Počítač přehrává DVD bez zvuku
Ahoj,
mám DVD, které hraje ve stolním přehrávači bez problémů. Pokud ho pustím v počítači např. pomocí PowerDVD, je bez zvuku a v informaci je psáno Audio Stream 0 kBs.
Nevíte někdo čím to může být? Není tam žádní volba, která by umožnila změnit stopu.
Pokud zkopíruju nějaký .VOB, přejmenuju ho na MPG a pustím, hraje normálně i se zvukem.
Druhý problém:
V media playeru jsem to nemohl vyzkouset, neboť volba přehrát zvukový / DVD disk je šedivá např.
X: [DOVOLENA] - Neni vložen disk
Přitom popisek DOVOLENA je nazev vloženého DVD a v průzkumníkovi se na něj normálně dostanu ...
Dik za rady
mám DVD, které hraje ve stolním přehrávači bez problémů. Pokud ho pustím v počítači např. pomocí PowerDVD, je bez zvuku a v informaci je psáno Audio Stream 0 kBs.
Nevíte někdo čím to může být? Není tam žádní volba, která by umožnila změnit stopu.
Pokud zkopíruju nějaký .VOB, přejmenuju ho na MPG a pustím, hraje normálně i se zvukem.
Druhý problém:
V media playeru jsem to nemohl vyzkouset, neboť volba přehrát zvukový / DVD disk je šedivá např.
X: [DOVOLENA] - Neni vložen disk
Přitom popisek DOVOLENA je nazev vloženého DVD a v průzkumníkovi se na něj normálně dostanu ...
Dik za rady
[quote=StayMan by €RikŁ€]Skus to DVD grabnut na disk DVDDecrypterom a potom napis[/quote]
Neni cryptovane a chovani pri spusteni z HDD je shodne ...
V.
Neni cryptovane a chovani pri spusteni z HDD je shodne ...
V.
cl: je jedno, ci ma WinDVD, alebo PowerDVD,teda az tak uplne nie, lebo PowerDVD je lepsi :-D , ale musi mat tie verzie s podporou vsetkych zvukovych streamov \/
to je sice mozny ze powerdvd je lepsi, ale me po instalaci prestaly we widlich hrat veskery ac3 a dts, takze feck off
Cuzz ..
mam podobny problem, privezeny DVD z USA a prehravac WinDVD nepusti zvuk. Pri zalohovani na hdd a prehrani v BSPlayeru zvuk jde ..
Jaka je tedy verze WinDVD s podporou vsech zvukovych streamu??
marthy
mam podobny problem, privezeny DVD z USA a prehravac WinDVD nepusti zvuk. Pri zalohovani na hdd a prehrani v BSPlayeru zvuk jde ..
Jaka je tedy verze WinDVD s podporou vsech zvukovych streamu??
marthy
no na dvd muzes mit bud ac3, lpcm. dts nebo mp2, a to plati jak pro r1 tak r2 tak i pro vsechny ostatni regiony, bud si nainstaluj nakou novejsi verzi (momentalne 6 platinum) nebo zkus powerdvd...
[quote=clee]deluxe byla i stara skodovka (110 deluxe) :-E[/quote]
De luxe je i prkýnko na záchod :-E
De luxe je i prkýnko na záchod :-E
[quote=clee]nase uz ne (r.v. 76), pred peti rokama se odebrala do vecnych lovist :-(([/quote]
To i tak vydržela dost dlouho! :-)
To i tak vydržela dost dlouho! :-)
S upadáváním zadního závěsu měly problémy i š105/120, stalo se to hned několika mým kamarádům :OO . Je to dost blbá sranda, kdy ti ve stovce upadne kolo. Auto v tu ránu přestane brzit, řídit se taky moc nedá a to by clověk nevěřil, kam až na tom pahýlu dojede!