Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Neotion - modul MPEG-4/MPEG-2

  1. #1
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    311

    Zdravim, zaujimam sa o tento vyrobok:
    http://www.neotion.com/products/modules.php

    V skratke: jedna sa o modul pre dekodovanie DVBT z MPEG4 na MPEG2 (tak nejako som to pochopil).
    Avsak nechapem preco na stranke pisu ze sa to zasuva do PCMCIA slotu, a v pdf-ku zase pisu ze sa to zasuva do CI slotu (common interface)
    http://www.neotion.com/news/kit/flye...Mpeg-4-Cam.pdf

    Zmysel mi dava skor ten CI slot, kedze je tam varianta aj s CAM (Common Access Module) pre zasunutie CAM karty pre PAY TV.

    Momentlane som z toho trochu zmeteny...preto sa pytam aky je vlasne potom rozdiel medzi PCMCIA a CI slotom? Nema to nahodou tu istu zbernicu? Nemam v tom jasno, pretoze pozeral som par stranok, kde to nejako spajaju dokopy (napr.: CI slot: Slot type: 2 Slots type I / II PCMCIA Standard: DVB Common Interface compliant) Vysvetlite mi to niekto?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    311

    To mi k tomu vazne nikto nic nenapise?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Co na tom chceš vysvětlovat? CI je zkratka pro obecné rozhraní (common interface) a konkrétní typ sběrnice je pak PCMCIA. A ptákoviny s MPEG-4 bych vůbec neřešil, protože tady ani pořádně nejede DVB-T v MPEG-2, natož v něčem jiným...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    v mpeg2 nahodou poradne jede
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Praha není celá republika, jak se Pepíci mylně domnívají
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ja zadnyho pepu neznam, mozna v brne nebo ostrave
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Ale my tě známe
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ja nejsem zaadneej pepa jooo? ale jinak k dotazu ten modul je pridavnej device na dekodovani mpeg4, nic slozityho v tom nehledej, prakticky vyuziti tady pravda zatim dost pokulhava
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    311

    Citace Původně odesláno od Pitomec
    Co na tom chceš vysvětlovat? CI je zkratka pro obecné rozhraní (common interface) a konkrétní typ sběrnice je pak PCMCIA. A ptákoviny s MPEG-4 bych vůbec neřešil, protože tady ani pořádně nejede DVB-T v MPEG-2, natož v něčem jiným...
    No toto som si potreboval objasnit...nebol som si isty ci je to sbernica PCMCIA. Co sa tyka riesenia ptakovin...ja to ani riesit nebudem, ale zakaznici chcu vediet ako to bude v buducnosti s terajsimi DVBT tunermi po prechode na MPEG4...thats it. A zo sady sa snazim poskytovat informacie, v ktorych som si isty a mam ich potvrdene.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    A jak víš, že u DVB-T vůbec nějaký přechod na MPEG-4 bude? To jsou všechno jenom spekulace a dohady...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    311

    Citace Původně odesláno od Pitomec
    A jak víš, že u DVB-T vůbec nějaký přechod na MPEG-4 bude? To jsou všechno jenom spekulace a dohady...
    No to neviem...mozno bude mozno nebude...ale zakaznik to nevie tiez, tak mu musim aspon vediet povedat, ci sme na to pripraveny, v priapde ze to bude. U nas je DVBT este v stadiu testovania...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Jak můžeš být připravený na něco, o čem ani nevíš, jestli bude nebo nebude? Každopádně s MPEG-4 se počítá ve vztahu k HDTV, takže tady si myslím, že nějaký přídavný modul to asi moc nevyřeší - to by bylo dost jednoduchý...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    311

    Citace Původně odesláno od Pitomec
    Jak můžeš být připravený na něco, o čem ani nevíš, jestli bude nebo nebude? Každopádně s MPEG-4 se počítá ve vztahu k HDTV, takže tady si myslím, že nějaký přídavný modul to asi moc nevyřeší - to by bylo dost jednoduchý...
    Co to meles?...ked sa na nieco pripavujes, tak predsa nemusis vediet, ci to pride alebo nie. Ked vidis ze je zamracene, a moze zacat prsat, tiez si zoberies dazdnik, aj ked nevies ci prsat bude alebo nie.
    Preco by pridavny modul nemal vyriesit HDTV?...MPEG2 moze tiez vysielat v HDTV, ale nema taky bitrate, aby sa mohlo prenasat cez DVBT. Cize nechapem preco by nemohol byt MPEG4/MPEG2 konvertor funkcny aj pre HDTV. Netvrdim, ze mam pravdu, len ze si myslim, ze fungovat by to mohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od POiNTER
    Co to meles?...ked sa na nieco pripavujes, tak predsa nemusis vediet, ci to pride alebo nie. Ked vidis ze je zamracene, a moze zacat prsat, tiez si zoberies dazdnik, aj ked nevies ci prsat bude alebo nie.
    Preco by pridavny modul nemal vyriesit HDTV?...MPEG2 moze tiez vysielat v HDTV, ale nema taky bitrate, aby sa mohlo prenasat cez DVBT. Cize nechapem preco by nemohol byt MPEG4/MPEG2 konvertor funkcny aj pre HDTV. Netvrdim, ze mam pravdu, len ze si myslim, ze fungovat by to mohlo.
    Moc tomu asi nerozumíš... Ještě mám v paměti jak kdysi Siemens dal do mobilu (S25) WAP a pak jenom zjistil, že předpokládaná verze 1.0 se vůbec používat nebude a bude verze 1.1 a s WAPem je ten telefon v řiti (takhle se dá samozřejmě pokračovat dál, např. rozhraní SCSI-2 u DVB-S receiveru Nokia 9600S bylo na finále taky na 2 věci) Takže až tady jednou bude HD vysílání, tak si moc iluzí, že to vyřeší "jenom" nějaký přídavný modul, nedělej Reálnější bude, že to vyřeší zbrusu nový set-top-box
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    311

    Citace Původně odesláno od Pitomec
    Takže až tady jednou bude HD vysílání, tak si moc iluzí, že to vyřeší "jenom" nějaký přídavný modul, nedělej Reálnější bude, že to vyřeší zbrusu nový set-top-box
    Ja si iluzie rozhodne nedelam..tento konkretny modul fungovat mozno nebude, mna ale zaujima najme to, ci CI slot ma vobec moznost taketo moduli prijmat. Ak ano, je viac pravdepodobne, ze sa vyrobi modul, ktory fungovat bude. Ak nie, tak potom nie je pravdepodobnost ziadna.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. certifikovany modul Neotion a samsung C670
    Od drdar v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 27-01-2011, 16:44
  2. není mpeg jako mpeg
    Od poel v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2006, 13:02
  3. vob-mpeg
    Od c4h5 v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-09-2005, 19:35
  4. Editace filmu MPEG-I a MPEG-II
    Od budulo v sekci Editace videa
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 29-10-2004, 22:30
  5. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-09-2004, 17:28