Canon MV700i a problem s PStudio - rozpadly obraz nebo cerno
Ahoj, prosim Vas, mam problém s kamerou Canon, ale i Panasonic a PStudiem 10. Ve windows, kdyz zapnuPS a pripojím kameru, vše se tváří OK do te doby než pustím záznam z kamery, pote je obraz v okenku rozpadly jak čínsky čaj nebo je jen černá obrazovka. zkousel sem kamery na jinem počítači vč. kabelu a tam bylo vše OK...
vubec nevím co s tím delat - zkusil sem nové ovladače na grafiku, DirectX přeinstalovat, dokonce i OS , ale vubec nic s tím nejde..jediné co jsem nezkoušel vyměnit firewire kartu. Zkusil sem i Movie Maker co je ve windows a to same-černá obrazovka...
Prosím, poradte..
Děkuji
vubec nevím co s tím delat - zkusil sem nové ovladače na grafiku, DirectX přeinstalovat, dokonce i OS , ale vubec nic s tím nejde..jediné co jsem nezkoušel vyměnit firewire kartu. Zkusil sem i Movie Maker co je ve windows a to same-černá obrazovka...
Prosím, poradte..
Děkuji
tak sem zkusil preinstalovat wokna se SP1 a vykaslal se na PStudio a zkusil primo Movie Maker a obraz byl dobry, ale kdyz sem dal ulozit, tak se nahral hrozne ztmaveny..po instalaci SP2, protoze sem uz nevedel co delat, a novych DX9.0c se problem neodstranil, opet prehrani super, ale nahrani do PC obraz hrozne ztmaveny,,, poradte prosim, potrebuji to rozchodit..
dekuji
dekuji
Zkus napřed pomocí WinDV nakopírovat obsah pásky na disk.
https://www.tvfreak.cz/support-detail.jsp?doc=1F6AD2F89E87E710C125727C005A832D
https://www.tvfreak.cz/support-detail.jsp?doc=1F6AD2F89E87E710C125727C005A832D
[QUOTE=Sukacek_tvf;109125]Ahoj, prosim Vas, mam problém s kamerou Canon, ale i Panasonic a PStudiem 10. Ve windows, kdyz zapnuPS a pripojím kameru, vše se tváří OK do te doby než pustím záznam z kamery, pote je obraz v okenku rozpadly jak čínsky čaj nebo je jen černá obrazovka. zkousel sem kamery na jinem počítači vč. kabelu a tam bylo vše OK...
Prosím, poradte..
Děkuji[/QUOTE]
ZDRAVYM TE CHLAPE CTU TY TVOJE DOTAZY A ZAJIMALO BY ME K JAKE TV SES ROZHODL MAM TEN SAMEJ PROBLEM MAM TAKE PS3 A NEVYM JAKOU K NI TV ODPISNI MI NA MEIJL DIKY TI
Prosím, poradte..
Děkuji[/QUOTE]
ZDRAVYM TE CHLAPE CTU TY TVOJE DOTAZY A ZAJIMALO BY ME K JAKE TV SES ROZHODL MAM TEN SAMEJ PROBLEM MAM TAKE PS3 A NEVYM JAKOU K NI TV ODPISNI MI NA MEIJL DIKY TI