Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Nastavení PC

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele jajaj
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    13

    Zkoušel jsem práci ve Vegasu. Zdá se mi fajn, ale je náročný na HW. Chci se laicky zeptat, jestli je možný zvláštní start PC, okleštěný od různých, pro Vegas a příslušenství nepotřebných SW. Mám na mysli různé antiviry aj. Myslím, že by to zrychlilo render i na méně výkonných PC. (Pojem "výkonný" je stejně diskutabilní).
    Představoval jsem si to tak, že při zpracovávání videa bych udělal restart do "okleštěné verze, i za cenu, že bych se fyzicky odpojil od internetu kvůli zavirování. Dík za debatu na toto téma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    no udelej si druhou partition a nainstaluj si tam druhej system dle libosti, treba s pomoci nlite, omezit windozi balast na minimum apod. ja to mam podobne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele lada
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    196

    Tak již jedu několik let a jsem spokojen. Doporučuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    Wokna 98 a nemusíš přemýšlet, který balast z xpošů vyhodit.
    Poběží i na Celeronu 333 ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    akorat ten vegas na w98 moc nepojede
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele Chainslaw
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od Whitejoker
    Wokna 98 a nemusíš přemýšlet, který balast z xpošů vyhodit.
    Poběží i na Celeronu 333 ...
    A ako riešiš problém s obmedzením neslosti fúborov? To používaš nejeké udělátko na komunikáciu s NTFS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    Ee. Prostě mám největší soubor 4 G.
    Když děláš DVD strukturu, tak z důvodů kompatibility je velikost VOBu
    1 G a pak už není vůbec co řešit. Zatím to omezením nebylo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele Chainslaw
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    149

    ak ti dá niekto DV kazetu kde bude scéna napr. 20 min. bez prerušenia, tak si skončil
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele pepo
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    44

    ani nie, pretoze napr. vo vegase si vies nastavit max capture lenght a tym to mas vyriesene
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    da se bez toho zit, ale je to vopruz, treba vypakovat stazenej image dvd apod...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    127

    Udělej to jak píše clee. Já mám takové sytémy tři (internet, video a testovací) a nemám žádný problém.
    U systémů, u kterých nechceš připojení k interneru stačí zakázat síťové připojení a nemusíš ani fyzicky odpojovat kabel z PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas Avatar uživatele starej_vul
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    251

    VEGAS se dá instalovat na FATku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele jajaj
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    13

    Zeptám se laicky -na jeden HDD nainstalovat 3 krát windows XP?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    S jedním HDD to můžeš mít tak na hraní a "nácviky" instalace. Má smysl dělat pouze s více HDD - já jich mám např. momentálně 9 (=volně proměnné číslo do max. 50, ale to už OS dávno dojdou písmenka a mě by se asi protočil elektroměr...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    127

    Citace Původně odesláno od jajaj
    Zeptám se laicky -na jeden HDD nainstalovat 3 krát windows XP?
    Ano jde to, ale není to pravé ořechové. Rozděl HDD na tři partitions a na každý dej jedny Winy. Budou na sobě nezávyslé a můžeš je kdykoli přeinstalovat, aniž bys ovlivnil ty ostatní. Jenom se drž zásady, že na C: dávej ty Winy, u kterých předpokládáš, že je budeš přeinstalovávat nejméně často, ne-li vůbec. V kořenovém adresáři C jsou umístěny soubory, které jsou pro všechny systémy společné. Ne že by se to nedalo vyřešit, ale už je to práce navíc a chce to trochu vědomostí.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nastavení VLC
    Od jeninicicek v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-02-2011, 13:55
  2. nastavení
    Od bedane v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 14-10-2010, 18:11
  3. nastavení XH-A1
    Od Pave1 v sekci Videokamery
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 30-09-2010, 09:07
  4. Nastavení WMP ve win xp
    Od Brbla v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-11-2007, 19:43