Téma: LightScribe - LabelFlash - SureThing - pomoc !!!
rudaMám vypalovačku NEC DVD RW ND 4551A a napadl mně bláhovej nápad -- mít hezký placky. Sehnal jsem info a softy na netu, co a jak mám udělat... a nic.
LabelFlash - prej ho podporuje Nero 7.0.82. Stáhnul jsem radši několik dalších verzí podporujících LabelFlash, nainstaloval patřičné ovladače - a velký kulový. Patřičná ikonka se ne a ne objevit.
LightScribe - podle "osvědčeného návodu". Nainstalovat nejprve LS-HSI 1.4.89.1, pak Nero, taky kulový. Zkusil jsem i 1.4.97.1 - úspěch. LightScribe se objevil, ale vidí jen tiskárnu a když jí odpojím hlásí, že parametr není správný - takže taky nic.
SureThing CD/DVD Laberer DeLuxe - vyzkoušel jsem i Standart, ale páličku opět nevidí, jen tiskárnu.
Lidi helpněte mi - závidím všem pro koho to není problém...
Liborno nevím proč řešíš Lightscribe, když máš Neca 4551, který to neumí, co se týká Labelflash, zkus raději Nero 6.6.1.4
rudaDík, samozřejmě to zkusím. Umí i CD LabelFlash, nebo jen DVD?
Milosbb[quote=ruda]Dík, samozřejmě to zkusím. Umí i CD LabelFlash, nebo jen DVD?[/quote]
LabelFlash je len na DVD, CD nepodporuje a jediné médiá, ktoré túto technológiu podporujú sú od Fuji: DVD-R.
--------------
rudaTakže vlastně žádná sláva :-( . A já si už myslel bůhvíco.
silvercordZdravím Ťa,
tento problem som tiež riešil a vyriešil a síce problem je v správnom
sériovom čísle ktoré zadáš pri inštalácií.Používam poslednú versiu bez nero sips a v jednom programe vypalujem aj lightscribe na LG 4661B a labelflash na NEC 4551AVšetko potrebné nájdeš na tomto
odkaze:http://www.nop.sk/hits.php?id=upload&id2=U&file=10911 :-!!!
vitosekNevíte někdo jak je to s podporou Lightscribe 1.2 u mechaniky Samsung SH-S182M (firmware SB02)?
Milosbb[quote=vitosek]Nevíte někdo jak je to s podporou Lightscribe 1.2 u mechaniky Samsung SH-S182M (firmware SB02)?[/quote]
Je to nový model, tak by nemal byť problém, mne LS 1.2 v pohode ide aj na rok starej mechanike od HP, samozrejme musíš mať aj médiá verzie 1.2. A skutočne obrázok je pri verzii 1.2 hotový o moc rýchlejšie ako pri pôvodnej verzii.
-----------
Joe-JoeSureThing 4.3.0196 mi nevideal ani jednu vypalku. Musel som nahodit upgrade 1.4.67.1 a je vsetko v pohode.
Niekto mi hovoril ze az 6.6.1.4 bol Nero od ktoreho je podpora LabelFlash.
Milosbb
Joe-Joe
1.2 je verzia médií, na ktoré sa dá ten obrázok vypáliť rýchlejšie, on asi nemyslel LS driver.
Joe-Joe
Milosbb
OK. Ja som len reagoval uplne na horny prispevok
[quote]SureThing CD/DVD Laberer DeLuxe - vyzkoušel jsem i Standart, ale páličku opět nevidí, jen tiskárnu. [/quote]
Presne to som mal aj ja, pokial som nenahodil upgrade 1.4.67.1.
vitosekTakže laicky řečeno - vypalovačka umí automaticky využít všechny výhody (což je teda asi jenom ta vyšší rychlost, nebo je tam toho víc?) na média s Lightscribe verze 1.2 (nemyslím ovladače ale média), jestli jsem to pochopil správně.
Milosbb
vitosek
Však čo ti bráni vyskúšať 1.2 médium ? Ak to ide mne na rok starej výpalke, tak na tomto novom modeli to musí ísť na sto percent, neverím, že by to v Samsungu pri vývoji odignorovali.
--------------
vitosek[quote=Milosbb]
vitosek
Však čo ti bráni vyskúšať 1.2 médium ? Ak to ide mne na rok starej výpalke, tak na tomto novom modeli to musí ísť na sto percent, neverím, že by to v Samsungu pri vývoji odignorovali.
--------------[/quote]
Já jsem to myslel spíš takto: jestli ta verze 1.2 má nějaké jiné výhody kromě rychlosti, které by třeba starší mechanika neuměla využít (např. kvalita potisku a tak). Ale už jsem to pochopil tak, že je rozdíl pouze v rychlosti a to je zpětně kompatibilní :-) takže děkuju za objasnění