Sluchátka
chci napsat Ježíškovi o nové sluchátka...tak bych potřeboval, abyste se se mnou podělili o názory, jaké koupit cca do 1000,-. Mě se celkem líbí např. tyto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ladinek
Koss porta pro jsou jen o malo drazsi! Doporucuji malinko zvysit onu latku rozpoctovou, neb to za to opravdu stoji! :-)
Koss porta pro jsou jen o malo drazsi! Doporucuji malinko zvysit onu latku rozpoctovou, neb to za to opravdu stoji! :-)
ladinek
tyyy blaho! Cena nema chybu! Lepsi sluchatka za tuto cenu nemas sanci koupit! To mi ver! :BB:
tyyy blaho! Cena nema chybu! Lepsi sluchatka za tuto cenu nemas sanci koupit! To mi ver! :BB:
Zrovna se také rozhoduji pro sluchátka, a na ty Porta si stěžovali, že dosti basují. Je to pravda?
Mám v merku Koss Pro 3aa.
Mám v merku Koss Pro 3aa.
[quote=lada]Zrovna se také rozhoduji pro sluchátka, a na ty Porta si stěžovali, že dosti basují. Je to pravda?
Mám v merku Koss Pro 3aa.[/quote]
tento týden mi ty Koss Porta Pro došly a nemá to chybu....navíc, pokud by se mi zdálo, že hrají moc basy, tak je tam taková pojistka, který když se zapne, tak sluchátka přestanou tlačit na uši a tím pádem ty basy tak nehrají
Mám v merku Koss Pro 3aa.[/quote]
tento týden mi ty Koss Porta Pro došly a nemá to chybu....navíc, pokud by se mi zdálo, že hrají moc basy, tak je tam taková pojistka, který když se zapne, tak sluchátka přestanou tlačit na uši a tím pádem ty basy tak nehrají
no dyt jo..já mám taky rád, když je tam víc basů...to jsem psal jenom na ty údajné stížnosti, co s basama, když je jich moc