Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
5.6.2017, Jáchym Šlik, aktualita
Majitelé chytrých televizorů od Samsungu mohou využívat internetovou televizi Lepší.TV bez nutnosti pořizovat speciální set-top box. Za 199 Kč měsíčně získají bezmála sedm desítek stanic, neomezené nahrávání či sledování na počítači a mobilních zařízeních.
PaloKra (1) | 18.1.201911:26
Chcel by som aby ste vedeli, že LepšiaTV sa vôbec nezaujíma o uživateľov. Za 0,1 € dajú na 1 mesiac vyskúšať všetko, ale po platbe kartou si automaticky zaškrtnú políčko automatická platba kartou a ďalší mesiac Vám stiahnu oveľa vyššiu sumu ­( mne to bolo 15,52 € ­) Píšu síce, že môžete s nimi komunikovať cez email ­- podpora@lepsi.tv, ale ani raz mi neodpovedali na tri emaily za 15 dní, kde som im poďakoval za vyskúšanie a zrušil ďalší mesiac. Nechápal som, že bez môjho súhlasu si automaticky stiahli danú sumu cez platobnú kartu. Dávajte si na to pozor, lebo zákazník je pre nich len suma peňazí.
Odpovědět0  0
Jhin123 (1) | 19.6.201711:17
Dovolím si reagovat na Váš komentář, protože nemáte ohledně programů tak úplně pravdu. Na stránkách Lepší.TV se dočtete, že všechny programy TV Nova nejsou bohužel na území Slovenska dostupné ­( www.lepší.tv­/nabidka_programu­/ ­). V základním balíčku je ale i tak spousta skvělý stanic, které u konkurence bývají zpoplatněny. Z nabízených stanic je navíc 28 v HD.
Odpovědět0  0
Maneto (52) | 20.6.201718:54
Ale veď predsa píšem, že programy TV Nova na Slovensku už nie sú dostupné pre toho kto má SkyLink. V základnom balíčku však boli v čase keď som mal na skúšku Lepší.TV a sledoval som ich. Bolo to k dátumu 6.6.2017, keď som pridal svoj komentár. Je pravda, že filmové programy zo skupiny Film Box, JOJ Cinema, Horor Film a CS Film sú na Slovensku dostupné až v platenom balíčku, tu boli v základe. A nemá zmysel polemizovať či platiť SkyLinku za balíček kde tieto stanice sú a nemusieť už platiť SERPO, alebo poplatok za Lepší.TV . Ono to vyjde skoro nastejno. V tom čase bolo HD staníc asi 10 a zahraničné neboli vôbec. Dohromady bolo asi 62 staníc... No tým, že zamedzili šírenie programov Novy aj cez internet, už to nie je až tak zaujímavé. Kto si však chce k týmto programom nájsť cestu, tak si ju nájde.
Odpovědět0  0
Maneto (52) | 6.6.201714:57
Vyskúšal som možnosť sledovať Lepší.TV aj na Slovensku za 7,39 EUR za mesiac, na TV Android UHD Sony Bravia KD 49­"X8309C a s obrazom na HD staniciach nebol žiadny problém. Síce až po zásahu technikov Lepší.TV na ich zariadení, dovtedy šlo len SD rozlíšenie. Android TV majú jednu nespornú výhodu v inštalovaní akejkolvek aplikácie ktorá je v ponuke Obchod Play. Ponuka programov je štandartná, známa zo základného balíčku napr. SkyLink a atraktívna môže byť hlavne pre Slovákov, ktorí prišli po nedávnej čistke o oblúbené programy skupín Nova a Prima. Chýbajú však hlavne programy Discovery, Animal Planet, alebo filmové programy. Dva erotické programy to veru nezachránia...
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.