Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: MP4 s dvěma audio stopy

  1. #1
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    zdar lidi mám problém mám stažené video v pc s eng a czech stopou video je ve formátu mp4, ale problém je v tom že když video převedu do "avi" tak je u toho jen jedna audio stopa a to eng a já potřebuju czech už jsem s toho magor skoušel jsem to v programu který je jinak upně famozní a na vše jiné v pohodě stačí program se jmenuje Mp4Cam2AVI
    jestli někdo ví jak na to předem mu děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    AleK
    Zkus ty audiostopy z původního videa oddělit a přidej je až nakonec k výslednému videu ve VDubModu a budeš tam mít obě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Diablo
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    719

    mirekv
    A ještě mu poraď v čem je oddělí.



    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    mirekv
    VDubMod mě tu mp4ku nevzal ?? nebo dělám něco špatně
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Diablo
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    719

    AleK
    Ani nevezme....


    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Engeer
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    14

    Mám stejný problém jako AleK, lámu si hlavu nad tím dost dlouho. Jen bych ještě rád věděl jednu věc. K převodu také používám prog. Mp4Cam2AVI, ale výsledný soubor avi je vždy zhruba o 50-70MB větší než mp4, i když v programu nastavuji velikost 700MB. Možná je to tím, že soubory typu mp4 mají větší kompresi. Aby se mi výsledné avi vešlo na CD, zřejmě bych musel předělat bitrate, nevím. Ptám se jen ze zvědavosti, když je soubor větší, vždy se dá hodit na DVD, ale jestli se k tomu někdo chcete vyjádřit, rád se přiučím. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Právě proto píšu zkus, protože jsem to nedělal (ale zkusím) není možné, že by to nešlo v něčem demuxnout!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    ještě doplním nějaké udaje
    File size : 989 MiB
    Format : MPEG-4 version 1
    PlayTime : 1h 30mn

    Video
    Codec : MPEG-4 Video
    Info : (MPEG-4) Apple MPEG-4 Video
    Bit rate : 1233 Kbps
    Width : 720
    Height : 304
    Frame rate : 25 fps
    PlayTime : 1h 30mn

    Audio CZ
    Codec : AAC LC
    Bit rate : 192 Kbps
    Channel(s) : 6 channels
    PlayTime : 1h 30mn

    Audio ENG
    Codec : AAC LC
    Bit rate : 96 Kbps
    Channel(s) : 2 channels
    PlayTime : 1h 30mn
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    AleK
    Nechceš mi poslat kousek té MP4 na pokusy třeba přes úschovnu.cz? Ta mi na služebním PC chodí. Stáhl jsem se z netu nějakou MP4 a otevřel ji normálně ve Vegasu, tak to zkus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Diablo
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    719

    mirekv
    To jsem už chtěl po Alekovi taky, ale neví v čem to střihnout.
    Vegas Ti MP4 načte, ale musí tam být nějaká "normální" zvuková stopa, 6 channels těžko


    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Diablo
    To asi ne (viz AC3) ale AleK mluvil o 2 nezávislých stopách.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Diablo
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    719

    mirekv
    Tak se podívej na specifikaci těch stop. To Vegas nenačte...

    Kód:
    Audio CZ 
    Codec : AAC LC 
    Bit rate : 192 Kbps 
    Channel(s) : 6 channels 
    PlayTime : 1h 30mn 
    
    Audio ENG 
    Codec : AAC LC 
    Bit rate : 96 Kbps 
    Channel(s) : 2 channels 
    PlayTime : 1h 30mn
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    mirekv
    já bych i kousek poslal ale nejde mi to otevřít v ničem jiném než ve VLC media playeru a ten to neumí tedy alespoň myslím já s tímto formátem vycházím dobře ale toto mě zaskočilo vážně to nechápu když to spustím tal mě to VLC přehraje normál v cz hned ale když to převedu do avi je tam jen eng
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    nainstaluj si haalli media splitter pak to prehrajes kdekoliv
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Tak to bude jak říká Voloďa, s 6-ch zvukem si jak Vegas, tak ten mp4Cam2AVI neporadí. Takovou AC3 přehraje VLC v pohodě (i samostatně), takže AAC taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Výmena audio stopy
    Od Stano_tvf v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-06-2007, 04:49
  2. Dve audio stopy v avi
    Od fredysz v sekci Editace audia
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-12-2006, 22:42
  3. 2 audio stopy v AVI
    Od sebista v sekci Kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-08-2005, 05:50
  4. jak na audio stopy u DVD ?
    Od imported_alda v sekci Mastering
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-11-2004, 10:13
  5. Capture Audio stopy z DVD
    Od mgr v sekci Editace audia
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-07-2004, 15:37