Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
29.3.2019, Milan Šurkala, recenze
Pokud jste fanoušci Marvela, pak jste už patrně 21. film z dílen tohoto studia už viděli. Jde o Captain Marvel, který představuje novou ženskou hrdinku. Stojí ale za to jít do kina i tehdy, když vám marvelovky nic neříkají?
dom324 (1) | 10.4.201917:37
"Marvelovky­" jsem před nějakou dobou úplně přestal sledovat právě kvůli v článku kritizovanému megalomanství ­- všechny ty filmy jsou si strašně podobné, už na začátku je skoro jasné, že na konci to vyvrcholí nějakou velkou bitvou. Děj více méně o ničem.
Marvelovky mi znechutil jeden kamarád, který je do nich strašně zažraný. To mi kdysi doporučil Transformery 4 ­(vím že nejsou od Marvelu, ani níže zmíněný Artuš­), že jsou opravdu dobré, tak jsem je následně zhlédnul, a byl zklamaný na druhou. Odpad. Následně mi doporučil dalších několik filmů od Marvelu, které jsem postupně zhlédnul, a byl z nich více či méně zklamaný. Od té doby mám na takovéto akční filmy blok, kdy od nich očekávám jen to nejhorší. Nedávno jsem se díval na nového Artuše, kterého mi taky kdysi dávno někdo doporučil, ještě jsem to nezvládl dokoukat. Ta snad půl hodinová pasáž, kdy se běží městem ­(ano, půl hodiny se běží městem, teda aspoň mi to tak připadalo. Je pravda, že když se člověk nudí, čas ubíhá pomalu, ale to se vážně nedalo­), mě úplně odrovnala. Artuš jen utvrdil to, jak přistupuju k novým filmům ­- ještě víc skepticky a kriticky.
Celkem mě láká Thor, ale bojím se, že budu zklamaný. Znovu.

Během čtení článku jsem nabyl naděje, že by se snad Marvel poučil a začal produkovat filmy, které za něco stojí. Ale ten konec teda zní jako pořádná trapárna :)
Odpovědět0  0
PetrP7 (62) | 10.4.201914:05
aby za to dobrovolně vydal jedinou korunu??
Odpovědět0  1
Tech-boy.lukas (5) | 13.4.201910:58
no nějak mi nedává smysl proč by člověk který utratí své peníze za kino byl m.a.g.o.r,a co jsou potom lidé kteří kupují virtuální věci do her?
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.