Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
Diskuze k článku: Nové a novější ATV
21.5.2008, Radek Jahoda, aktualita
Již málokdo si vzpomene, jak internetové stránky TV Freak vlastně vznikly. Bylo to v době, kdy počítače byly ještě pomalé a příjem TV a zachytávání videa bylo spojeno s velkým množstvím problémů. Počítače zvládaly nahrát video jen v polovičním rozlišení.
Mir- | 13.8.20089:48
v pondelok mi dorazila táto kartička, ovládače fungujú bezvadne, tak som sa pozrel na ATV...

BDA ovládače mám, FFDShow mám, ničmenej pri scanovaní sa nič nedeje tak ako u predchodzích postov. podozrenie mám na to že ovládače niesú plne kompatibilné s týmto programom.

špecialitka je však to že ATV3 som bez väčších problémov sfunkčnil aj na Windows 98SE, čo ma zaujíma najviac ako win98SE usera :D ešte aby ladil...

pre porovnanie som skúsil dalších cca 10 aplikácii . najlepšie z toho vyšiel ProgDVB. ten síce má údajne aj verziu pre Win98, avšak je zle napísaná ­- funguje mi až s patchom KernelEX ktorý importuje do win98se XPčkové exporty.

progdvb napriek svojej padavosti ladí, scannuje a tiež zachytáva signál, avšak renderure sa len zvuk. obraz sa nezobrazí, napriek prítomnosti všetkých možných aj nemožných kodekov. ­(vrátane elecardu, ffdshow atp­) asi nevie správne prípájať na activemovie.

som velmi zvedavý a vďaka tomu že už sa u nás konečne začalo vysielať digitálne aj nedočkavý :D
Odpovědět0  0
Gappa (5) | 24.5.200817:23
Jak už bylo napsáno dříve. Při scanování se nic neděje.
Odpovědět0  0
riman (55) | 21.5.200823:07
Tak jsem si betu ATV3 stáhnul, našlo mi to kanály, ale nic se nezobrazí a často to hlásí List index out of bound. Raná beta... každopádně se na verzi pro DVB­-T už těším.
Odpovědět0  0
a.l.k.o | 21.5.200823:05
Zdravim, program jsem vyzkousel, ale s mou kartou jaksi nekomunikoval resp. pri scanovani se nic nedelo ­- zadnej prubeh se neukazoval a tlacitko stop nic nedelalo. Mam MSI digi vox mini II v3 s BDA ovladaci ­(ATV3 ale nikde nepise jestli vubec nejaky tuner nasel­).
No ale k veci ­- nejsem si uplne jist, ale nebyvalo analgovy ATV2000 opensource? Je mozny poskytnout zdrojaky pro atv3? Samotnyho by me zajimalo jak se ve windows pracuje DVB kartami a kdyby se mi podarilo najit a odstranit bug bylo by to super.
Odpovědět0  0
Radek Jahoda (397) | 25.5.20080:11
Mate nainstalovany ffdshow? Bez nej to nefunguje. Open source ATV nikdy nebylo, to ale neznamena, ze je zcela uzavrene, napiste mi na mail...
Na zminene problemy se podivam a dam vedet.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.