update hotovo.Původně odesláno od peco
Zadosti na update bude lepsi kdyz napisete do SZ at se to zde moc nezasira zbytecnostma. Dik.
update hotovo.Původně odesláno od peco
Zadosti na update bude lepsi kdyz napisete do SZ at se to zde moc nezasira zbytecnostma. Dik.
To Krist:
Neslo by prosim znovu 02, 05, 12, 16?
Je to smaznute!!
To KRIST:
Uz jsi doma? V breznu jsem mel zadost o znovu upload music. Tehdy jsi rikal, ze tak za 2 mesice.
Neslo by prosim znovu 02, 05, 12, 16?
Je to smaznute!!
Se ted dozvidam, ze SZ nefunguji, proto resim timto zpusobem
Diky 1hroch
nojo, promin zapomnel jsem. A na novy design tvfreaku jsem jeste nezvyknul, takze me nevyskakuje okno se zpravami (je tam). Uz to jede. Muzem se i domluvit treba na DC, taky good way.
DC ani Torrenty ne. Jsem pres PROXY. Ostani nemam predplacene. CZShare vecne obsazeny. Megaupload, Edisk, Filefactory tusim chodili.
Diky
02, 05, 12, 16 reupload hotovo
Ako sa to da stiahnut? Dik!
na filefactory jsem to uz psal.
1. Nekde uprostred je [COLOR=blue]Download for free with FileFactory Basic[/COLOR]
2. Muze se objevit reklama (Click here to skip...)
3. Na dalsi strance uz je [COLOR=blue]Click here to begin your download[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]nebo klikni treba sem jak na to[/COLOR]
Grotesky a hymny su neaktivne, mozes to Krist nahodit? Dik!
Možná to všichni víte, ale možná někdo ne. Každopádně jestli jsem zmínku o tomto programu přehlédl, tak se omlouvám.
Pokud jde o hudbu pro použití ve videu, našel jsem zajímavý program jménem Sony CineScore, který dokáže hudbu generovat k již vytvořenému videu.
Zvolíte si žánr, tempo atd. a program vygeneruje muziku, za kterou nemusíte platit autorské poplatky ať už chcete video šířit jakýmkoliv způsobem.
Český popis programu je tady:
http://www.erpea.cz/index.php?main_p...&products_id=6
Je tam i odkaz pro stažení zkušební verze.
Uvádějí sice, že není Vista kompatibilní, ale já to nainstalovat na Vista 64 a normálně to běží.
Nedali by sa tie linky aktualizovať? Všetky sú deleted or expired...
Taky bych se přimlouval o aktualizaci linků.
Dík