CV-6000 DVR. Spojení je možné jen při zapnutém STB. USB kabel nesmí být delší jak 1,5 metru (viz specifikace usb 1.1) , lze zapojit i přes fileserver do domácí sítě.
    Mohl byste prosím trochu rozvést výše uvedenou myšlenku. Zkoušel jste to? Obávám se, že když se disk DVR nechová jako standardní USB zařízení, ani fileserver jej "neuvidí"
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Handan CV-6000 HDD problém
    Od Mambo v sekci DVB-C
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-12-2011, 14:14
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2009, 06:33
  3. DVB: Stream tv z STB HANDAN 6000 DVR cez PC
    Od goldman v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2008, 03:48
  4. Set-Top-Box HANDAN CV5000CINX
    Od Ivo Mašek v sekci DVB-C
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 11-05-2008, 07:48
  5. Set-Top-Box HANDAN DCX6000C
    Od Ivo Mašek v sekci DVB-C
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-05-2007, 21:46