Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
26.1.2003, Radek Jahoda, návod
Zdravím podruhé všechny příznivce TV karet, vzhledem k velkému ohlasu jsem vypracoval dodatek k předchozímu článku, který pramení z vlastních zkušeností.
Ivo Mašek (53) | 22.3.20050:00
Z ruąením tv karty (Leadtek TV2000XP-Expert) jsem měl také problém. Po spuątění programu se přes obraz objevilo velké mnoľství zelených pruhů, které nekmitaly, prostě tam jenom byly.
V případě zapnutí funkce Time Shifting (signál se pouątěl přes dočasnou sloľku v HDD), byl obraz čistý. Jednalo se tedy o frekvenční ruąení / harmonická sloľka. Tedy doąlo k výměně zdroje PC, který jsem nahradil zdrojem s funkcí PFC.
No, a bylo vyřeąeno k mé spokojenosti. Preventivně jsem jeątě vyměnil IDE kabely za stíněné.
Odpovědět0  0
StanoM (1) | 22.7.20040:00
Ahoj, tento navod je sice vcelku zaujimavy a dost ma prekvapil pretoze ma nikdy nenapadlo zeby slaby zdroj a spetne interferencie z menicov mohli nieco dosahat ale mas pravdu je to mozne. Mna skor zaujimaju ine rusenia a to ELMAG. Ide o to ze na obraze mam take cca 4 vertikalne pruhy a mam pekelny zalusk na kvalitu kablov a popripade samotnu kartu. Tato chyba sa mi vyskytla uz aj na podla mna kvalitnych Aver a aj na shite co mam doma Zoltrix ;) ... Ja osobne pouzivam IBA 2xShilted coax ktory v tom dost pomaha ale uz mam aj pocit ze najlepsie by bolo ak by samotna karta bola aspon 10Km od PC pretoze aj osadenie roznych plechov v bedni dost pomaha :D a to nehovorim ak nahodou mate nejaku super dosku na ktorej Vam osadia nieco pekne ku PCI slotom ;) ... Ak mate niekto kto toto citate podobne skusenosti, napady, vylepsenia prosim napiste thx
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.