Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
9.12.2011, Jakub Doležal, recenze
Sesbírali jsme pár ovladačů Logitech Harmony a vyzkoušeli, jakým způsobem lze díky nim ovládat PlayStation 3. Ne, tentokrát nebudeme hrát hry, ale využijeme konzoli jako multimediální centrum. Pohodlně se usaďte, jdeme na to.
danoš | 11.12.201119:51
Zajímalo by mne jaká je tedy podpora značek....jo zvládá tisíce ale třeba zvládne i Evolve mini blade,,satelit Humax akolik funkcí z každého přístroje nevím jestli má Logitech nějaký seznam podpory pro přístroje,,třeba nastavení receiveru Sony str da 3200 es apod,,aby zvládl také zvuková nastavení ......abych ho nekoupil a pak nebrečel,,večer usedám k tv s pěti ovladači a večeří,,,, jak natáhnu nohy fakt se mi nechce zvedat.
Odpovědět0  0
pss | 18.12.201114:07
Funguje to velice dobře. Máme doma Harmony one. Problém s hlasitostí, kdy se jedním stisknutím posune o 2kroky lze opravit v nastavení dálkového ovládání. To není problém si opravit, pokud neděláte testy a není to prioritou.
Ovládá i zařízení, které nejsou v databázi. ­(Hi­-fi zesilovat SROLL­). Prostě jej naučíte IR signál ze stávajícího ovladače. Ale protože je databáze výrobků obrovská, tak jej z 99% nic učit nemusíte. Pokud narazíte na určité specifické přání, tak ho IR signál naučíte abyste si udělali život příjemnější a nemačkali zbytečná tlačítka.
Manželka má radost a já doma klid, protože jedním zmáčknutím se zapne co je potřeba. Měli jsme problémy s dreamboxem HD 500, ale i ty se podařilo vyřešit.Teď sedíme u TV s jedním DO a nemůžeme si stěžovat.
Zapneme si activitu sledování DVD, zapne se TV, zesilovač, dvd, vše se přepne na správné vstupy a během 30s je to ready. Hlasitost ovládáme na zesilovači, přesuny ve filmu na dvd. Vše z 1 DO. Super. Mohu vše jen doporučit.
Odpovědět1  0
Bobano | 19.12.20113:16
Delate si doufam srandu s tim, ze prenastaveni vsech pristroju makrem trva celou pulminutu ne? Nema tam byt 3 sekundy? Predpokladam, ze odeslani te makrosekvence vsem pristrojum muze v realu zabrat maximalne par desetin sekundy.
Odpovědět0  1
pss | 19.12.20116:59
Vysílání signálů je okamžité jako na každém jiném ovladači. Startovací čas dané aktivity ­(makra­)je dán konstrukcí přístrojů a nutnou dobou než dovolí přepnout vstupy. U žádného přístroje to není hned jako ho zapnete.
Pro televiz­(panasonic­)i je to 5s po startu, kdy se dají přepnout vstupy, ale pro Blue ray DVD Pioneer je to těch 30s. Prostě u tohoto přístroje je jeho doba aktivace nebo spuštení, chcete­-li, takto dlouhá normálně ať použiju originální DO nebo Logiech. Vždy si nějaký čas počkáte, ale je to ten stejný čas jako u origi. DO. Přepínání kanálů a násladné smotné ovládání je stejné jako u origi. DO.
Odpovědět1  0
Bobano | 19.12.201114:18
Diky za upresneni, ja se obaval, ze je ten ovladac nejaky pomaly, resp ze mu dlouho trva odeslani te makrosekvence. Kdyz musi cekat na pristroje, tak je to jasne, za to nemuze, ze BD dlouho bootuje.
Odpovědět0  0
Bobano | 10.12.20111:39
Staci 5 zarizeni pro bezneho cloveka? Nemyslim si, ze bych byl nejaky uchyl, ale kdybych chtel nahradit vsechny dalkove ovladace, nemam sanci se do 5 vlezt. Podotykam, ze mluvim pouze o jedine mistnosti, obyvaku.
1. TV
2. DVD
3. SAT
4. DVB­-T
5. AV receiver
6. CD prehravac
7. klimatizace na zdi

Priznam se, ze mam v tech ovladacich sam peknej hokej a o manzelce ani nemluvit :)
Odpovědět0  0
jwj (3) | 9.12.201110:36
Dobrý den, možná je to trochu offtopic, když jste se zaměřili na ovladače Logitech, ale díky tomu, že PS3 podporuje ovládání přes HDMI­-CEC, tak si u konzole vystačím na multimediální funkce i PS Store s ovladačem k TV. Mám TV Sony, ale vzhledem ke standardu to bude fungovat i u všech ostatních výrobců, kteří HDMI­-CEC podporují. Navíc pak není třeba řešit onu redukci navíc. Samosebou, kdo nemá PS3 připojenou přes HDMI, má peška. Ale i těm vyjde levněji koupit HDMI kablík za kilo. Co myslíte?
Odpovědět0  0
xYx | 3.1.201219:06
Ja kdyz chci propojit PS3 pres HDMI do LED TV SAMSUNG UE40D6100 tak mi to vzdy vyhodi pojistky, nevite proc se toto děje?? PS3 propojeny se starou TV pres AV normalne funguje....
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.