Informace o avi - datovej tok
zdravim, da se nejak zjisti treba datovej tok kterej byl pouzit v avi?
Chtel bych si totiz predelat avi na dvd v procoderu 2.0 a nevim jakej mam zvolit datovej tok aby to nebylo treba zbytecne moc ci naopak, dik
Chtel bych si totiz predelat avi na dvd v procoderu 2.0 a nevim jakej mam zvolit datovej tok aby to nebylo treba zbytecne moc ci naopak, dik
jasne, ale kazdej format ma jiny naroky na datovej tok, divx je snesitelnej treba na 800kbit, mpeg2 ma daleko vetsi naroky (6000+ kbit)... pokud je zdroj divx tak uz tomu stejne moc nepomuzes, pokud je to zdrojovy AVI napr. zachyceny z TV karty nebo DV kamery tak dej bitrate co nejvic...
Pouzi z toho ProCoderu 2.0 Wizard (Express) a tam je "Fit to split" a nemusis sa zatazovat s dat. tokom.
[quote=taz007]dik moc, ted nemam cas to zkouset ,ale co je to fit to split?[/quote]
V tomto případě to znamená, že ti ProCoder výsledný soubor napasuje přesně na jeden, či více nosičů (dle volby).
V tomto případě to znamená, že ti ProCoder výsledný soubor napasuje přesně na jeden, či více nosičů (dle volby).
tak to jo...
a co kdyz teda necham konstantni datovej tok 800kbps jako je to avi?
bude se na to dat divat?
Nebo musim pouzivat napr 6000 - 9500 kpbs?
dik
bude se na to dat divat?
Nebo musim pouzivat napr 6000 - 9500 kpbs?
dik
[quote=taz007]tak to jo...
bude se na to dat divat?
dik[/quote]
Tak z toho budeš mít pěkný humáč :-k .
bude se na to dat divat?
dik[/quote]
Tak z toho budeš mít pěkný humáč :-k .
no to ste se do me teda pekne pustili :-D
tech 800k byl je tak naokraj :-)
slo o to abych zbytecne nedelal z avicka dvd 6hodin pri datovym toku 6000kbps kdyz kvalita bude stejna jako kdyz tam nastavim 3000kbps...
slo o to abych zbytecne nedelal z avicka dvd 6hodin pri datovym toku 6000kbps kdyz kvalita bude stejna jako kdyz tam nastavim 3000kbps...
Myslis ze bude "stejna" ??? :-D Neviem preco to rozoberas, ked som ti vravel ako to spravis a nemusis viac nad tym rozmyslat \/
[quote=taz007]no to ste se do me teda pekne pustili :-D
slo o to abych zbytecne nedelal z avicka dvd 6hodin pri datovym toku 6000kbps kdyz kvalita bude stejna jako kdyz tam nastavim 3000kbps...[/quote]
Čas nižším tokem neušetříš, spíš naopak! \/
slo o to abych zbytecne nedelal z avicka dvd 6hodin pri datovym toku 6000kbps kdyz kvalita bude stejna jako kdyz tam nastavim 3000kbps...[/quote]
Čas nižším tokem neušetříš, spíš naopak! \/
[quote=StD]Próč? Já bych na Turnera (TNT) koukal pořád, jen kdyby mi šel... To je ovšem do DVB-S![/quote]
je to sice do DVB-S, ale TCM (byvale TNT) bezi v pohode na astre 19.2, francuzska mutacia a momentalne aj spanielska (balik D+) - obidve samozrejme bezia aj v anglictine...
je to sice do DVB-S, ale TCM (byvale TNT) bezi v pohode na astre 19.2, francuzska mutacia a momentalne aj spanielska (balik D+) - obidve samozrejme bezia aj v anglictine...
Dapipa: ...právě to F mi vadí! Jak já ty "žabožrouty" demogratický nesnáším! O chleba, víno, vodu si tam říci samozřejmě umím, i v hotelu v Cannes jsem naposledy zaplatil (přestože chtěli za 1 Heinekena třetinku 50 FFRs, to ještě nebyl eurodolar), ale franina mi do bytu prostě nesmí.
Na TCM občas koukám (na kabelu), je to anglicky a jsou tam někdy dobrý americký filmy z 40-tých a 50-tých let.
Ivo: TCM, ty jsi tam někdy viděl JINÉ?? Tam je jediný problem vazba na jednoho nejmenovaného "mogula"...
No tak, už jsem se lekal. Co kdyby tam na mne juknul třeba nějakej blbej Tříska...
BTW: Ten měl nedávno v jednom starším filmu (Ronin) "životnost" celých 120 sekund... a to uprostřed. :-D
BTW: Ten měl nedávno v jednom starším filmu (Ronin) "životnost" celých 120 sekund... a to uprostřed. :-D
Já si Třísku ještě pamatuji, jako Vonta ze Stínadel, ještě z "černobílých" Rychlích Šípů. Tuším z roku 1969.
[quote=StD]No tak, už jsem se lekal. Co kdyby tam na mne juknul třeba nějakej blbej Tříska...
BTW: Ten měl nedávno v jednom starším filmu (Ronin) "životnost" celých 120 sekund... a to uprostřed. :-D[/quote]
ronin zas tak starej neni, necelejch 6 let, pravda picli ho tam pekne :-D
BTW: Ten měl nedávno v jednom starším filmu (Ronin) "životnost" celých 120 sekund... a to uprostřed. :-D[/quote]
ronin zas tak starej neni, necelejch 6 let, pravda picli ho tam pekne :-D
[quote=Ivo Mašek]Já si Třísku ještě pamatuji, jako Vonta ze Stínadel, ještě z "černobílých" Rychlích Šípů. Tuším z roku 1969.[/quote]
Ale hezčí byl v Popelce.
2 Tazz007: program, který zjistí dat. tok v AVI se jmenuje GSpot
Ale hezčí byl v Popelce.
2 Tazz007: program, který zjistí dat. tok v AVI se jmenuje GSpot
Jeste jeden dotaz...
Kdyz jsem chtel odinstalovat Procoder 2 ,tak se to tvarilo ze v pohode ,ale ve skutecnosti to nic neodinstalovalo. Tak jsem to odebral na tvrdo i z registru ale ted kdyz chci znova nainstalovat tak mne to da jen moznost modify , repair , remove ale zadna tahle moznost nedela opravdu to co by mela... pls help
proc jsem to odinstalovaj je vec druha to bych neresil :-)
Kdyz jsem chtel odinstalovat Procoder 2 ,tak se to tvarilo ze v pohode ,ale ve skutecnosti to nic neodinstalovalo. Tak jsem to odebral na tvrdo i z registru ale ted kdyz chci znova nainstalovat tak mne to da jen moznost modify , repair , remove ale zadna tahle moznost nedela opravdu to co by mela... pls help
proc jsem to odinstalovaj je vec druha to bych neresil :-)