Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Multiplex B nejde na AS2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    42

    Dnes sem si prinesl AS2 domu vypojim starou analogovku (Ciste sla nova a CT2 jinak to trochu zrnilo) zapojim AS2 nainstaluju a zacnu ladin a najde mi to pouze multiplex A a multiplex B si ani neskrtne... a to bych mel byt podle mapy na rozhrani mezi venkovni prutovou antenou a normalni antenou na strese a ja jedu na tu na strese (bydlim v baraku). Nevim cim to je, ale mame na strese 2 anteny a kdyz jedu na tu 1 tak tam de akorat ten Multiplex A kdyz prehodim na tu druhou tak nejde ani multiplex A (a to sou ty anteny od sebe vzdaleny asi pul metru).
    Na mutliplexu A mam silu signalu 95-97% tak to B by mohlo mit alespon 70-80% ale kde nic tu nic... da se s tim neco delat, nebo mam zase zapojit analog (delal jsem to kvuli ocku a kvalitnejsi prime a nejde mi ani jedno a na TV sport se mi koukat nechce )
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    nepises kde bydlis
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    42

    ahhh sorry ... Bydlim na Melniku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jo aha, no tak to muzes bejt klidne v nakym stinu, problemy s beckem maj i lidi po praze, jestli mas moznost laborovat s antenu, tak ti nic jinyho poradit nemuzu, zkus to jeste tady

    http://www.digitalnitelevize.cz/foru...okryti-melnik/
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: chyba_162.jpg 
Zobrazení: 155 
Velikost: 40.0 KB 
ID: 866  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    28

    Mam neco podobneho - Acko mi slo na 94% B a C vubec nenasel. Odstranit to slo 1: antenu sem pouzival i na televizi pres rozbocovat a zemni smycka to zarusila, takze mit na tom pouze pocitac, ci galvanicky oddelit...
    2: I tak to nic nenaslo, tak sem patral a nekdo na webu mel odkaz soubor s namapovanejma vsema kanalama, tak sem ho sproste zkopcil a hle DVB to po chvili laborovani zkousnul a ted ukazuje B na 89% C 80% - obcas vypadne

    Takze zkus neco podobnyho. Bohuzel presnej postup ti nedam, opravdu sem laboroval, takze ho ani nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    42

    Tak sem koupil novou antenu a nasmeroval na prahu a nahle multiplex B 95% tak nevim proc ta stare neslo.

    Ale mam jinej dotaz, kdyz pustim analog a digital vedle sebe tak se mi zda, ze ten digi je takovej jakoby skubanejsi a BER mam na 0
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Multiplex 4
    Od Kolbis v sekci DVB-T
    Reakcí: 86
    Poslední příspěvek: 24-09-2013, 08:56
  2. Vypadky B multiplex
    Od blackdave v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 08:43
  3. HVR-1100 - multiplex A + B
    Od Martincca v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 01-06-2006, 11:04
  4. Jen Multiplex A?
    Od jardasek v sekci DVB-T
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-03-2006, 09:14
  5. Multiplex A a Prosek
    Od Sten42 v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-01-2006, 11:51